Günaydın gamze
Çikolata o kadar öcü değilArada bir eş değerinde karbonhidratlı bir yiyeceğin yerine bir parça yiyebilirsin. %70 kakaolu olanlar iyi
Çikolata ile ilgili bir alıntım var günlüğüme alacağım az sonra beni takip et canımçünkü beslenme ile ilgili araştırmaları izlemeyi, paylaşmayı seviyorum.
Günaydın BinbirRenk:)) Ara sıra yiyeceğim valla artık bitter. Zaten dün kardeşim kendine öyle bir ziyafet çekti ki evde cipsler kolalar çikolatalar jelibonlarr... Niye onun gibi değilim ki sanki ya offf. Zor tuttum kendimi. Yiyip kilo almayanlardan o da maaalesef.
Valla ne yalan söyleyeyim en çok kıskandığım insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar
Bizim de yapımız böyle artık ne yapalım hep dikkat etmek zorundayızyapacak bir şey yok.
Sağlıklı bir şekilde verip almayız inşallah:13:
Evet çok sinir bozucularr. Evde görsen bizi o kilo almak için uğraşıyo ben vermek için şaka gibi ya keşke nakil falan olsa da ona versem kilolarımın birazını hem o rahatlan hem ben :)
Çok moralim bozuldu. Dün baktığımda 80,5 görünüyordum bugün yine 81 niye böyle oluyo yaa ben kilo veremeyecek miyim :18:
Çok moralim bozuldu. Dün baktığımda 80,5 görünüyordum bugün yine 81 niye böyle oluyo yaa ben kilo veremeyecek miyim :18:
Ben yazarken gelmişsin canım neden böyle tartılıp tartılıp moralini bozuyorsun.
İnişler çıkışlar olur.
Her gün tartılma haftada bir tartıl sen de moralin bozuluyorsa.
yapma moral bozukluğuyla yürümez bu işler
Bir bardak su içsek tartı gösteriyor.
Sabah aç karnına haftada bir gün tartıl bir daha tartılma bence.
Kontrol etme sırası bende :)
Benim en büyük hatam diyete başladım tamam deyip saat başı tartıya çıkmaktır. :) Sen de bu hataya düşme.
Bence diyet yaparken haftada 1 defa tartıya çıkmak ideali. Ben diyetisyen haricinde tartılmamaya kararlıyım, hatta evdeki tartıyı gözümün önünden kaldıracağım.. ki canım çekmesin :)
Gamzeee, motive olmak amacıyla biz de bi ticker mı yaratsakkk? Ne dersin ?
Günaydıın gamze
Geldim ama dünkü yediklerine ben bir şey demiyorum smileler söylesin
Sen bugün hepsini telafi edersin + en az 1 saat spor yaparsın biliyorum
canım, neler yapıyosun bakıym? haftasonu giremedim pek. özledim valla sizi. ay siz olmayınca tutamadım kednıimi. herkes aman ye aman ye nolcak dıyor. dun bıraz abarttım ama 2 haftada bıgun kacamak yapmısım cokmu?hasta oldum ben ya çok yorgun hissediyorum. :2:
Canım benim yaa geçmiş olsun valla yokluğunu hissetmedim desem yalan olur:) Cumartesi akşam kaçırdım ben de ama pazar günü pilates yaptım ekstradan kendime ceza vererek:) Bi ara da kilo veremiyorum diye bunalıma girecektim az daha meğersem hastalancakmışım ondanmış:) Bugün pilates dersim vardı dersten hemen önce regl oldumMesaiye de başladım bugün başımı kaldıramıyorum işten geçen hafta ne güzel evdeydim Sabahki ara öğünümü bile yiyemedim çalışmaktan o dereceydim yani.
kıyamam sana ben. nıye bu kadar calıştırıyorlar senı? ne iş yapıyorsun sen? arada kaçamak olur öyle ya. ama dur demeyı bılmek lazım ve o kacamagı evde yapmamak lazım. yanı daha dogrusu bıkac gun kacaamak yapmalık yıyecek evde bulundurmamak lazım. mesela demın dunden kalan dolmalardan bı baktım mıdeye ındırmısım. aaay kardeşim cabuk bıtırse bari.yada babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?