gamzedd'nin diyet günlüğü..

benim vermem gereken 5 kg var. 44 benim hedefim. ben spor yapamıyorum.hem vaktım yok hemde tembelim :) kolumu kaldırmaya halim yok.

harikasınız kızlar. bakın bu aklıma gelmemişti. doğru valla ben çok sevgili anneciğimi aktara doğru yollıym :) alsın bikaç bişey.

harikasınız kızlar. bakın bu aklıma gelmemişti. doğru valla ben çok sevgili anneciğimi aktara doğru yollıym :) alsın bikaç bişey.

Bende olan bitki çayları yeşil çay, 5'i 1 yerde ve mısın püskülü, kiraz sapı, papatya ben hepsini de çok seviyorum sadece 5i 1 yerdede kekik olduğu için o birazcık ağır. Ondan alırsan eğer fazla demlememeye dikkat et tadı acımsı oluyo yoksa

evet ya o beşi bir yerde çay çok fena tadı hakikaten beşi bir yerde :)))

teşekkürler canım :)

benim vermem gereken 5 kg var. 44 benim hedefim. ben spor yapamıyorum.hem vaktım yok hemde tembelim :) kolumu kaldırmaya halim yok.

Senelerce spor yapmaktan, koşmaktan falan o kadar sıkıldım ki inan hiç içimden gelmiyordu. Bu sefer de pilatesi denicem bakalım belki o değişik gelir

Bir de ballı elma sirkesini bir fincana 1 tatlı kaşığı kadar koyun. Sirke nihayetinde yakmasın midenizi vee ılık suyla yapın kızlar. Ayyyy hepimiz bool boooool kilo vereliiiim=)

Sabah 08:00-09:00 arası
2 Dilim kepekli ekmek, 5 adet siyah zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir

*Ara 10:00-11:00 arası
1 kase yoğurt, 1 orta boy yeşil elma

Öğlen 12:00-12:30 arası
5 küçük boy fırın köfte, 3-4 yemek kaşığı kadar yağsız brokoli, 2 dilim kepekli ekmek, 1 yemek kaşığı yağsız bezelye

bana ilk hafta diyetisyenim patates havuç ve bezelyeyi yasaklamıştı (

Normalde çaya ve kahveye hiç şeker kullanmam ama başım ağrıdığında tek ilacım da nescafe 3'ü 1 arada. Baş ağrısından ölmek üzereydim sabahtan beri, ağrı kesici içtim, şekerli diye 3ü 1 arada içmeyeyim dedim ama geçmeyince mecburen içtim. Pişmanııııım Umarım diyetime zararı olmaz

Evet canım tahlillerim yapıldı.ama dediğim gibi diyetisyene giden arkadaşlarımla da karşılaştırdık aynı hemen hemen ekmekler.

Anladım canım senin vermen gereken kilo çok olduğundan böyle bir başlangıç yapmış olabilir.
Zaman geçtikçe kalori oranını düşürecektir sanırım.

Sabah 08:00-09:00 arası
2 Dilim kepekli ekmek, 5 adet siyah zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir

*Ara 10:00-11:00 arası
1 kase yoğurt, 1 orta boy yeşil elma

Öğlen 12:00-12:30 arası
5 küçük boy fırın köfte, 3-4 yemek kaşığı kadar yağsız brokoli, 2 dilim kepekli ekmek, 1 yemek kaşığı yağsız bezelye

*Ara 15:00-17:00 arası
1 orta boy elma

Akşam 18:00-20:00 arası
1 yumurta büyüklüğünde ızgara tavuk, 4 kaşık yoğurtlu haşlanmış kabak, 2 dilim kepekli ekmek,çok az yağsız ve tuzsuz salata, dayanamayıp ekmek ve sebzemden 1er porsiyon keserek 1 yemek kaşığı patates püresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…