Gardolap Camı Patladı

Benim de gardrobumun camlari düşmüştü çünkü disa doğru egilmis kapaklari saka gibi... onu aldigimiz magazaya bir daha ugramadim ve herkese de ordan almayin diyorum zaten batti galiba gormuyorum. Bize yardimci olmadilar zehit zikkim olsun. Umarim sizinki size yardimci olur.

Ayyy allah korusun ya bi yerinize saplansaydi allah korusun o panikle bebek ne oldu bence doktora da gidin ani panik stres korku hamileye iyi gelemeyebilir tedbir amacli bo doktora gidin lütfen

Yarın rutin kontrolüm var iyi denk geldi eğer olmasaydı randevu alacaktım çünkü gerçekten çok fena korktum birde gece hiç ses seda yokken o kadar yüksek bir sesti ki Rabbim kimseye göstermesin gerçekten deprem gibi oldu yani

İnşallah olurlar bu mağaza gayet iyi bilindik bir yer hala çok müşterisi var o yüzden mağdur etmemek adına yardimci olurlar diye umut ediyorum
Siz peki o camı ne yaptınız ? Size de çok geçmiş olsun

Sizin garantiniz şehir bazlı değil ki. Farketmez yani.

Anlıyorum hani onlar şehir değiştirdiği zaman bir ücret talep edebilir mi onu merak ediyorum aslında..Çünkü 2 saat yol gelecekler insanlarda sıkıntı çıkartabiliyorlar

Anlıyorum hani onlar şehir değiştirdiği zaman bir ücret talep edebilir mi onu merak ediyorum aslında..Çünkü 2 saat yol gelecekler insanlarda sıkıntı çıkartabiliyorlar
Mutlaka sıkıntı çıkaracaklardir ama sizin garantiniz var sonuçta. Net ve kesin konuşun.

İnşallah olurlar bu mağaza gayet iyi bilindik bir yer hala çok müşterisi var o yüzden mağdur etmemek adına yardimci olurlar diye umut ediyorum
Siz peki o camı ne yaptınız ? Size de çok geçmiş olsun
Geri yapistiramadik cunku kapaklar egrildigi icin olmadi. Dışa konveks oldu kapaklar. Sonra taşınırken attik çöpe camlari. Neyseki camlar biz evde yokken yataga düşmüş kirilmadan yaslanmis...

Rabbim beterinden korusuun rabbim ailenizi korusun ben tuhaf oldum burdan sizi düsünemiyorum bile

geçmiş olsun
yakın tarihte evinize yeni gelen vs oldu mu
günah almayalım tabi de
benim de nedensiz vitrin camlarım patlamıştı o günde bizim evde bir toplanma olmuştu geçimş gün
nazardır dedi büyükler
nazardır o nazar

Geri yapistiramadik cunku kapaklar egrildigi icin olmadi. Dışa konveks oldu kapaklar. Sonra taşınırken attik çöpe camlari. Neyseki camlar biz evde yokken yataga düşmüş kirilmadan yaslanmis...

Bizim baya paramparça olmuş ya zaten sağ üst köşe yere düşüp tuz buz olmuş kalan kısım da çatlaktı gece üstümüze düşmesin diye kaldırırken kırıldı o kısım da..Allah beterinden korusun hepimizi ya..

Rabbim beterinden korusuun rabbim ailenizi korusun ben tuhaf oldum burdan sizi düsünemiyorum bile

Amin aminnn cümlemizi korusun inşallah..Rabbim kimseye göstermesin gerçekten insan bir anda ne olduğunu anlayamıyor çok kuvvetli bir ses..

Daha geçen gün dayımlar geldi evimi ilk defa görmüşlerdi şehir dışında olduğum için..renkli gözlülerde nazar çok olur derler yengemin masmavi gözleri var şimdi günah almayalım tabi ben art niyet olduğunu düşünmüyorum ama göz bu sonuçta olabilir buna şükür diyelim
Bu sabah ablama çektiğim resmi attım o da direk nazarı çıkmış dedi bizim evde büyük bir nazar varmış herhalde olan dolaba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…