gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

canımcım ben çıkıyorum görüşmek üzere
şimdi eltimlere gidiyorum
kocişde oraya gelicek fırsat bulursam gelirim yine

Tamam canım hayırlı akşamlar aman eltinde fazla kaçırma kimseye diyetteyim deme o zaman daha çok üstüne gelirler bi kereden bişi olmaz diye tamam

Tamam canım hayırlı akşamlar aman eltinde fazla kaçırma kimseye diyetteyim deme o zaman daha çok üstüne gelirler bi kereden bişi olmaz diye tamam

biliyor musun onu ben yazıcaktım unutmuştum yani diyetteysek kimseye birşey söylemeyelim diye
sen benden hızlı davrandın
tamam canım söylemiycem ayrıca beni bu kadar düşündüğün için teşekkür ederim bidenem

Evet diğerlerinde zaten bu yüzden kaybetmedik ki en iyisi sessiz sedasız davranmak

Ne demek diyet kardeşiyiz biz görecem senide zayıfcacık halinle ve çoook mutlu olacağımm sende kendinle gurur duyacaksın

Evet şöyle bi tek msajda ne yemişim içmişim toparlayayım ki göreyim en iyisi akşamları bi bütün yazmak :))

Sabah
07.00 1 küçük muz- 1 kaşık pekmez

08.30 Peynirli domatesli sandviç- 1 bardak çay

12.30 1 kepçeden az mercimek çorbası-1 tane orta boy kıymalı pide- 1 ayran- 3-4 kaşık barbunya pilaki

16.30 2 mandalina

19.00 4 kaşık kadar patlıcan yemeği- zeytinyağlı kırmızı biberli marullu bi değişik salata :)) 2bardaj ayran, çok az ekmek 2 ısırık kadar sucuk (hep eşim yüzündenn(

21.00 yarım bardak taze sıkılmış nar suyu

Kendimi değerlendirecek olursam hiç fena sayılmam maaşallah :)) Hatta aylar sonra hiç böyle dengeli güzel beslenmemiştim :))

İnşallah bozmam da böyle devam eder

Evet diğerlerinde zaten bu yüzden kaybetmedik ki en iyisi sessiz sedasız davranmak

Ne demek diyet kardeşiyiz biz görecem senide zayıfcacık halinle ve çoook mutlu olacağımm sende kendinle gurur duyacaksın

evet canım kimseye söylemiyelim sadece biz bilelim
diyet kardeşiyiz biz evet bizim elimizden hiçbirşey kurtulamaz

Kesinlikle ben de diyette olduğumu annem ve babam dışında kimseye söylemiyorum :)
ben hatta eşime bile söylemek istemiyorum o hep benim vazgeçtiğimi görüyor ya bu sefer ona bişey belli etmeden kilolarımı vermek istiyorum inşallah
Aynen herkesde aman nasılsa beceremiycek havaları insanın sinirini zıplatıyorlar
aynen öyle canım ya bugün en büyük eltim (nerdeyse annemle yaşıt)
beni baştan aşşşağı nasıl süzdü
özelliklede onlara inat başarmak istiyorum

canım menün çok güzel tebrik ederim

Valla eşin destek olacaksa söyle canım sonuçta aynı ev yani nasıl saklayacaksın :))
İnşallah başarıcan canım başka çaremiz yok çünki azıcık sıkacağız dişimizi

yeme canım cıss o cıss

yok canım kaçırmadım 1 mandalina ve bir nar yedim saat 6 gibi
eşim 19 30 da geldi akşamda kuru fasülye salata ve yoğurt yedim pilavdan da bir kaç kaşık aldım

Ben çıkıyorum canım artık dahada acıkmadan uyusam iyi olacak yarın görüşmek üzere iii geceler Gece hele sakın sakın kaçamak yapayım deme gözüm üzerinde

Ben çıkıyorum canım artık dahada acıkmadan uyusam iyi olacak yarın görüşmek üzere iii geceler Gece hele sakın sakın kaçamak yapayım deme gözüm üzerinde

tamam canım bende çıkıyorum zaten çok hastayım yatıcam
evet hissediyorum zaten üzerimde olduğunu
sen merak etme hemen yatağıma gidip uyuyorum

günaydın sevgili günlüğüm
bugünde bol iradeli kaçamaksız günler bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…