Hedefim 60. Umarım görürüm o günleri. Artık zoruma gidiyo çünkü bu kilo. Dediğim gibi önceden sporcuydum ben. O zamanlarla bu man arasında o kadar fark var kii.. Nişanlım da antrenör üstüne üstlük. Ben seni her halinle seviyorum dese de biliyorum ileride arıza yapacak. Ne de olsa antrenör adam
Düğünüme 8 ay falan var ama gelinliği 1 ay önceden alacağımı hesaplarsak eğer 7 ayda vermem lazım 21 kiloyu=)
evet ya bu elma sirkesini çok duydum zayıflayan çokmuş bende başlayım bari atalım kiloları ben 82 den 69 a indim hala da var fazlalığım gitmiyo yapıştılar :))[
Büyük marketlerde hazırı bile satılıyo ballı elma sirkesinin. Hatta üzerindeki resimde formda incecik bi hatun varOnlardan al sen de koy iş yerine dursun işte. Bizim kalemi görsen en az 5 kişinin bilgisayarının yanında ballı elma sirkesi duruyo
evet ya bu elma sirkesini çok duydum zayıflayan çokmuş bende başlayım bari atalım kiloları ben 82 den 69 a indim hala da var fazlalığım gitmiyo yapıştılar :))[
Büyük marketlerde hazırı bile satılıyo ballı elma sirkesinin. Hatta üzerindeki resimde formda incecik bi hatun varOnlardan al sen de koy iş yerine dursun işte. Bizim kalemi görsen en az 5 kişinin bilgisayarının yanında ballı elma sirkesi duruyo
hadi canım ciddi misin ilk defa duydum :)) )hemen bir tane alıyım valla ben hiç rastlamadım iyi bakmak lazım
canım yeşil çaylar var teneke kutuda satılıyo minik bişey sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyosun üzerine de çay tabağını kapatıorsun 2-3 dakika demleniyo kendi kendine ben öyle yapıyorum gayet de faydasını gördüm...
Canım bizim iş yerinde sebil var ondan sıcak su alıyorum ben. Su kalmadığı zaman da çay ocağından sıcak su istiyorum. Aktardan da alıyorum bitkilerimi, küçük süzgeçler var ya bardak için onlarla demliyorum. Ayrıca mısır püskülü , kiraz sapı ve papatyayı da tavsiye ederim.
harikasınız kızlar. bakın bu aklıma gelmemişti. doğru valla ben çok sevgili anneciğimi aktara doğru yollıym :) alsın bikaç bişey.
harikasınız kızlar. bakın bu aklıma gelmemişti. doğru valla ben çok sevgili anneciğimi aktara doğru yollıym :) alsın bikaç bişey.
Bende olan bitki çayları yeşil çay, 5'i 1 yerde ve mısın püskülü, kiraz sapı, papatya ben hepsini de çok seviyorum sadece 5i 1 yerdede kekik olduğu için o birazcık ağır. Ondan alırsan eğer fazla demlememeye dikkat et tadı acımsı oluyo yoksa
canım yeşil çaylar var teneke kutuda satılıyo minik bişey sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyosun üzerine de çay tabağını kapatıorsun 2-3 dakika demleniyo kendi kendine ben öyle yapıyorum gayet de faydasını gördüm...
bende olan bitki çayları yeşil çay, 5'i 1 yerde ve mısın püskülü, kiraz sapı, papatya ben hepsini de çok seviyorum sadece 5i 1 yerdede kekik olduğu için o birazcık ağır. Ondan alırsan eğer fazla demlememeye dikkat et tadı acımsı oluyo yoksa
benim vermem gereken 5 kg var. 44 benim hedefim. ben spor yapamıyorum.hem vaktım yok hemde tembelim :) kolumu kaldırmaya halim yok.
Bir de ballı elma sirkesini bir fincana 1 tatlı kaşığı kadar koyun. Sirke nihayetinde yakmasın midenizi vee ılık suyla yapın kızlar. Ayyyy hepimiz bool boooool kilo vereliiiim=)
Sabah 08:00-09:00 arası
2 Dilim kepekli ekmek, 5 adet siyah zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir
*Ara 10:00-11:00 arası
1 kase yoğurt, 1 orta boy yeşil elma
Öğlen 12:00-12:30 arası
5 küçük boy fırın köfte, 3-4 yemek kaşığı kadar yağsız brokoli, 2 dilim kepekli ekmek, 1 yemek kaşığı yağsız bezelye
bana ilk hafta diyetisyenim patates havuç ve bezelyeyi yasaklamıştı([/QUOTE
1 orta boy patates 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bendeki listede. Annem yok dün akşam en yapabileceğim sebzeli fırın köfteydi onu yaptım ben de. Mecburen öğlen de onu yedim zaten çok azdı bezelyesi dediğim gibi
bana ilk hafta diyetisyenim patates havuç ve bezelyeyi yasaklamıştı([/QUOTE
1 orta boy patates 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bendeki listede. Annem yok dün akşam en yapabileceğim sebzeli fırın köfteydi onu yaptım ben de. Mecburen öğlen de onu yedim zaten çok azdı bezelyesi dediğim gibi
aynen canım akşam yemektense öğle daha mantıklı sindirme şansın daha güçlü çünkü zaten de azmış gerçekten tam okumamışım ben :))
aynen canım akşam yemektense öğle daha mantıklı sindirme şansın daha güçlü çünkü zaten de azmış gerçekten tam okumamışım ben :))
Ne kadar gün sonra aşağı yukarı kilo vermeye başlarım ki? İzine ayrıldım bu hafta evdeyim bol bol modayla ilgili yerlere bakıyorum ve moralim bozuluyo iyice zayıflamam lazıııııııııııııııııııııııııııım diye
Evet canım tahlillerim yapıldı.ama dediğim gibi diyetisyene giden arkadaşlarımla da karşılaştırdık aynı hemen hemen ekmekler.
Anladım canım senin vermen gereken kilo çok olduğundan böyle bir başlangıç yapmış olabilir.
Zaman geçtikçe kalori oranını düşürecektir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?