- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
neden bunları yaparsınızki nedenn..esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo .
nerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcakonu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında
Aynen, resmen günün şoku oldu bana.
valla bende bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim
Iyi de kina gecesinde sadece kadin mi kinalaniyor? Erkege de kina yakiliyor benim bildigim.valla kına gecesini anlamının eşine kurban olmak olduğunu bilseydim hiç yapmazdım o ne öyle ya
ama eskiden öyleymiş sadece anneler yapmazlar. bizim adetlerimize göre bunlar yapılır.(bende yapmıyorum yapmam o ayrı da) kına gecesi ne içindir. kocana kurban ol anlamında yapılır kına yakılır
Iyi de kina gecesinde sadece kadin mi kinalaniyor? Erkege de kina yakiliyor benim bildigim.
O zaman ikiniz de birbiriniz icin geberin demek isteniyo bence. Ana tema bu
Allah yardımcın olsun cnmnerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcakonu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında
kBen babasiz büyüdüm binkoz cocugu icin babasiz buyumek cok zor annem ikinciye evlendi daha ilk okul cagindayken uveyin cinsel istismarina ugradim
Nazarami geldiniz noldu arkadasim her evlilikte inan oluyr kimi iyi gosteriyr kimi kotu ama ayrilinca mtlu olacaginizi dusunuyosn ayril ama ayrilan insanlarn yasadiklarina bak incele lutfenya yasımız genc ama biz simdiden ayrlık kararı almaya baslamıssak daha nekadar ilerler ki bu ilişki ? hem ben artık eskisi kadar esimi sevmediğimi dübünüyorum sanki sogudum ondanoda benim peşimden tam 2 yıl kostu ama hepsi bi heves mis evlendkten sonra cok degişti cok verdiği sözleri tutmadı ..
Soyleyemedim ama Ayrildilar.. yasiyor gayet guzel olan bana oldu iste cocukgum gitti birde bana sorun ahCanımkıyamam sana.napıyo o pislik yaşıyor mu? annene söyledin mi? Ayy deli oluyorum ya bu arz olaylars.onları çükünden ascan ibret i alem için..pislik kkkk
k
Canım senin nezdinde genel olarak şunu söylemek isterim ki, hiç bir fedakarlık evlilik kurtarmaz.
Kendinden verdiğin her ödün karşındakinin gözünde sadece değer kaybettirir.
Senin için bu evlilik biterse eğer, bir sonraki ilişkinde kendini hiç bir zaman bu denli geri plana atma.
Çünkü dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geleceksin ve hayatında değişen tek şey sadece eşin olacak.
Canim ayrilsaniz bile yaptigin fedakarliklara hic uzulme hic olmazsa aklinda kalmayacak sunu da yapsam iyi olur muydu diye sen yapilabilecek her seyi ama her seyi yapmissin gerisi onun ahlaksizligi terbiyesizligi
Duygusal açıdan yıpratıcı bi süreç olabilir ama sizin ve kızınızın uzun vadede iyiliği için ayrılmanız daha iyi gibi görünüyor. her şeyi atlatıp evinizde rahat rahat kahvenizi içeceğiniz zamanlar gelecek :)
cok sagolun kizlar allah sizden razi olsun yuregime su serptnZ cidden .. esim bugun dilekceyi getirdi imzaladim cok kotuydm hersey sska gibi bu zamanlar gecer mi blmiyorum ama bian once gecsin nolurCanım senin nezdinde genel olarak şunu söylemek isterim ki, hiç bir fedakarlık evlilik kurtarmaz.
Kendinden verdiğin her ödün karşındakinin gözünde sadece değer kaybettirir.
Senin için bu evlilik biterse eğer, bir sonraki ilişkinde kendini hiç bir zaman bu denli geri plana atma.
Çünkü dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geleceksin ve hayatında değişen tek şey sadece eşin olacak.
bilemiyorum ki onuda cok dusundum ama cvp bulamadim tek aklima gelen artik hayatin cekilmez bi hal aldigi ..Nazarami geldiniz noldu arkadasim her evlilikte inan oluyr kimi iyi gosteriyr kimi kotu ama ayrilinca mtlu olacaginizi dusunuyosn ayril ama ayrilan insanlarn yasadiklarina bak incele lutfen
biz cok konustuk yani konusmaya calistik ama sonu hep kavga hep husran !! artik yoruldum bunaldm düsünmektenya hicmi olur yani yok ya kurtarirsiniz belki evliliginizi konusmadınızmı hiç bu gun belki kötu davranmasının altında bineden vardır kesin onu çözun
bende cok üzgunm esesimHafize'mm çok üzüldüm kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?