merhaba arkadaşlar beimde kilom 91 bugün itibariyle bende diyetteyim aranıza katılırım ben bursada yaşıyorum burda bilinen bir diyetisyene gidiyorum diyet listem çok uyulabilinir isterseniz yazarım ama doktoruma bende spor yapayım dedim evde yürüyüş bandı ve bisikletim var (eşim meraklı) doktorum ilk beş kiloyu sadece diyetle verceğiz çünkü kolay kilolar bunlar dedi sonraki beş kiloda hafif tempolu yürüyüş sonra bisiklet yavaş yavaş olacak bir anda vicuda yüklenemeyiz dedi ilk baştan hem spor hem diyet olunca vicut diren gösteriyormuş şimdiden başlarsak spora sonra nasıl verceğiz dedi bana akıllıca geldi sizede tavsiye ederim her beşkiloda hareketini arttırmnızı tavsiye ederim i,nşallah yaza ben 66 kiloya düşeceğim
hemize kolay gelsin
Ben Bursadan gelin geldim :) Bursada nereye gidiyorsun diyet listenide yazarsan sevinirim fikir olur
Spor yapabiliyorsan ne mutlu canım ya maalesef benim imkanım yok evde sıkılaşmak için hareketler yaparım artıkBen 14 aylık evliyim şehir değiştirdim ettim derken bi baktım 73 kilo olmuşum sıkıntıdan evde yalnız olmaktan yedim de yedim ee şimdi böyle oldum Boyumda 1.69 felan herkes iyisin diyo ama iyi değilim biliyom sürekli kamufle etcek şeyer giyiyorum sanırım ondan iyisin diyorlar.
İdeal kilom 62 inşallah başarıcam.
Bu sefer olacak eminim o kadar inanıyorum eşimde destek daha ne olsun :)
merhaba canım bende 23 yaşındayım şuan 70.5 kgyim gerçekten hayat tarzımızı degiştirmemiz gerek
Bu arada bende 24 yaşındayım tamda metobolizmamızın deli gibi çalıştığı yaştayız azıcık azmedersek olamıcak şey yokAklımızı sürekli yemeğe içmeye vermeyelim artık gitsin şu yağlar
Ben Bursadan gelin geldim :) Bursada nereye gidiyorsun diyet listenide yazarsan sevinirim fikir olur
aaaaaaaaaaaaa sevindim ben gülcan karpuza gidiyorum diyet listem
7:30 bir çay kaşığı bal 3 damla limonlu ılık su
9:00 peynir iki dilim kepekli ekmek maydonoz marul şekersiz açık çay 2 ceviz
11:00 meyve
12:30 bir tane peynirli tost bir su bardağı süt
14:30 yarım paket etiform
17:30 bir meyve
19:30 bir kepçe çorba altı kaşık tavuk et sote az yağlı salata havuç mısır patates turşu yok
21:00 meyve
bol bol su
evet canım evden yapabilirsin
bence herkesi boşverelim sen kilondan rahatsız olmuşsun
kendini en iyi hissettiğin kiloda olmak gerekiyor
evet bu sefer olacak hep destek tam destek
olmaması için hiç bir neden yok
benimde eşim destekçim hadi bakalım gitsin kilolarımız
19:30 bir kepçe çorba altı kaşık tavuk et sote az yağlı salata havuç mısır patates turşu yok
bol bol su
kepek ekmeği kansızlık yapıyor
onun yerine tam buğday veya çavdar ekmeği yemeliyiz diye biliyorum ben
geri kalanı güzel
Olmammı canım ya bi tayt giydim geçen anaaaa bacakları görsen hiç yakıştıramadım kendimeEşimde bu zamana kadar iyisin iyisin dedi durdu. En sonunda üzülmekten ima edilmekten çok sıkıldım. Hayatım boyunca zayıf olamadım ben o kadar özeniyorum ki artık S M beden giymek istiyorum L den XL den çok sıkıldım artık
Sen neler yapıyosun evlisin sende ne güzel :)
Aynen öyle çocuk çocuğa karışmadan şu işi bitrsem daha ne isterimbende 23 yaşındayım yaşıtız yani:13:
evet birdaha bu yaşlarda olamıycaz çok dikkat edelim ve hedefimize ulaşalım
aklımıza yemek içmek geldiğinde açıp buraya yazalım
bol bol su
Yemek saatlerin sık ve güzel ne güzel biraz azmedersek başarırız canım azıcık irade. Zayıf fit vücutt, herkesi şaşırtmış olmak duygusunu bizde tatmalıyızGülcan Karpuzuda hiç duymadım. Bi ara MEdical parkta bi bayan vardı ona gittiydim sonra bıraktım gitti İstikrar sıfır bende
kepek ekmeği kansızlık yapıyor
onun yerine tam buğday veya çavdar ekmeği yemeliyiz diye biliyorum ben
geri kalanı güzel
pardon tam buğday ekmeği vermiş ben yanlış yazmışım
Aynen öyle çocuk çocuğa karışmadan şu işi bitrsem daha ne isterimZayıf hamile kalsam aah ahhh inşallah
Yemek saatlerin sık ve güzel ne güzel biraz azmedersek başarırız canım azıcık irade. Zayıf fit vücutt, herkesi şaşırtmış olmak duygusunu bizde tatmalıyızGülcan Karpuzuda hiç duymadım. Bi ara MEdical parkta bi bayan vardı ona gittiydim sonra bıraktım gitti İstikrar sıfır bende
tulipcim senle ne kadar çok ortak noktamız var
bende zayıf hamile kalmak istiyorum
herkesi şaşırtmak duygusu bu cümleye bittim
benimde en büyük hayalim bu biliyor musun
bende de istikrar sıfırdı ta ki bu günlüğü açana kadar
azmedicez başarıcaz
Benim 7 aylık kızım var onun için en pratik yapabileceğim bişey olsun dedim uygulanabilir bir liste oldu
çümleten hoşbulduk
ne kadar yeşillik yersek okadar tokuz bol bol meyve çayları içmemiz gerkiyor ben yıkadım yeşillikleri koydum dolaba hazır yoksa karnım acıkınca üşeniyordum
evet canım bende evliyim
ve biliyor musun bende hiç zayıf olmadım
s m hayatımda hiç giymedim bile
hele şu aralar çok berbat oldum
eteklerim kıyafetlerim hiç olmuyor bana
bende çok üzülüyorum ama bundan sonra üzülmek yerine harekete geçmek var
Aynen öyle çocuk çocuğa karışmadan şu işi bitrsem daha ne isterimZayıf hamile kalsam aah ahhh inşallah
canım duyulmuş biri randevu almak için aradığında dör ay sonraya gün veriyor ben tanıdık buldum aldım randevu
benim denmediğim yol kalmadı yaklaşık beş diyetisyen herbilife mama gibi birşyeler akapuntur lida ve acı biber hapında ölyodum hiç birini tavsiye etmem bitki çaylarını
öncelilkle yavaş yavaş olcağını kabul etmliyiz ve sabırla hergün diyete yeniden başlamış gibi istikrarlı olmalıyız
tulipcim senle ne kadar çok ortak noktamız var
bende zayıf hamile kalmak istiyorum
herkesi şaşırtmak duygusu bu cümleye bittim
benimde en büyük hayalim bu biliyor musun
bende de istikrar sıfırdı ta ki bu günlüğü açana kadar
azmedicez başarıcaz
Aaa hakkaten ya kaç gündür diyet günlük sayfasına kendime arkadaş arıyordum. Tamda gönlüme göre biirni buldum yupppiEn büyük hayalim eşimle şöyle salına salına yürümek, kayınvalidemi herkesi şaşırtmak
canım duyulmuş biri randevu almak için aradığında dör ay sonraya gün veriyor ben tanıdık buldum aldım randevu
benim denmediğim yol kalmadı yaklaşık beş diyetisyen herbilife mama gibi birşyeler akapuntur lida ve acı biber hapında ölyodum hiç birini tavsiye etmem bitki çaylarını
öncelilkle yavaş yavaş olcağını kabul etmliyiz ve sabırla hergün diyete yeniden başlamış gibi istikrarlı olmalıyız
Ay canım yaa hapları felan sakın sakın bi daha deneme onlar direkt kalbi etkiliyor göz yapalım derken kaş çıkarmayalım ama dimi. Sağlıklı olması gerektiği gibi yersek zaten gidecek bu kilolar.Yeter ki dikkat edelim. Yeter ki İSTEYELİM. Sen kaç kilosun, bursadasın aah canım memleketim benim ya. Bayramdan beri gitmedim özledim
Kaç yaşındasın yazdıysan görmedim biraz dikkatsiizmde :)
Aaa hakkaten ya kaç gündür diyet günlük sayfasına kendime arkadaş arıyordum. Tamda gönlüme göre biirni buldum yupppiEn büyük hayalim eşimle şöyle salına salına yürümek, kayınvalidemi herkesi şaşırtmak
evet evet bende bulamadım ve günlüğümü açtım
şükür ki karşıma sen çıktın sende benim gönlüme göresin canım
ya evet ya evet benimde en büyük hayalim eşimle salına salına yürümek
ve etrafımızda ki herkesi şaşırtıp nasıl bu kadar kilo verdin demelerini duymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?