galiba yolun sonuna geldik ..

neden bunları yaparsınızki nedenn..

Onun ayağını yıkaman, çorabını giydirmen vs senin iyi bir eş olduğunu göstermez ki.

Sen çorabını giydirirken onun elleri ne yapıyordu?

Kızma ama eşin resmen maganda bence. Bir rahatsızlığı olur da çorabını giydirirsin anlarım da ona değer verdiğini göstermek için böyle bir yol seçmen çok yanlış olmuş.

Eşi gibi değil de bakıcısı gibi olmuşsun. Demek ki tam olarak ilişkiden beklentisi bu değildi.

ahh bee güzelim bir erkege bu kadar itimam gösterirsen ne salaklagın kalır ne beyinsizliğin kalır böyle oda yetmez boşar işte.... sen onun annesi değilsin.sen onu eşisin.zor kadın olucaksın ama geçmiş artık . hangi akla hizmet sen eşinin tırnagını keser ayagını yıkarsın.o seninkini yıkasın. bak güzelim sen kendine ne kadar deger verirsen o kdar kıymetli olursun.bak eine huzursuzluk çıkarıyor ama senin vazgeçilmezin değilmi. ahhh be güzelimmmm yapma böyle tatlı sert olucaksın yeri geldiğinde postanı koyacaksın yeri geldiğinde geceliğini giyip mutlu edeceksin.burnun havada ulaşılmaz olucaksın. işin kısası zor olucaksın zorrrr..
canım şimdi yapılcak şey ; eşin değişmez bunu kabul et. ya bu hakertelere boyun eyeceksin çocugunu büyüteceksin.ama bu huzursuzlukta çocuk nasıl yetişir o çocuk büyügünde kadın rol model sen olucaksın tabi.o çocuk ileride nasıl bir kadın olur boyun egen ,ezik , biri olucak çünki örnek siz varsınız önünde.çalışıyorusun bu arada ? yada hiç ugraşamdam boşanıcaksın.bundan sonra da mutlaka hayatına biri yada birileri girecek onlara eşine davrandıgının tam tersini davranacaksın.... üzüldüm çokda geçsin
unutma sen eşinin ANNESİ değil KARISISINNNNN

Ayak yıkama, tırnak kesme, çorap giydirme ne yahu marifetmiş gibi yazmışsın..
Anasımısın, karısımı? Kaldıki çocukların ihtiyacı olur yada bir engeli vardır bunlar hoşgörülür.. Sen kendini aşmışsın ve sonuç olarak da üzgünüm aradaki çekim kalkmış..
Kadın gibi eş gibi davran anne gibi değil...

kurtuluyorsunuz işte böyle birinden bence üzüleceğinize mutlu olun.. Allah belki çok daha iyisini çıkaracak karşınıza.. kader kısmet bu işler hiiç üzülmeyin hayırlısı diyin..

Eli ayağı tutan adamın tırnağını kesmek neden?

Abartmanın alemi yok bence.

Görüldüğü üzere bunlar sizi kıymetli yapmıyor.
Kaldırmayın şu heriflerin totolarını bu kadar.

Kaybetme korkunuzu bu derece belli ederseniz o da bu kadar rahat olur tabi.

Sen benim gibisini zor bulursun.
Allah sağlık versin dünyaya senle gelmedim, sensiz de yaşarım evladıma da bir başıma bakarım.
Zorla tutan yok güle güle de bak.

Ama kendin de inanarak söyle bunları.

Nasıl adam oluyor gör.

ama eskiden öyleymiş sadece anneler yapmazlar. bizim adetlerimize göre bunlar yapılır.(bende yapmıyorum yapmam o ayrı da) kına gecesi ne içindir. kocana kurban ol anlamında yapılır kına yakılır

Bu gerçek mi?
İlk kez duyuyorum.
Bilmeden iyi bir şey yapmışım kına gecesi yapmayarak

Ben babasiz büyüdüm binkoz cocugu icin babasiz buyumek cok zor annem ikinciye evlendi daha ilk okul cagindayken uveyin cinsel istismarina ugradim

Allah yardımcın olsun cnm

ya hicmi olur yani yok ya kurtarirsiniz belki evliliginizi konusmadınızmı hiç bu gun belki kötu davranmasının altında bineden vardır kesin onu çözun

Canımkıyamam sana.napıyo o pislik yaşıyor mu? annene söyledin mi? Ayy deli oluyorum ya bu arz olaylars.onları çükünden ascan ibret i alem için..pislik kkkk
Ben babasiz büyüdüm binkoz cocugu icin babasiz buyumek cok zor annem ikinciye evlendi daha ilk okul cagindayken uveyin cinsel istismarina ugradim
k

Nazarami geldiniz noldu arkadasim her evlilikte inan oluyr kimi iyi gosteriyr kimi kotu ama ayrilinca mtlu olacaginizi dusunuyosn ayril ama ayrilan insanlarn yasadiklarina bak incele lutfen

Canımkıyamam sana.napıyo o pislik yaşıyor mu? annene söyledin mi? Ayy deli oluyorum ya bu arz olaylars.onları çükünden ascan ibret i alem için..pislik kkkk
k
Soyleyemedim ama Ayrildilar.. yasiyor gayet guzel olan bana oldu iste cocukgum gitti birde bana sorun ah

Canim ayrilsaniz bile yaptigin fedakarliklara hic uzulme hic olmazsa aklinda kalmayacak sunu da yapsam iyi olur muydu diye sen yapilabilecek her seyi ama her seyi yapmissin gerisi onun ahlaksizligi terbiyesizligi

cok sagolun kizlar allah sizden razi olsun yuregime su serptnZ cidden .. esim bugun dilekceyi getirdi imzaladim cok kotuydm hersey sska gibi bu zamanlar gecer mi blmiyorum ama bian once gecsin nolur evet haklisin shapes ben fedakarlik yaptgmdan boyle oldu yoksa o pesimden kostugu zamnlar daha kiymetliydm emin ol !

Nazarami geldiniz noldu arkadasim her evlilikte inan oluyr kimi iyi gosteriyr kimi kotu ama ayrilinca mtlu olacaginizi dusunuyosn ayril ama ayrilan insanlarn yasadiklarina bak incele lutfen
bilemiyorum ki onuda cok dusundum ama cvp bulamadim tek aklima gelen artik hayatin cekilmez bi hal aldigi ..

ya hicmi olur yani yok ya kurtarirsiniz belki evliliginizi konusmadınızmı hiç bu gun belki kötu davranmasının altında bineden vardır kesin onu çözun
biz cok konustuk yani konusmaya calistik ama sonu hep kavga hep husran !! artik yoruldum bunaldm düsünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…