gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

Günaydın günlük ve gamyoncu (ya ismini sakıncası yoksa öğrensem bu biraz kaba oluyorda

Umarım bu günümüz dünden daha iyi geçer

Yalnız yeni arkadaşlarımızda gelse destek olsak birbirimize ne iyi olur

hoşgeldin canım
benim ismim yeliz bende seninkini öğreniyim bakem
evet daha güzel olur dimi birlikten kuvvet doğar

Sende hoşgeldin ki :)))

Benim ismimde Arzu

Aynen yelizcim yaa aramıza katılsalar keşkem

tekrardan tanıştığımıza memnun oldum arzucum
bence katılırlar diye düşünüyorum
çünkü tek başına olmuyor günlük açıp tek kalan arkadaşlarımız gelirler inşallah herkesi bekleriz

tekrardan tanıştığımıza memnun oldum arzucum
bence katılırlar diye düşünüyorum
çünkü tek başına olmuyor günlük açıp tek kalan arkadaşlarımız gelirler inşallah herkesi bekleriz
Evet canım ya tek olmuyo, valla burası sayesinde 2 gündür kendime hakim oluyorum. Zaten 2 hafta geçttim mi alışır bünye. Zaten daha hiç aç kalmadım, başımda ağrımadı. Demek ki gayet sağlıklı ilerliyorum

Bugün 200 grcık daha tartıda eksi çıktım :)))

kızz yoksa sen tartıldın mı?

Evet öyle bi bakayım dedim kendimi tartının üstünde bulmuş oldum. Tabi şu an bunlar su kaybıdır felan ama ban motive oldu

Evet öyle bi bakayım dedim kendimi tartının üstünde bulmuş oldum. Tabi şu an bunlar su kaybıdır felan ama ban motive oldu

olmaz mı canım o zaman seni tebrik ediyorum
ben tartılmıycam pazartesiye kadar
ama benim kilom çok olduğu için daha fazla gidecek
ve önceden hiç diyet yapmamıştım

Evet canım inşallah sadece biraz sabır ve hırs

İnan ki başaracağız hiç bu kadar inanmamıştım kendime. Şimdi hem sana hem kendime çok inanıyorum. Herşey minik meleklerimize sağlıklı bir biçimde kavuşmak için

Zafere giden yolda acı çekmek mübahtır (sanırın bu söz böyleydi :)))

inşallah canım ya bu arada avatarın çok güzel çok beğendim
bana bu kadar inandığını bilmiyordum:44:
birbirimizin üzerinden desteğimizi hiç çekmeyelim:13:

Hiç gelmiyorsun yelizcim nasılsın?
Ben hastayım. Zona çıkardım iki gündür ölüyorum ağrımdan. Bi de regl oldum fenalardayım yani

inşallah canım ya bu arada avatarın çok güzel çok beğendim
bana bu kadar inandığını bilmiyordum:44:
birbirimizin üzerinden desteğimizi hiç çekmeyelim:13:

Bende çok beğendim hayırlısıyla bi kız evladım olursa bunlardan ördürecem inşallah

Evet inanıyorum ben belki hiç 90 kiloya çıkmadım ama 72 kilo bile benim için çok çok fazla seni nasıl etkilediğini tahmin edebiliyorum. Göreceksin günden güne nasıl eridiğini herkes seninle gurur duyacak , alışverişler bi kabus olamayacak, sağlıklı hamile kalıp sağlıklı bi dönem geçireceksin. İnan ki böyle olacak.Sadece biraz bazı şeylerden feragat etmemiz lazım hepsi bu

Birbirimize destek olucaz birlikte başarıcaz

Hiç gelmiyorsun yelizcim nasılsın?
Ben hastayım. Zona çıkardım iki gündür ölüyorum ağrımdan. Bi de regl oldum fenalardayım yani

canım buraya yazdığım için fırsat bulamıyorum ki
sana çok çok geçmiş olsun
inşallah ağrıların bir an önce geçer

iradeniz ve nefsiniz arasında bir savaş verin
ve hep iradenizin yanında olun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…