gamzedd'nin diyet günlüğü..

selam canım :) denetlemeye geldim.bu arada forumda iconlar nereye gitti ya. siz görebiliyor musunuz iconları?

bende yarım elmamı yedim. şimdi açık sekersiz çayımı içiyorum. nescafe 3 u 1 arada mı iyi geliyo başağrısına. allah alalh :) aman başağrısı çok kötü. butun gunu zehir edr valla insana.

Kalori oranını neye göre veriyor peki biliyo musun?

Yaş, kilo, boy, hareket durumunu girdiğinde günlük alman gereken kalori hesaplanıyor.
KK de vardı ama şimdi baktım yok. çeşitli sitelerde vardır.
Örn : 2500 çıktıysa her gün bu kaloriyi aldığın sürece kilo alıp vermezsin.
genelde çıkan orandan 500kal. düşürürler diyetisyenlar.
haftaya kilo verirsen ona göre kalori oranı da değişecektir.
Birden çok fazla kalori düşürülürse birden kilo verirsin ondan sonra durur, hatta almaya da başlarsın.

Evet şimdi baktım google da 'günlük kalori hesaplama' aradığında bir çok sitede var.

Merhaba minikk=) Başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum valla dün. Ama cidden ne zaman içsem 3 ü 1 aradayı nedendir bilmem iyi geliyo bana. Bugün pilatese başlıyorum ben de bakalım nasıl olacak=)

İnternetten şimdi baktım 3-5 yere daha doğrusu hesapladım. Kiminde 2075 çıkarken kimindeyse 1934 çıktı. Benim diyetisyen nereden baktı kim bilir Dediğim gibi çok hızlı bir kilo kaybı istemiyorum. Yavaş yavaş ama sağlıklı vereyim. Ayda 3 kilo benim için ideal. Düğün zamanlarına tam ideal kiloma gelmiş olurum 3 kilo verirsem ayda:)

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kalıcı olarak hedefimize ulaşırız.
Kolaylıklar diliyorum :)

Sabah 08:00-09:00 arası
1 Kibrit kutusu kadar peynir ile yağsız kepekli tost, 5 adet zeytin, 1 bardak yeşil çay

Ara 10:00-11:00 arası
1 bardak ayran, 2 adet mürdüm eriği

Öğlen 12:30-13:00 arası
Süzme yoğurtlu haşlanmış kabak, et olmadığı için onun yerine 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peynir, 2 tatlı kaşığı yağ da yazdığı için listede yağ yerine zeytin de yiyebileceğim yazıyordu ve 8 adet zeytin, 2 dilim de kepekli ekmek

Ara 15:00-17:00 arası
1 adet mürdüm eriği, 1 adet küçük boy nektarin, yarım su bardağı ayran

***18:00-19:00 arası pilates =) (Bugün ilk günümdü)

Akşam 19:00-20:00 arası
1 yumurta büyüklüğünde ızgara tavuk, 4-5 yemek kaşığı az zeytinyağlı brokoli, 2 dilim kepekli ekmek, yarım kase yoğurt, yağsız tuzsuz dereotu, tere, maydonoz

Ara ( şu an yiyorum )
1 küçük boy nar

Bu arada öğleden sonra aklıma esti tartıldım 500 gram gitmiş. Çok sevindirik olduuuum =)=)=)

Son düzenleme:
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost

1 Bardak ayran

Öğlen 12:00-13:00 arası
Bir müdürümüze veda yemeğine gideceğimiz için 1 adet lahmacun ( Gittiğimiz yerde kalorisi en düşük olan yiyecek bu çünkü ), bol yeşillik, yağsız salata ve ayran

Yarım su bardağı ayran ve 2 porsiyon meyve

Akşam 18:00-20:00 arası
1 yumurta büyüklüğünde ızgara biftek, 4-5 yemek kaşığı kabak, 2 dilim kepekli ekmek, yarım kase yoğurt, yağsız salata

Öğlen yemeğe gideceğim için öğünlerimi kısıyorum bugün biraz

Nedendir bilmem bugün kendimi diyete başlamadan önceki kilomdan daha kilolu hissediyorum

nolduuuu? niye sıktın bakıym sen canını? arada olur öle bende haftasonu kendımı berbat hissediyordum.

nolduuuu? niye sıktın bakıym sen canını? arada olur öle bende haftasonu kendımı berbat hissediyordum.

Birşe olduğu yok aslında canım ama ne bileyim öyle hissediyorum. Yavaş yavaş kilo vereyim istiyorum ama sanırım bilirçaltı hızlı hızlı vermekten yana Bir de iş yerinde değilim bu hafta evdeyim izine ayrıldım. Boş boş oturdukça kuruyorum sanırsam

Ne iş yapıyorsun bakıym sen? eee öğlen yemeğe gidicektiniz bende iş yerindesin sandım. yemeğe gittin mi?

Ne iş yapıyorsun bakıym sen? eee öğlen yemeğe gidicektiniz bende iş yerindesin sandım. yemeğe gittin mi?

Adliyede memurum ben canım savcım yok ben de izine ayrıldım fırsattan istifade:) öğlen gittik yemeğe, zaten evime 5 dakika falan iş yeri:)

Ahhh sevgili diyet günlüğüm... Akşam yemeğini sanırım kaçırdım bugün, bifteği fazla yedim çünkü Ekmekte de değişiklik yaptım ve yerine haşlanmış patates yedim. Listemde geçerli birşey olsa da patates yine de bi pişmanlık var içimde. Zaten bugün iyi değilim. Kendimi çok çok kilolu hissediyorum. Dün akşam yaptığım pilatesin acısı da akşam üstü çıkmaya başladı gülemiyorum bileeee! Her yerim ağrıyo :)

Bugün de güne iyi uyanmadım kahretsin! Kendimi yine diyete başlamadan önceki halimden daha kilolu hissediyorum!!! :'(

Dayanamadım 1 tatlı kaşığı nutella yedim Ama ne yapayım adet günüm geliyo ve canım tatlı istiyor. Mutsuzum

Dayanamadım 1 tatlı kaşığı nutella yedim Ama ne yapayım adet günüm geliyo ve canım tatlı istiyor. Mutsuzum

Yedikten sonra pişman olma canım. O kadar olur arada afiyet olsun.
Kuru meyve, sütlü tatlı veya azcık bitter çikolatayı tercih edersen daha yararlı bence

Yedikten sonra pişman olma canım. O kadar olur arada afiyet olsun.
Kuru meyve, sütlü tatlı veya azcık bitter çikolatayı tercih edersen daha yararlı bence

Eve sokturmaz annem çikolata soksa da yedirmez bana ama arada çok canım istiyo iştee. Neyse ki pazartesi tam gaz bir mesaiye başlıyorum. Hem başımı kaldıramıcam böylece tatlı istediğimi unutcam hem de annem yanımda olmıcak canım çok çok isterse ve unutmazsam çikolata işini 1 parçacık rahat rahat yiyebilcem :):):)

2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynirli yağsız tost, 5 adet zeytin, 1 salatalık, 1 fincan yeşil çay

1 Bardak ayran

Öğlen 12:00-13:00 arası
3 adet haşlanmış patates ( Ekmek yerine ), 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peynir ( et yerine ), birazcık da bezelye

1 bardak ayran, 10 tane çubuk kraker

Akşam 18:00-20:00 arası
Biraz bezelye ve peynirli makarna

Bugün hiç düzenli, istediğim gibi beslenemedim de bakalım yarın tam gaz devam inşallaaah :)

Günaydın gamze
Çikolata o kadar öcü değil Arada bir eş değerinde karbonhidratlı bir yiyeceğin yerine bir parça yiyebilirsin. %70 kakaolu olanlar iyi
Çikolata ile ilgili bir alıntım var günlüğüme alacağım az sonra beni takip et canım çünkü beslenme ile ilgili araştırmaları izlemeyi, paylaşmayı seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…