gamyoncu kilo verdin mi??
Yok canım yaa işim varda bi yandan onu halletmeye çalışıyorum bakıyorum ben sayfaya ama bizden başka kimsecikler yokya günlük bu arzu nerde?
ne yapıyor
hiç uğramıyor bugün buraya
ne kadar çabuk sıkıldınız arzu hanım
dün söylemiştin çabuk sıkılırım diye ama bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim kızz
Yok canım yaa işim varda bi yandan onu halletmeye çalışıyorum bakıyorum ben sayfaya ama bizden başka kimsecikler yok
Hani destek babında canım yanicanım olmasın
ben sen yazmazsan bile girip yazmayı düşünüyorum
başkasını aramıyorum pek fazla
Hani destek babında canım yani
Orası öyle insan kendini motivede edebilir yani.Şükür motivasyonumuz tam inşallah hep böyle gider ben artık yemeğe gidem bakalım ne var ne yok
hoşgeldin canımcım başım üstüne geldin iyiki geldinhuu hu komşuu ben geldimacuuk sohbet edelim iki topik arasında gidip gelmekten helak oldun yeffruum bende didiim ki gamyoncu nireyee ben orayaa:82:
ne kadar güzel ben çocukluğumdan beri kilo ile uğraşıyorum boyum var biraz eskiden pek fazla göstermiyordumcanım diğer topikte sorduğun sorunun cevabını buradan vereyim..cok şükür bu zamana kadar hiç kilo problemim olmadı belki birazda genetik yapım böyle bilemiyorum:44:..aslında yemeyı yedirmeyı cook ama cok severim fakat pek kılo almıyorum kızıma hamıleyken doguma gittiğimde 67,5 kıloydum düşün eşimde zayıfsın der durur sürekliama cook hareketli bir insanım belki de hızlı kalori harcıyorum:26:sende inşallahhedefini tuttrursun canım benim:13:sana güveniyorumm
hoşgeldin canımcım başım üstüne geldin iyiki geldin
ne kadar güzel ben çocukluğumdan beri kilo ile uğraşıyorum boyum var biraz eskiden pek fazla göstermiyordum
ama şimdi kilo aldım kendimi kötü hissediyorum
canım hiiç ama hiç canını sıkma zayıflama olayı birazda psikolojik yeme olayını kafada bitirdiğin zaman zayıflamama gibi durumun olmaz bence..ayrıyetten cok gayretlisin bu konuda üstelik sporla da desteklıyorsn bence sen bu işin üstesinden gelirsin eminim
canım arkadaşım desteğin için çok teşekkür ediyorum
arada bir gel bizi böyle motive et inşallah başarırız:13:
Yemeklerimiz hiç güzel değildiHiç bişi yiyemedim az biraz yoğurt o kadar
Mecburen mutfaktaki abla kurabiye yapmış bi tane yedim yoksa herşeyi yiyebilirdim
Yoğurtla ekmek hiç yiyemem ki içim almaz benimhoşgeldin bidenem
keşke yoğurtla bir iki dilim ekmek yeseydin
kurabiye yedinde birazdan yine acıkıcan
Yoğurtla ekmek hiç yiyemem ki içim almaz benimO yüzden 1 tane yuvarlak ekmek adım abur cubur yemektense ekmek arası bişiler yaparım dedim mutfaktan ama canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?