• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gamzedd'nin diyet günlüğü..

*sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 4 zeytin, 3 bardak şekersiz çay

*ara
şekersiz türk kahvesi

*öğlen
yoğurtlu yarım rendelenmiş kereviz, ekmek almayı unutmuşum sabah onun yerine 5-6 tane kepekli grissini yedim:17: Ama çok inceydi grissiniler

akşamüstü 1 tane bitter madlen çikolata yedim:17:
*ara
1 fincan nescafe

*akşam
bulgur pilavı ve barbunya yapmış annem. 2-3 kaşık pilavdan alırım 4-5 kaşık da barbunya biraz da salata miss :)

oooh afiyet olsun tatlım. Madleni görmedim hiç. Ay o çikolatadan sayılmaz. Benrejım yapmadan once gunde 2 tane buyuk hakkını vere vere çikolata yiyordum. Madlen arada bende yıyorum bazen.

oooh afiyet olsun tatlım. Madleni görmedim hiç. Ay o çikolatadan sayılmaz. Benrejım yapmadan once gunde 2 tane buyuk hakkını vere vere çikolata yiyordum. Madlen arada bende yıyorum bazen.

Hastayım ya canım nasıl istiyo çikolata anlatamam yaa. Şimdi yedim yemeğimi de ama ölçüler tutmadı. Annem pilavdan da barbunyadan da 3 kaşık koydu. 2 kaşık da salata yedim. Amaaa benim canım çikolata istiyooooo:(

*Sabah
2 dl tam tahıllı ekmek, üzerine azıcık kahvaltılık sos sürdüm, 2 kk peynir 3 zeytin,1 fincan şekersiz çay

*Öğlen
5 :17: dl ekmek, kese yoğurdu

*Ara
1 orta boy elma

17:30-19:00 arası
Pilates + kardiyo

*Akşam
1 kase domates çorbası, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık barbunya

*Sabah
2 dl tam tahıllı ekmek, üzerine azıcık kahvaltılık sos sürdüm, 2 kk peynir 3 zeytin,1 fincan şekersiz çay

*Öğlen

*Ara
1 orta boy elma

Pilates + kardiyo

*Akşam
1 kase domates çorbası, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık barbunya

5 dl ekmeeek :20: kız naptın seeen?

5 dl ekmeeek :20: kız naptın seeen?

Cok actim canim ya bı de yemeğim de yoktu başka yiyecek bisey de yoktu ondan bı de aksam nasil olsa spor yapcam diye abarttım ama ekmek cok yedim diye kardiyoyu fazla yaptım biliyorum hiçbiri beni haklı çıkarmaz ama cok actım kuzum ya :(

*Sabah

*Öğlen

*Ara
1 orta boy elma

Pilates + kardiyo

*Akşam
kız hadi 5dilimi anladık
akşam da pek parlak değil
hem çorba var hem ekmek hem pilav hem de baklagil kız bunların hepsi karbonhidrat (barbunya k.hidrat+protein içerir)
hani salata hani yoğurt??????? seni gidi seni:20:

kız hadi 5dilimi anladık
akşam da pek parlak değil
hem çorba var hem ekmek hem pilav hem de baklagil kız bunların hepsi karbonhidrat (barbunya k.hidrat+protein içerir)
hani salata hani yoğurt??????? seni gidi seni:20:

Evet kız bana kız bana böyle yaptığım zaman hep kız. Ama reglim ya işte çok açık iştahım ya lanet olsun :(

Evet kız bana kız bana böyle yaptığım zaman hep kız. Ama reglim ya işte çok açık iştahım ya lanet olsun :(
o zaman küçük tavsiye
öğünleri arttır
mesela 2 saatte bir ara yap
yogurt, ayran meyve falan...
bana da yorum yaaaapppppp

o zaman küçük tavsiye
öğünleri arttır
mesela 2 saatte bir ara yap
yogurt, ayran meyve falan...
bana da yorum yaaaapppppp

Tatlım yapamıyorum ki ara sürekli bazen hic yapamıyorum isten basımı kaldıramıyorum cogu zaman bı da Adliye'de çalışıyorum sürekli ifade al karar yaz falan savcımın yanından çıkamıyorumki doğru düzgün :( kardesimin elinden bilgisayarımı alıp telefondan girmeyi bırakabilirsek İnternet'e bol bol ilgilenicem seninle de :):)

Tatlım yapamıyorum ki ara sürekli bazen hic yapamıyorum isten basımı kaldıramıyorum cogu zaman bı da Adliye'de çalışıyorum sürekli ifade al karar yaz falan savcımın yanından çıkamıyorumki doğru düzgün :( kardesimin elinden bilgisayarımı alıp telefondan girmeyi bırakabilirsek İnternet'e bol bol ilgilenicem seninle de :):)

ben giremiyorum siteye telden ya. mincık mıncık, yazılar falan kuçücük. yavaş :)

*Sabah
2 dl tam tahıllı ekmek, 2 kk dil peyniri, 4 zeytin, 1 fincan şekersiz çay

*Ara
Şekersiz türk kahvesi

*Öğlen
Yoğurtlu ve içine 1 ceviz kırılmış rendelenmiş kereviz, 1 dilim ekmek

*Ara
3-4 tane çubuk kraker

*Akşam
Evdeki yemek bana çok hitap etmediği için ton balığı yicem. Alırken baktım 142 gram ve 260 kalori. Yanında da 1-2 dl tuzsuz diyet ekmeği yerim

*Sabah
2 dl tuzsuz diyet ekmeği, 4 adet zeytin, 1 fincan şekersiz çay, 2 kk dil peyniri ( ekmeğin üzerine biraz da kahvaltılık sos sürdüm )

*Ara
şekersiz türk kahvesi, küçük bir parça çikolatalı kek:17:

*Öglen
2 dl tuzsuz ekmek, 1 paket ton balığı (142 gram+ 260 kalori)

*Ara
1 mandalin+ küçük bir parça çikolatalı kek:17:

17:30-18:45 arası pilates + kardiyo

*Akşam
Allah kerim yer yemez hemen yazarım:)

Akşamı da şimdi yediiiim.
Haşlanmış karnabahar bol miktarda yedim yağ falan yok yanında da süzme yoğurt ve 2 dl tuzsuz diyet ekmeği

Kızlar ya moralim bozuk aslında. Bugün tarttı beni pilatesteki hoca 3 hafta önce falan tartmıştı daha önce.1 kilo vermişsin ama yağdan gitmiş baya dedi. E ama evdeki tartımda da 1 kilo vermedim ben daha fazla verdim. Moralim bozuldu yaaa offff ağlıcam. Hiç kilo veremicem ben hep böyle kalıcam. Artık düğünde de gelinlik içinde kuğu gibi değil de fil gibi olurum. Ooooooooofffffff offfffff

Back
X