Garaj üstü daire almak???

Ya birde her geçen gün fiyat artışı oluyor..sanki bir daha bulamam gibi geliyor bana😔
Ev almış olmak için almayın pişman olursunuz keyif alamazsınız keşke bekleseydik dersiniz, bence ufak bir araştırma daha yapın. Ama karar sizin tabiki, beğendiyseniz içinize sindiyse beklemeyin

Garaj üstü ev ben de düşündüm ama sürekli oturmak için. Fakat gider taşması sorunu olur mu diye tamamen bu fikirden vazgeçtim. Eğer aceleniz yoksa bir iki sene da birikim yapıp öyle alsanız istediğiniz kattan . İçinize daha çok siner, sonradan keşke demek yerine.
Ben şimdilik yazlık olarak düşünüyorum..

Arkadaşlar bu sekilde iki odası. Bir odası dış kapının üstü
salon ve balkonun altıda kapalı duvar var. Yani yarım açık diyelim Screenshot_2021-03-25-18-50-29-1.webp

Şöyle söyleyeyim benim evin altının bir kısmı otopark bir kısmı boş bir oda şeklinde
Otopark olan kısımlarda sıcaklık konusunda bir sıkıntı yok ama boş olan kısımlarda yerden inanılmaz soğuk oluyor
Ama sizin sanırım sıcaklıkla ilgili bir sıkıntı yok.
ses olayına gelince, ne hikmetse -sanırım camlar açık olduğu için- yazın otoparkın kapısının açılış sesini duyuyoruz, gece bazen sıkıntı oluyor tabi.
Bizimki açık kapısı yok. Aynı sizin tarif ettiğiniz gibi
resim ekledim bi bakar mısınız?

Ya komik olacak ama bir şey soracağım
Garaj diyince kapalı garaj sandım ama açık garaj denmiş
Bir evin altındaki garaj nasıl açık oluyor? Duvar vs olmadan direkt kolonların üzerine mi 1.katı inşaa ediyorlar?
Kafamda canlandıramadım biri aydınlatabilir mi :KK70:

Konuya yorumum ise açık garaj meselesini anlamak için tüm yorumları okudum. Çoğu olumsuzdu. Cesaret edip alamazdım sanırım. Ama ileride satmak isterseniz de mutlaka alıcı bulunur.
Merakınızı gidermek için resim ekledim bi bakın 😊

Arkadaşlar bu sekilde iki odası. Bir odası dış kapının üstü
salon ve balkonun altıda kapalı duvar var. Yani yarım açık diyelimEki Görüntüle 2809406
Her girip çıkanda huzursuz olabilirsiniz, pandemi gibi durumlarda kışın kalmak isteyebilirsiniz uygun fiyatlı bile olsa yatırım için ciddi bir ödeme yapacaksınız. Ben tercih etmek istemezdim. Emlakçı komisyonuna bakar siz içinde yaşayacaksınız.

İşlek bir cadde değil..bende hep doğa orman manzarası olsun istedim..ama bu sitedeki evler kullanışlı.
Olsun yine de tatilinde trafik gürültüsü ya da gelen giden araçların gürültüsü olsun kimse istemez. Bizim evin yani otopark oldu sırf bu yüzden tasiniyorum çünkü özellikle yazin kapı pencere açıkken sabaha kadar gürültüden rahat uyuyamadik

Emlakçı öncelikle elindeki satılması en zor olanı satmaya bakar.
En tercih edilmeyeni aman kaçırmayın şeklinde sunar bu taktiği yemeyin bence.
Eminim eynı sitede aynı fiyata otopark üstü olmayan bir daire vardır. Acele etmeyin araştırın.
Aceleye getirmek istemesinden belli.
Müşteriler o ev için sıraya girmiş sanki

Şunu da eklemeliyim, yazlık sonuçta idare ederiz diyorsanız istenen rakamın altında bir fiyat teklif edin mutlaka.

Emlakçı öncelikle elindeki satılması en zor olanı satmaya bakar.
En tercih edilmeyeni aman kaçırmayın şeklinde sunar bu taktiği yemeyin bence.
Eminim eynı sitede aynı fiyata otopark üstü olmayan bir daire vardır. Acele etmeyin araştırın.
Aceleye getirmek istemesinden belli.
Müşteriler o ev için sıraya girmiş sanki
Gercekten dediğiniz gibi..hatta biri varmış daireye bakacak bildiğiniz kışkırtıyor bizi 🤔

Son anda vaz geçti dediğin ev , bu evi size kakalamak içindi belki de. O ara katı istediğinizi burda oturamayacağınızı söyleyin. Tekrar çıkarır o evi sanıyorum.

Son anda vaz geçti dediğin ev , bu evi size kakalamak içindi belki de. O ara katı istediğinizi burda oturamayacağınızı söyleyin. Tekrar çıkarır o evi sanıyorum.
Yok o ev onun elinde değildi zaten başka emlakçıdaydı, evsahibi kendi caymış

yorumlar çok ilginç geldi bana. Bina altı otoparktan bahsediyoruz. Egsoz dumanı ne? Hanginiz arabanızı park ederken yada parktan çıkarırken gaza köklüyorsunuz? Hele birisi korna yazmış, kendisi araba parkederken kornayla parkediyor herhalde.

Öyle bi yazılmış ki sanki ana caddenin kenarındaki evden bahsediliyor.

yazlık bina kaç katlı olacak yada kaç daire olacak ki giren çıkan araba gürültüsünden durulmayacak? Bu mantıkla zemin kat, 1 hatta 2. Katlarda kimse ev almasın.

ben 6. Katta oturuyorum şu an yoldan geçen araç sesi duyuyorum, hızı 50-60 kmdir, otoparkta max 20-30 km hız yapılır ne sesi çıkar ondan?

açık otoparksa zaten kapı açılır kapanır sesi de olmaz. Kışın ısı kaybı dışında bir olumsuzluk göremiyorum ben.

yorumlar çok ilginç geldi bana. Bina altı otoparktan bahsediyoruz. Egsoz dumanı ne? Hanginiz arabanızı park ederken yada parktan çıkarırken gaza köklüyorsunuz? Hele birisi korna yazmış, kendisi araba parkederken kornayla parkediyor herhalde.

yazlık bina kaç katlı olacak yada kaç daire olacak ki giren çıkan araba gürültüsünden durulmayacak? Bu mantıkla zemin kat, 1 hatta 2. Katlarda kimse ev almasın.

ben 6. Katta oturuyorum şu an yoldan geçen araç sesi duyuyorum, hızı 50-60 kmdir, otoparkta max 20-30 km hız yapılır ne sesi çıkar ondan?

açık otoparksa zaten kapı açılır kapanır sesi de olmaz. Kışın ısı kaybı dışında bir

açık otoparksa zaten kapı açılır kapanır sesi de olmaz. Kışın ısı kaybı dışında bir olumsuzluk göremiyorum ben.
Yorumunuz içimi ferahlattı 🤗
6 bloklu 16 daireden oluşan bir site. Mutfak Salon kapalı duvar üstünde, diğer iki oda garaj üstünde, bi diğer odada binanın dış kapı üstünde kapı da yavaş kapanıyormuş. Ve kapalı garaj değil açık, ayrıca betonunu oldukça kalın yapmışlar.
Biz zaten yazlık olarak alıyoruz şimdilik. Gönül isterdi ki üst katlardan alayım. ama daire olarak beklentimi burası karşıladı.

Yorumunuz içimi ferahlattı 🤗
6 bloklu 16 daireden oluşan bir site. Mutfak Salon kapalı duvar üstünde, diğer iki oda garaj üstünde, bi diğer odada binanın dış kapı üstünde kapı da yavaş kapanıyormuş. Ve kapalı garaj değil açık, ayrıca betonunu oldukça kalın yapmışlar.
Biz zaten yazlık olarak alıyoruz şimdilik. Gönül isterdi ki üst katlardan alayım. ama daire olarak beklentimi burası karşıladı.

Tabiki gönül en güzelini ister ama her beklentinin de bir maliyeti var. Benim ailem zemin katta oturuyor hemen cam önü park yeri, çocuk gürültüsünden rahatsız olurduk ancak araba sesi yada dumanı hiç gündem bile olmadı.

ki evin sadede 2 odası garaj üstü kalıyormuş, hepsi bile değil. Nasibinizse eğer şimdiden hayırlı olsun, güle güle oturun

Back
X