gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

Ben şey yapmayı düşünüyorum. 2 ay dikkat edicem sonra diyeti bıraktığımda gene tabikide insanız zaaflarımız var gene yiyeceğim ama her gün tartılıcam baktım 500-800 gr almışım hemen 2 gün abur cubur yok kesicem böylece dengede tutucamburda okumuştum bi bayan böyle yapıyomuş yıllardırda aynı kilosunu korumuş mantıklı

bencede çok mantıklı
bende istediğim kiloya düşersem eğer
bende öyle yaparım:13:

bencede çok mantıklı
bende istediğim kiloya düşersem eğer
bende öyle yaparım:13:

Düşeceksin canım yaa spor + iraden olduktan sonra inanıyorum bende sende o azimi gördüm sende yediklerini içtikleri yaz Hemen almadıkki hemen verelim daha dün 1 bugün 2 yani yavaş yavaş gidecek yaza incecik olacağız inşallah

inşallah canım ya inşallah
evet hergün yediklerimi içtiklerimi yazıcam zaten
tek dileğim yaza kadar kilolarımı verip hamile olmak

hala kahvaltı yapmadım desem

Ya olur mu öyle şeyy naptın metobolizmanı hala çalıştırmadın oldun. Hemen gidip hafif bşiler ye.SAnırım hastamışssın daha yeni okudum bitki çayları, naneli limon ıhlamur felan iyi gelir bide uzan dinlen 2 güne bişiciğin kalmaz. Ama aç kalarak olmaz bu iş

Sonraa birden yemeklere saldırırsın iradeni kaybedersin

tamam canım hemen kalkıp kendime tam buğday ekmeğine tost yapıp yiyorum
bugün hasta olduğum için böyle birdaha tekrarı olmuycak

tamam canım hemen kalkıp kendime tam buğday ekmeğine tost yapıp yiyorum
bugün hasta olduğum için böyle birdaha tekrarı olmuycak

Bol bol da c vitamini ye ama öğünlerini sakın aksatma Ben buralardayım öğle yemeğini yiyeyim gelirim gene nası olsa hep buralardayım

teşekkür ederim canım hoşgeldin topiğime
evet canım 2. ortak noktamız inşallah ikisini bir arada götürebilirim

inş olur canım ben de 1.70 boyum 79 kilom bu aralar aklıma takılmıyor değil ama diğer konular daha çok kafama takılıyor aslında gebelik öncesi kilo çok önemli

bende iradede problem var başlıyorum sonra geri bırakıyorum böyle kararsız olduğum için daha çok kilo alıyorum

canım biliyorsun kilo vermenin yolu iradeden geçiyor
birgün tamam gün bugün deyip başlaman gerekiyor
bol iradeli günler

evet günlüğüm şimdi kalkıp evde biraz işlerim var onları halletmem lazım
akşama da evde değilim sana ve arkadaşlarıma ihanet etmiycem bunu bil
ara ara gelip bakarım yine zaten açık olacam
herkese bol zayıflamalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…