çok güzel olmuş canım güle güle kullan
aynen bende öyle dışarı çıkmam gerekiyor
ama öyle üşeniyorum ki anlatamam
Bende severim canım ben şey yapayım diyorum şimdi pide yedim ya akşamı biraz hafif geçireyim diyorum ki közlenmiş patlıcanla marulu karıştırayım azıcık zeytinyağı onu bi güzel yiyeyim yanına da ayran içeyim diyorum sence nasıl :26:Protein ve kalsiyum oranı yüksek olan yiyecekler kilo kontrolünde tam manası ile bir mucizedir. Süt, yoğurt, ayran, kefir yıldız olması gereken yiyeceklerdir. Özellikle cacık, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu közlenmiş sebzeler, taze meyve ile yapılan katkısız yoğurtlar ve sütlü kahve açlığa cevap vermede öncelikli seçilmesi gereken yiyeceklerdir.
ve ben süt yoğurt ve ayranı çok severim
Kendimizi daha iyi hissetmeye hakkımız var.
Rahatlamaya hakkımız var. Ancak daha ince olmaya da hakkımız var.
Yiyerek rahatlamaya çalışmak geçici bir çözüm, çünkü sonrasında kendimizi daha da kötü hissedebiliriz..
ah canım totoşumu bir kaldırabilsemAzıcık çık dolaş hava gerçi soğuk gibi ama az nefes alrsın :)
çok güzel doymazsan yanına bir kasede çorba içebilirsin benim azimli arkadaşımBende severim canım ben şey yapayım diyorum şimdi pide yedim ya akşamı biraz hafif geçireyim diyorum ki közlenmiş patlıcanla marulu karıştırayım azıcık zeytinyağı onu bi güzel yiyeyim yanına da ayran içeyim diyorum sence nasıl :26:
öyle mi sevindim canım yazdığımın doğruluk payı çıkmasınabi tv programında görmüştüm alarm kurun sofrada ve tutun 20 dk sonra çaldığında nasıl doyacağınızı görün diyordu bende tam tersi 10 dk yiyorum bitti gitti
ah canım totoşumu bir kaldırabilsem
çok güzel doymazsan yanına bir kasede çorba içebilirsin benim azimli arkadaşım
öyle mi sevindim canım yazdığımın doğruluk payı çıkmasına
aslında yavaş yavaş yememiz gerekiyor bende çok hızlı yiyenlerdenim malesef
Kesinlikle unutmayalım İRADE KAS GİBİDİR KULLANDIKÇA GÜÇLENİR..
Artık sağlıklı zayıflama vaktidirrrrr
ay canım bu ne kadar güzel bir söz
artık sloganımız bu olsun valla biliyor musun buraya yazdığımdan
beri canım hiç kaçamak falan istemiyor
hatta hiçbirşey istemiyor demekki motive oluyoruz burda çok sevindim çok
İRADE KAS GİBİDİR KULLANDIKÇA GÜÇLENİR!!!
Şimdi aklımdan geçeni yazmışsın gerçekten :)
bende sabahtan beri hiç kaçamak yapmadım oysaki ofiste ne çikolatalar, bisküviler geldi önüme bi tane bile almadım. Bİliyorum ki alırsam gerisi gelecek :) En iyisi hayır demeyi öğrenmek ohh mis psikilojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. 2-3 gün sonra tartılırım bakalım bi eksilme olmuş mu koca gövdemden
O zaman bi gün belirleyelim o gün tartılalım mesala haftanın başı pazartesi olabilir hem hafta sonu kaçamak ta yapamayız nasılsa kilo bildirimi yapıcaz siye nasılbence haftada bir tartılalım
o çikolataları yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten
yok yani yesek bize ne kazandıracak KİLO
yemesek bize ne kaybettirecek yine KİLO
ee bizim istediğimizde bu değil mi zaten
O zaman bi gün belirleyelim o gün tartılalım mesala haftanın başı pazartesi olabilir hem hafta sonu kaçamak ta yapamayız nasılsa kilo bildirimi yapıcaz siye nasıl
Alahım irade nasip etsin inşallah kurtulalım şu yapışkan yağlardan artıkın senelerce senelerce yük oldular bize, dalga konusu olduk, yeri geldi alındık, istediğimiz kıyafetleri hiç alamadık hep aklımızda kaldı.
Ama artık aklımızda kalmayacak salına salına giyeceğiz onları, inşallah. Herkesi nasılsa şaşırtıcaz hep konuşanlar alttan alttan gülenler eyy gidin eyy görün siz biiz beee
Eyt be ne gaza geldim
Bizde ne diyeceğiz aa ne diyeti yahu azıcık kestim oldu bitti hep böyle derler yaaa fitil olurumherkes dönüp dönüp bize bakıcak
ya nasıl zayıfladın bizede anlat diycek
biri bizi tutsun
Bizde ne diyeceğiz aa ne diyeti yahu azıcık kestim oldu bitti hep böyle derler yaaa fitil olurum
aynen öyle bide derler ya yok be sana öle geliyor
bende aynısını onlara sölücem banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?