Kalori oranını neye göre veriyor peki biliyo musun?
selam canım :) denetlemeye geldim.bu arada forumda iconlar nereye gitti ya. siz görebiliyor musunuz iconları?
bende yarım elmamı yedim. şimdi açık sekersiz çayımı içiyorum. nescafe 3 u 1 arada mı iyi geliyo başağrısına. allah alalh :) aman başağrısı çok kötü. butun gunu zehir edr valla insana.
Yaş, kilo, boy, hareket durumunu girdiğinde günlük alman gereken kalori hesaplanıyor.
KK de vardı ama şimdi baktım yok. çeşitli sitelerde vardır.
Örn : 2500 çıktıysa her gün bu kaloriyi aldığın sürece kilo alıp vermezsin.
genelde çıkan orandan 500kal. düşürürler diyetisyenlar.
haftaya kilo verirsen ona göre kalori oranı da değişecektir.
Birden çok fazla kalori düşürülürse birden kilo verirsin ondan sonra durur, hatta almaya da başlarsın.
nolduuuu? niye sıktın bakıym sen canını? arada olur öle bende haftasonu kendımı berbat hissediyordum.
Birşe olduğu yok aslında canım ama ne bileyim öyle hissediyorum. Yavaş yavaş kilo vereyim istiyorum ama sanırım bilirçaltı hızlı hızlı vermekten yanaBir de iş yerinde değilim bu hafta evdeyim izine ayrıldım. Boş boş oturdukça kuruyorum sanırsam
Ne iş yapıyorsun bakıym sen? eee öğlen yemeğe gidicektiniz bende iş yerindesin sandım. yemeğe gittin mi?
Sabah 08:00-09:00 arası
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
Ara 10:00-11:00 arası
1 Bardak ayran
Öğlen 12:00-13:00 arası
Bir müdürümüze veda yemeğine gideceğimiz için 1 adet lahmacun ( Gittiğimiz yerde kalorisi en düşük olan yiyecek bu çünkü ), bol yeşillik, yağsız salata ve ayran
Ara 15:00-17:00 arası
Yarım su bardağı ayran ve 2 porsiyon meyve
Akşam 18:00-20:00 arası
1 yumurta büyüklüğünde ızgara biftek, 4-5 yemek kaşığı kabak, 2 dilim kepekli ekmek, yarım kase yoğurt, yağsız salata
Öğlen yemeğe gideceğim için öğünlerimi kısıyorum bugün biraz
Dayanamadım 1 tatlı kaşığı nutella yedimAma ne yapayım adet günüm geliyo ve canım tatlı istiyor. Mutsuzum
Yedikten sonra pişman olma canım. O kadar olur arada afiyet olsun.
Kuru meyve, sütlü tatlı veya azcık bitter çikolatayı tercih edersen daha yararlı bence
Eve sokturmaz annem çikolata soksa da yedirmez bana ama arada çok canım istiyo iştee. Neyse ki pazartesi tam gaz bir mesaiye başlıyorum. Hem başımı kaldıramıcam böylece tatlı istediğimi unutcam hem de annem yanımda olmıcak canım çok çok isterse ve unutmazsam çikolata işini 1 parçacık rahat rahat yiyebilcem :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?