Aynen öyle çocuk çocuğa karışmadan şu işi bitrsem daha ne isterimZayıf hamile kalsam aah ahhh inşallah
canım duyulmuş biri randevu almak için aradığında dör ay sonraya gün veriyor ben tanıdık buldum aldım randevu
benim denmediğim yol kalmadı yaklaşık beş diyetisyen herbilife mama gibi birşyeler akapuntur lida ve acı biber hapında ölyodum hiç birini tavsiye etmem bitki çaylarını
öncelilkle yavaş yavaş olcağını kabul etmliyiz ve sabırla hergün diyete yeniden başlamış gibi istikrarlı olmalıyız
canım sen en zararlı şeyi yapmışşsın
o haplarla falan versen bile yine geri alıyorsun
bizim amacımız sağlıklı kilo vermek
arkadaşlar kiloyla hamile kalınmaz diye birşey yok ben hamile kaldığımdada 91 kiloydum 98 kiloda doğum yaptım hatta son ana kadar hem normal doğumdu ama kızımın boynuna kordon dolanınca kalp atışları zayıfladı acil sezaryana girdim bende kendimi bildim bile en iyi l giydim evlenirken 76 kiloydum zayıflayım hamile kalacağım diye bekledim bekledim daha çok kilo aldım başta kocam suçlu sen yemzsem bende yemem hadi kahvaltıya kevbaba derken ben doğum yaptım 85 kadar düşmüştüm sonra emziriken tekrar aldım ama ben çok kararlıyım annem 46 yaşında 20 kilo verdi kardeşim 10 kilo verdi kocam 13 kilo bir ben kaldım bende verceğim destekleyelim kızlar
hemşerim sen kaç kilosun
Bu arada sabah yediğimi içtiğimi yazayım;
7.00 de 1 kaşık üzüm pekmezi(kansızlık varda ondan) ardından 1 küçük muz
08.30 1 bardak çay, peynirli domatesli sandviç
10.30 da Sütlü nescafe
Meyveyi akşama üstüne doğru yiyeceğim. 12de öğle yemeği yeriz inşalah güzel yemekler vardır
evet evet bende bulamadım ve günlüğümü açtım
şükür ki karşıma sen çıktın sende benim gönlüme göresin canım
ya evet ya evet benimde en büyük hayalim eşimle salına salına yürümek
ve etrafımızda ki herkesi şaşırtıp nasıl bu kadar kilo verdin demelerini duymak
Aynen ya ve soyunma kabinine girince eşimin eline aldığı kıyafetin üzerime çok yakışmış olmasını istiyorum o beni kilolu görmüyor galiba. ELine sweat le geldi geçen gün giydim oldu ama dar. Bozuntuya vermedi ama biraz dökümlü durması gerekiyo dedi. Nası kötü oldum
arkadaşlar kiloyla hamile kalınmaz diye birşey yok ben hamile kaldığımdada 91 kiloydum 98 kiloda doğum yaptım hatta son ana kadar hem normal doğumdu ama kızımın boynuna kordon dolanınca kalp atışları zayıfladı acil sezaryana girdim bende kendimi bildim bile en iyi l giydim evlenirken 76 kiloydum zayıflayım hamile kalacağım diye bekledim bekledim daha çok kilo aldım başta kocam suçlu sen yemzsem bende yemem hadi kahvaltıya kevbaba derken ben doğum yaptım 85 kadar düşmüştüm sonra emziriken tekrar aldım ama ben çok kararlıyım annem 46 yaşında 20 kilo verdi kardeşim 10 kilo verdi kocam 13 kilo bir ben kaldım bende verceğim destekleyelim kızlar
hemşerim sen kaç kilosun
Ben 10 aydır hamile kalamıyorm canım yani görünürde bişey yok ama. Ben kiloya bağlıyorum bundan 3 sene önce kontrol amaçlı doktora gittiydim safra kesem alındı benim 4 sene önce. Doktor bana kilo alma sen sakın dedi. Dediği halde öküz gibi yedimNe bilim bünyem kilo almaya meyilli ben kiloya bağlıyorum.
şu an tam tamına 73 kiloyum kolllarım duba gibi oldu resmen
bende de kansızlık var biliyor musun
Canım sen nerelisin ya nerde yaşıyosunİkiz gibin olduk
Eşim Çanakkale Geliboluda askerlik yaptı bi kaç kere gittdim çok güzell bi yer :)canım ben çanakkaleliyim
istanbulda yaşıyorum
ve benimde kollarım çok şişti
onları görmek bile istemiyorum ya
Eşim Çanakkale Geliboluda askerlik yaptı bi kaç kere gittdim çok güzell bi yer :)
Göbeği kalçayı bi şekilde kapatıyozda işte kollar kapanmıo anacım bi kazak giydim nası kocaman gözüküyorlar gözüme hele resimlerde ayy yani resim çekilmekten soğudum resmen
bende hiç sevmem resim çekilmeyi çok çirkin ve büyük çıkıyorum
benim göbek ve kalçada kapanmıyo artık anam ne edeceğum ben
Benim arkadaşım 105 kiloydu 4 ayda felan her gün yürüyüşle 85e fela düştü nası güzel oldu canım sakın moralini bozma. Emin ol sende verekcesin millet nası veriyor. Yaşın daha çok genç sadece irade inan bana göreceksin birlikte başarıcaz o duyguyu bizde tadıcaz
inşallah canım
ve evet bir artımız var bizim yaşımız
irademe sahip çıkmayı öğreneceğim
hatta kötü birşeyler yediğimde sen beni uyar
yemiyeceğim zaten de olursa tabi
inşallah çok güzel destek oluruz birbirimize ve yalnız bırakmayızz:13:
Evet canım. Birbirimiz uyaralım motive edelim cesaretlenelim, insan gerçekten motivasyona ihtiyaç duuyıyor
Rukiyecim palaşımın için sağol zaten şok diyetler yapmıyorum ben. SAdece hayatımdna abur cuburu çıkardımç Yoksa kızartmada yiyorum ama herşey dozunda hafta en fazla 2 yani.
Öyle herşeyden kısarsam güzel kilo verilir evet ama sonra normal hayata dndüğümde daha fazla kilo alacağımı biliyorum haftada 1 gitsin sağlıkla gitsin. Razıyım
evet canım diyet demeyelim de sağlıklı beslenmede motivasyon çok önemli
bende şok diyetler yapmıyorum onları bırakınca yine kilo alıyorsun zaten
bende çok abur cubur yiyorum çikolata cips kek kola çekirdek
ama bunların hepsini hayatımdan çıkarıyorum
Aynen gofret cips yok artık yoook zaten sağlıksızlar boşuna vücudumuza ne olduğu belli olmayan maddeler sokmayalım zararın resmen dibi yanii :)
hemde nasıl artık yemiyorum onların yerine daha sağlıklı şeyler koyucam
hem dün bir yerde okudum ve şok oldum
1 bardak kolayı vücuttan arındırmak için 32 bardaklık suyu tüketiyor vücudumuz
ya düşünebiliyor musun farkında olmadan neler yapmışız vücudumuza
Oha yaaa yani dünya kadar şeker olduğunu biliyorum içindede bak onu duymamıştımZaten vücut zararlı toksinlerden arınmak için 21 gün felan gerekiyormuş yani yanlış hatırlamıyorsam :26:
Ben bundan 7 ay önce bi diyet uygulamıştım. Herşeyden yiyorum ama az az. Haftada net 1 kilo gidiyordu ama 7 den sonraa felan bişi yemiyordum aslında o da zarar işte yemiyosun yemiyosun. Sonra günlük hayata dönünde illa ki yeniliyo hooop hemen geri alıyosun yani. İşte geri almamak için herşey düzenli saatli yemek yemede
Sen ne güzel spora yazılmışsın bizim burdada halk eğitim plates kursu açıyo 20 kişi olması bekliyorlarmış inşallah açılırda giderim
Yalnız ammada konuşmuşuz yahu sadece ikimiz hemde, Yalnız iyi oldu yazıştığımdan beri hiç bişi atmadım ağzıma 1 litre suyu bitirdim. Beyin nası bişi ya neye odaklanırsan onu istiyo. 1 saat sonra yemeğe çıkıcaz daha hiç acıkmadım yupppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?