Gardolap Camı Patladı

Sunnys

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
269
267
33
29
Evet arkadaşlar dün gece saat 1 buçuk gibi ben mutfakta otururken çok güçlü bir patlama sesi geldi ama baya uzun sürdü ses öyle tek bir cam gibi değildi sanki böyle tabak çanak olan bir dolap inmiş gibi bir sesti.Şangır şungur diye..

Benim de diğer odada tabak çanak olan bir dolabım vardı bende o ağırlığa dayanamayıp indi sandım ama gerçekten o kadar yüksek bir sesti ki elim ayağım boşaldı kalakaldım bir anda hareket edemedim
Eşim lavabodan koşup geldi o da mutfak dolabı indi sanmış ben orda olduğum için bana birşey olmasından korkmuş ona dedim burda birşey yok diğer odalara bakalım.O dediğim dolaba baktım sağlamdı aklıma da başka hiçbirşey gelmediği için birinin evin içine ateş ettiğini bile düşündüm çünkü gerçekten öyle bir sesti

Yatak odasına girmem ile gardolabı görmem bir oldu zaten sanki darbe almış gibi patlamış (dolabım sürgülü yarısı full cam) heryere savrulmuş cam parçaları ve kalan kısmı da çatlamış eşim almaya çalışırken onlar da parçalandı.

Mobilyalarımı gayet lüks sayılabilecek iyi bir mağazadan aldım yani öyle ucuz da değildi.

Neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok böyle bir olay başına gelen var mı acaba? Alalı 1 buçuk sene olacak garanti kapsamına girer mi ? Yada kendimiz yaptırmaya kalksak ne kadar tutar ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

Kıyamam ya, eşinle hep mutlu olasın, ne güzel koşup gelmesi...

Dolap yapımını, cam kalınlığını bilmiyorum, ama belki sıcaktan esneme yapmış olabilir.

Biz balkon camını 40 liraya yaptırmıştık geçen yıl. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve iki (2)Yıldır. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmanın garantisi kapsamındadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez.

Çok teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim senin de gönlündekini versin inşallah..Aslında oda serindi yani birkaç gündür cam hep açıktı ama firmayla iletisime geçicem en kisa sürede

Eviniz çok sıcak oluyor mu?
Sıcaktan eşyalar bu durumlara maruz kalabiliyor.

Eviniz çok sıcak oluyor mu?
Sıcaktan eşyalar bu durumlara maruz kalabiliyor.

Mutfak ve misafir odam güneş aldığı için sıcak oluyor ama yatak odası her daim en serin odadır ben hatta cereyan yapsın diğer odaya diye camını açıyordum

Valla ben en son uyumadan önce nazar çıktı falan diyordum insan böyle zamanlarda kendini rahatlatmak istiyor valla
Çok geçmiş olsun kimseye bir şey olmamış ya gerisi hallolur
fotoğraf çekmişsiniz zaten firmayla irtibata geçin

geçmiş olsun.
ellemeden foto çekip mağazayla paylaşın.
ya benim arkadaşımın duşa kabini böyle patlamıştı.
Allah korumuş iyi ki yatarken olmamış.

Geçmiş olsun. Firma ile durumu görüşün gerekirse diretin.
Benimde çok büyük kısmı cam. Korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…