Hiç dokunmadan fotoğraf cekseydiniz keşke. Firmaya maille bildirin. Dönüş olmazsa Şikayetvar a yazın.
Geçmiş olsun. Genleşme olduğu için mi acaba ?
Bize de olmuştu. O ses nasıl bir ses biliyorum.
Ama garantiye girmiyor.
Kıyamam ya, eşinle hep mutlu olasın, ne güzel koşup gelmesi...
Dolap yapımını, cam kalınlığını bilmiyorum, ama belki sıcaktan esneme yapmış olabilir.
Biz balkon camını 40 liraya yaptırmıştık geçen yıl. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve iki (2)Yıldır. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez.
Fotoğraflayip firma.ile iletişime geçin. Kusur vardır mutlaka. Geçmiş olsun
Evet arkadaşlar dün gece saat 1 buçuk gibi ben mutfakta otururken çok güçlü bir patlama sesi geldi ama baya uzun sürdü ses öyle tek bir cam gibi değildi sanki böyle tabak çanak olan bir dolap inmiş gibi bir sesti.Şangır şungur diye..
Benim de diğer odada tabak çanak olan bir dolabım vardı bende o ağırlığa dayanamayıp indi sandım ama gerçekten o kadar yüksek bir sesti ki elim ayağım boşaldı kalakaldım bir anda hareket edemedim
Eşim lavabodan koşup geldi o da mutfak dolabı indi sanmış ben orda olduğum için bana birşey olmasından korkmuş ona dedim burda birşey yok diğer odalara bakalım.O dediğim dolaba baktım sağlamdı aklıma da başka hiçbirşey gelmediği için birinin evin içine ateş ettiğini bile düşündüm çünkü gerçekten öyle bir sesti
Yatak odasına girmem ile gardolabı görmem bir oldu zaten sanki darbe almış gibi patlamış (dolabım sürgülü yarısı full cam) heryere savrulmuş cam parçaları ve kalan kısmı da çatlamış eşim almaya çalışırken onlar da parçalandı.
Mobilyalarımı gayet lüks sayılabilecek iyi bir mağazadan aldım yani öyle ucuz da değildi.
Neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok böyle bir olay başına gelen var mı acaba? Alalı 1 buçuk sene olacak garanti kapsamına girer mi ? Yada kendimiz yaptırmaya kalksak ne kadar tutar ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Çok geçmiş olsun ya siz oradayken de olabilirdi
Eviniz çok sıcak oluyor mu?
Sıcaktan eşyalar bu durumlara maruz kalabiliyor.
Nazar diyeceğim linç etmeye koşacaklar
şaka şaka genleşme olmuştur havalar ısındı soğudu
Çok geçmiş olsun kimseye bir şey olmamış ya gerisi hallolurValla ben en son uyumadan önce nazar çıktı falan diyorduminsan böyle zamanlarda kendini rahatlatmak istiyor valla
Yardımcı olmak zorundalar. Geri adım atmayın deyim.Çok teşekkür ederim en kısa sürede geçeceğim inşallah yardımcı olurlar
Ayyy allah korusun ya bi yerinize saplansaydi allah korusun o panikle bebek ne oldu bence doktora da gidin ani panik stres korku hamileye iyi gelemeyebilir tedbir amacli bo doktora gidin lütfenÇok geçmiş olsun ya siz oradayken de olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?