Çalışırken kafama hiçbişey takmam çünkü takıcak vakit olmuyo.
2 aydır çalışmıyorum bütün dünya kazanı kafamın içinde.
Çözüm boş vakiti doldurmak
varsa takmamanın yöntemi bende öğreneyim..zira okadar takarım ki kanser olabilirim bi gün
Canım benim inan bende sendenim.. Herşeyi o kadar çok kafama takıyorum ki.. Özellikle hayvanlara karşı çok hassasım. Bir yerde araba çarpmış, ölmüş, hasta olmuş, bir yerine birşey olmuş hayvan gördüğümde günlerce kendime gelemiyorum. Yemek yiyemiyorum, ağlayıp duruyorum kendime engel olamıyorum. Sanki ona o zararı ben vermişim gibi vicdan azabı çekiyorum resmen. Aynı şekilde haberlerde duyduğum kötü olaylara, öldürülenlere, kötü muamele görenlere kafamı çok takıyorum. Kendi yakınımmış gibi harap oluyorum.. Kendimle alakalı meselelerde var tabi.. Bu yüzden sürekli bir depresyon halindeyim. Gece uyku uyuyamıyorum. Bu sorunun tek çözümü bir psikolog yardımı bence. İlk fırsatta bir destek almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim..
gzddmrll ben en kötü sonucu düşünüyorum hep bide
eses07, kendimi7m valla napıcaz ya
Bol bol uyku diyorum :)
uyuyunca herşeyi unutuyorsun en azından kendim için bulduğum çözüm bu :)
HAYATTA TEK DEĞERLİ OLAN BENİM.. KİMSE BENİMLE O ÇUKURA GÖMÜLMEYECEK...
İSTEYEN SİNİR ETMEYE ÇALIŞSIN İSTEYEN KÖTÜLESİN İSTEYEN LAF ETSİN
TEK GELİP TEK GİDECEĞİM BU DÜNYADAN HİÇ KİMSE İÇİN ÜZEMEM.KAFAMA TAKAMAM. TAKINCA NE DEĞİŞİYOR.KENDİMİZİ YIPRATIYORUZ.
EŞİM HEP DER..KENDİNİ BAŞKALARI İÇİN YAŞLANDIRMA DİYE
takibe alıyorum bu konuyu.
ama ben daha çok makale okuyorum hayada dair metinler okuyorum. şimdilik geçici bi çözüm gibi.. kalıcıları bulana kadar devam
ha bi de kafamızda bişey varsa beyni ondan bıktırana kadar düşünmek lazımmıs sanırım öyle bişey de okumustum
Günümüzde gamsız olmak pek mümkün değil ve de bana göre gamsız olmak hiç iyi bir şey değil, tabiki de kötü bir şey oldugunda aman banane demiyceksin hiç sevmem gamsız insanları ben her şeyi kafama takarım çözüm ararım, gamsız insanlar olmasaydı hayat daha güzel olurdu diye düşünüyorum .
Kimse benden değerli değil ve hayat çok kısa sadece bunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?