selam gamyoncu hayırlı olsun günlüğün...
inşallah veririz kiloları benimde 20 kilo fazlam var 80 im 60 olmam lazımm..
allah yardımcımız olsun...:):)
arzucum bak bir arkadaşımız geldi bile
Tatlı krizinde tüketilebilecek masum yiyecekler:
*3 adet hurma + 1 su bardağı süt
*1 adet muz + 2 adet ceviz + 1 çay kaşığı kakao
İşte ben bunu yapıyorum ama şu da var eğer o gün tuvalete çıkmadıysan biraz artıda çıkıyorsun ertesi gün tuvalete çıktıysan hemen eksiye çıkıyorsun. Bende hep not ederimKilo vermek istiyorsanız her gün sabah aç karnına tartıya çıkın.
Vücudunuzdaki günlük kalori değişimlerinin farkına varın. :44:
Kendinize 1 kg almaya izin vermeyin.
Tartıya çıktığınızda mutlaka bunu yazın ve bunu bir sonraki günkü tartınızla karşılaştırın.
Ben daha 3.5 bardak içebildim şimdi kahvemi içiyom sonra öğle yemeğine kadar gene yarım litre bitiririmBugün 8 bardak su içmeye en yakın olanlar kimler?
Sabahtan bu yana kaç bardak su içtiniz, hadi bizimle paylaşın..!
İşte ben bunu yapıyorum ama şu da var eğer o gün tuvalete çıkmadıysan biraz artıda çıkıyorsun ertesi gün tuvalete çıktıysan hemen eksiye çıkıyorsun. Bende hep not ederimMotive oluyo insan. Bide bişey farkettim kızartma tatlı felan yediğin zaman ertesi güne hep artı çıkyorum :18::18::18:
Yeşil çay için !!!
Eğer bu yılki hedefiniz karın bölgenizde toplanan yağları eritmekse, yeşil çayı da diyetinize eklemeyi unutmayın!
Yapılan çeşitli çalışmalar yeşil çayın egzersize bağlı kilo kaybını artırıcı özellikte olduğunun ipuçlarını veriyor.
arzu sen içiyor musun yeşilçay?
ben pek fazla içemiyorum
Tarçımı sütler karıştırdığında acayip tatlı isteğini kesiyo canım
Herhangi bir şeyi yiyemiyor olmak size haksızlık gibi göründüğünde bunun doğru olduğunu düşünün.
Sonra kendinize şu soruyu sorun:
"Hangi haksızlığı tercih ederdim? Bunu yiyememek mi kilo verememek mi?"
1 çay kaşığı felan canım koyuyorum ben ama bayağıdır içmedim dün nar suyu içince süt içmedim bu akşam unutmaz süt içerim artıkben onu bir kere denedim canım
bir su bardağı sütün içine ekledim ama içemedim :)))
herhalde tarçınını çok fazla eklemişim )))
sen ne kadar koyuyorsun
aynen insan idrar renginden de anlayabiliyor yaniSIVI TÜKETMEK İÇİN KESİNLİKLE SUSAMAYI BEKLEMEYİN!!!
İdrar renginiz koyu sarı ise yetersiz su alıyorsunuz demektir.
İçtiğiniz su miktarını her gün ölçerek,yeterli miktarda olup olmadığını kontrol edin.
Ayrıca içtiğiniz suyun sıcak yada soğuk olması yağ yakımı için önemli değildir
.Aralarındaki tek fark mideyi terk etme hızlarıdır.
Soğuk su mideyi 20 dakikada,sıcak su ise 80 dakikada terk eder.Günde 10 bardaktan az su tüketmemeye çalışın...
ben buna çok dikkat ediyorum
su içmediğim zaman lavaboya gittiğimde afedersin idrarım çok sarı oluyor
ama çok su içtiğim zaman çok açık hatta berrak bile oluyor
Ay valla bu sözü çok beğendim
bende çok tuttum
1 çay kaşığı felan canım koyuyorum ben ama bayağıdır içmedim dün nar suyu içince süt içmedim bu akşam unutmaz süt içerim artık
ayrıca süt ve yoğurt göbek yağlarının yakılmasında da etkilymiş
aynen insan idrar renginden de anlayabiliyor yaniBen soğuk su içemiyorum hemen ertesi gün bademciklerim kabarıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?