gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

inşallah düşersin canım hatta beraber düşeriz:13:
diyetisyenin doğru söylemiş olabilir ama ben yinede yavaş yavaş spora başlamak istiyorum
o zaman ne diyelim hoşgeldin aramıza

Bu arada bende 24 yaşındayım tamda metobolizmamızın deli gibi çalıştığı yaştayız azıcık azmedersek olamıcak şey yok Aklımızı sürekli yemeğe içmeye vermeyelim artık gitsin şu yağlar

evet canım evden yapabilirsin
bence herkesi boşverelim sen kilondan rahatsız olmuşsun
kendini en iyi hissettiğin kiloda olmak gerekiyor
evet bu sefer olacak hep destek tam destek
olmaması için hiç bir neden yok
benimde eşim destekçim hadi bakalım gitsin kilolarımız

bende 23 yaşındayım yaşıtız yani:13:
evet birdaha bu yaşlarda olamıycaz çok dikkat edelim ve hedefimize ulaşalım
aklımıza yemek içmek geldiğinde açıp buraya yazalım

rukiyecim diyet listesini yayınlarsan seviniriz
en azından bir örnek olur

Olmammı canım ya bi tayt giydim geçen anaaaa bacakları görsen hiç yakıştıramadım kendime Eşimde bu zamana kadar iyisin iyisin dedi durdu. En sonunda üzülmekten ima edilmekten çok sıkıldım. Hayatım boyunca zayıf olamadım ben o kadar özeniyorum ki artık S M beden giymek istiyorum L den XL den çok sıkıldım artık

Sen neler yapıyosun evlisin sende ne güzel :)

Benim 7 aylık kızım var onun için en pratik yapabileceğim bişey olsun dedim uygulanabilir bir liste oldu

çümleten hoşbulduk

ne kadar yeşillik yersek okadar tokuz bol bol meyve çayları içmemiz gerkiyor ben yıkadım yeşillikleri koydum dolaba hazır yoksa karnım acıkınca üşeniyordum

evet canım bende evliyim
ve biliyor musun bende hiç zayıf olmadım
s m hayatımda hiç giymedim bile
hele şu aralar çok berbat oldum
eteklerim kıyafetlerim hiç olmuyor bana
bende çok üzülüyorum ama bundan sonra üzülmek yerine harekete geçmek var

bende 23 yaşındayım yaşıtız yani:13:
evet birdaha bu yaşlarda olamıycaz çok dikkat edelim ve hedefimize ulaşalım
aklımıza yemek içmek geldiğinde açıp buraya yazalım
Aynen öyle çocuk çocuğa karışmadan şu işi bitrsem daha ne isterim Zayıf hamile kalsam aah ahhh inşallah

ALLAH bağışlasın canım kızını ne güzel darısını başıma inşallah KEsinlikle meyveyi abartmadan her gün yemeliiz. Yeşillik pek sevmem ama mecbur yiyorum artık ne yapam ama hakkaten yok tutuyo. Dün köfte yaptım hayatımda ilk defa ekmeksiz salata ile yedim hiçde acıkmadım

ARtık bizim de o günleri görme vaktimiz geldi desene. Hafta hafta kilolarımızı yazalım destek olalım güç alalım birbirimizden Dİyet kardeşliği başlasınnnn

arkadaşlar kiloyla hamile kalınmaz diye birşey yok ben hamile kaldığımdada 91 kiloydum 98 kiloda doğum yaptım hatta son ana kadar hem normal doğumdu ama kızımın boynuna kordon dolanınca kalp atışları zayıfladı acil sezaryana girdim bende kendimi bildim bile en iyi l giydim evlenirken 76 kiloydum zayıflayım hamile kalacağım diye bekledim bekledim daha çok kilo aldım başta kocam suçlu sen yemzsem bende yemem hadi kahvaltıya kevbaba derken ben doğum yaptım 85 kadar düşmüştüm sonra emziriken tekrar aldım ama ben çok kararlıyım annem 46 yaşında 20 kilo verdi kardeşim 10 kilo verdi kocam 13 kilo bir ben kaldım bende verceğim destekleyelim kızlar

hemşerim sen kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…