bende çok üzülüyorum bu tür durumlara o yüzden açık yerlerde yemek yemek istemiyorum hiç.rabbime şükür herşeyi yiyobiliyorken tv de yapılan yemekler yapılırken bile insanın canı çekiyor.rabbim kimseyi darda bırakmasın.dün gece moralim cok bozuldu.. gece gec saatte balkona çıktım önümüz geniş bir cadde.. cafe restaurant gibi bir cok isletme var o yüzden çöpleri karıştırmaya bi çok kişi gelir gece..
dünde otururken 2 kadın bir cocuk geldi çöplere bakmaya kutuları kartonlari topladılar.. sonra genc olan kız copten cola şişesi buldu belliki asiti kaçtığı icin atılmıs içinde var.. dikti kafaya icti icti.. için cok kötü oldu hava zaten soğuk o saatte.. paylasmak istedim sizlerle.. çok üzüldüm
Artık o karton kutuları toplayıp satmak da yasak. Ona daha çok acıyalım bence
Ekonomimiz iyi, şu kadar büyüdük falan filan lafları ya da hesapları yapılırken sokakta çöp karıştıran vatandaş gözardı ediliyor. Onu düşünerek konuşmuyorlar yani. Bunun adı gelir dağılımı adaletsizliği.Evimin yakininda pazar kuruluyor, ne zaman aksam saatinde ordan gecsem yerdeki dokuntuleri toplayan insanlarla karsilasiyorum. Kimsenin yuzune bakmadan yiyecek biseyler bulmaya calisiyorlar, insanlarin bu kadar caresiz olmadi dayanilir gibi degil. Ama lafa gelince ekonomimiz cok iyi süper herkesin elinde akilli telefonu var hi hi evet...
Ekonomimiz iyi, şu kadar büyüdük falan filan lafları ya da hesapları yapılırken sokakta çöp karıştıran vatandaş gözardı ediliyor. Onu düşünerek konuşmuyorlar yani. Bunun adı gelir dağılımı adaletsizliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?