Gardolap Camı Patladı

Geçmiş olsun, sıcaklarla genleşmiş gevremiştir, olmuştur bir şeyler; üzerinize gelip bir yeriniz kesilmemiş bari.

Konuya yorum yapmayacaktım, normalde takılmam ama önüme gelip duruyor başlık, gördükçe asabım bozuldu. "Gardırop" olacak doğrusu, gardolap değil. Başlıktaki yanlış yazımı düzeltseler, rahatlayacağım

Aaa valla ben normalde gardolap diyordum gardrop da diyorum ama gardolap yanlış kelimeymiş kusura bakmayın o an kendi söylediğim şekilde yazmayı tercih etmişim düzeltme olsa düzeltirim ama yapılıyorsa da ben beceremedim sadece mesaj düzenleniyor

Çok büyük geçmiş olsun.. bizde yeni evlendiğimizde cam ocağımız patlamıştı:) o ani ses nasıl korkutur bilirim ben evde yalnızdım birde:) o seride hata mı varmış ne ücretsiz değişim yapmışlardı ama yeni kurulmuştu daha ilk yemeğimi pişiriyordum:)) inşallah firma sizde de sorun çıkartmaz..

Size de çok geçmiş olsun ya gerçekten çok farklı bir ses ben yalnız olsam herhalde olduğum yere oturup kalırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…