gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

Protein ve kalsiyum oranı yüksek olan yiyecekler kilo kontrolünde tam manası ile bir mucizedir. Süt, yoğurt, ayran, kefir yıldız olması gereken yiyeceklerdir. Özellikle cacık, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu közlenmiş sebzeler, taze meyve ile yapılan katkısız yoğurtlar ve sütlü kahve açlığa cevap vermede öncelikli seçilmesi gereken yiyeceklerdir.
ve ben süt yoğurt ve ayranı çok severim

Bende severim canım ben şey yapayım diyorum şimdi pide yedim ya akşamı biraz hafif geçireyim diyorum ki közlenmiş patlıcanla marulu karıştırayım azıcık zeytinyağı onu bi güzel yiyeyim yanına da ayran içeyim diyorum sence nasıl :26:

Planladığınız yemeği bitirdiniz ve hala karnınız aç mı?
Hiç üzülmeyin, tok olduğunuz mesajı 20 dakika içinde beyninize gidecek..
Bekleyin bakalım 20 dakika sonra ne hissedeceksiniz?

bi tv programında görmüştüm alarm kurun sofrada ve tutun 20 dk sonra çaldığında nasıl doyacağınızı görün diyordu bende tam tersi 10 dk yiyorum bitti gitti

Kendimizi daha iyi hissetmeye hakkımız var.
Rahatlamaya hakkımız var. Ancak daha ince olmaya da hakkımız var.
Yiyerek rahatlamaya çalışmak geçici bir çözüm, çünkü sonrasında kendimizi daha da kötü hissedebiliriz..

Kesinlikle unutmayalım İRADE KAS GİBİDİR KULLANDIKÇA GÜÇLENİR..

Artık sağlıklı zayıflama vaktidirrrrr

Azıcık çık dolaş hava gerçi soğuk gibi ama az nefes alrsın :)
ah canım totoşumu bir kaldırabilsem
çok güzel doymazsan yanına bir kasede çorba içebilirsin benim azimli arkadaşım
bi tv programında görmüştüm alarm kurun sofrada ve tutun 20 dk sonra çaldığında nasıl doyacağınızı görün diyordu bende tam tersi 10 dk yiyorum bitti gitti
öyle mi sevindim canım yazdığımın doğruluk payı çıkmasına
aslında yavaş yavaş yememiz gerekiyor bende çok hızlı yiyenlerdenim malesef

Bu sefer gerçekten azimliyim ama gerçekten sende öylesin biliyoruz istediğimiz kiloya varıcaz sonunda zafer bizim olcak:)) şuraya bi noy foto koymazsam içimde uhte kalır vallhi :))))

Zaten hızlı hızlı yiye belkide böyle olduk

Kesinlikle unutmayalım İRADE KAS GİBİDİR KULLANDIKÇA GÜÇLENİR..

Artık sağlıklı zayıflama vaktidirrrrr

ay canım bu ne kadar güzel bir söz
artık sloganımız bu olsun valla biliyor musun buraya yazdığımdan
beri canım hiç kaçamak falan istemiyor
hatta hiçbirşey istemiyor demekki motive oluyoruz burda çok sevindim çok
İRADE KAS GİBİDİR KULLANDIKÇA GÜÇLENİR!!!

Şimdi aklımdan geçeni yazmışsın gerçekten :)

bende sabahtan beri hiç kaçamak yapmadım oysaki ofiste ne çikolatalar, bisküviler geldi önüme bi tane bile almadım. Bİliyorum ki alırsam gerisi gelecek :) En iyisi hayır demeyi öğrenmek ohh mis psikilojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. 2-3 gün sonra tartılırım bakalım bi eksilme olmuş mu koca gövdemden

bence haftada bir tartılalım
o çikolataları yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten
yok yani yesek bize ne kazandıracak KİLO
yemesek bize ne kaybettirecek yine KİLO
ee bizim istediğimizde bu değil mi zaten

bence haftada bir tartılalım
o çikolataları yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten
yok yani yesek bize ne kazandıracak KİLO
yemesek bize ne kaybettirecek yine KİLO
ee bizim istediğimizde bu değil mi zaten
O zaman bi gün belirleyelim o gün tartılalım mesala haftanın başı pazartesi olabilir hem hafta sonu kaçamak ta yapamayız nasılsa kilo bildirimi yapıcaz siye nasıl

O zaman bi gün belirleyelim o gün tartılalım mesala haftanın başı pazartesi olabilir hem hafta sonu kaçamak ta yapamayız nasılsa kilo bildirimi yapıcaz siye nasıl

biye uygundur
tamamdır pazartesiye kadar tartılmak yok
96 ile başlıyorum
hadi bakalım Bismillah

Alahım irade nasip etsin inşallah kurtulalım şu yapışkan yağlardan artıkın senelerce senelerce yük oldular bize, dalga konusu olduk, yeri geldi alındık, istediğimiz kıyafetleri hiç alamadık hep aklımızda kaldı.

Ama artık aklımızda kalmayacak salına salına giyeceğiz onları, inşallah. Herkesi nasılsa şaşırtıcaz hep konuşanlar alttan alttan gülenler eyy gidin eyy görün siz biiz beee
Eyt be ne gaza geldim

herkes dönüp dönüp bize bakıcak
ya nasıl zayıfladın bizede anlat diycek
biri bizi tutsun

Aman diyeyim akşamı hafif tut sakın canın bişey isterse saldırma heee Hemen soğuk bi su iç içinden 100e kadar say daha canın istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…