Garip bi durum saskinim

Silince83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
18
4
3
42
Arkadaslar nasil anlaticam bilmiyorum yakinlarimla paylasamiyorum aktif bi cinsel hayatimiz var esimle fakat bi gece esimle fanteziler paylasirken seninle herseyi yasayabilirim dedim oda ne gibi dedi farketmez hersey olur dedim ama gercekten hersyei dusunerek soyledim sonra esimle malum filmleri izledigimiz bi gun farkettim ki grup olaylarini fazlaca izletmeye basladi tesaduf mu bu olaylar yoksa bana bisey mi anlatmaya calisiyor ve beni sevdigini biliyorum ne anlatmak istediginide anlasam :(

:KK48: kaşınmışsın resmen .
Fantazi olarak kaldığı müddetçe problem yok .
Adı üstün de fantazi , bakma herkes açık açık söylemese de sevdiği bir şeyler var.

Bende hatali oldugumu dusunuyorum acaba konussam mi oyle biri oldugumu dusunmesi garip geliyor biliyorum seviyor beni ama oyle bisey dusundugumu dusunmusse yinede sever mi anliyamiyorum beni mi deniyor mesaj mi veriyor onumu istiyor kac gundur bunalimdayim :(

Sen sirf bu fantezi fasaryasina mi uye oldun bu siteye yoksa ikinci uyeligin mi?

Cevap ilkiyse erkektirsin, ikincisiyse degil. Ama her iki durum da yasak kurallar geregi

eşinizle birbirinizi iyi tanımıyorsunuz demekki.insan eşinin neleri kabul edip edemeyeceğini bilir,bilmesi gerekir.

dipnot:fake olduğunu düşünüyorum genede yazıyım dedim :cool:

"Herşey" diyerek yelpazeyi çok geniş tutmussunuz. Keşke "şu şu şu hariç herşeyi" deseydiniz. En azından marjinal meraklariniz olmadığını belirtmek için. Bir ara konuyu tekrar açıp düzeltin hatanizi.

Ayrıca gerçekten seven bir erkek esiyle hiçbir şekilde grup istemez. Aşkın doğasına aykırı. Bi başka kadını belki isteyebilir ama dillendirebilecegini hiç sanmam. Hele hele ikinci bir erkeği! Seviyorsa inanmam.

Bu kadar sasirdiginizi gorunce aslinda kimseyle paylasimda bulunmayarak dogru bisey yaptigimi anladim ilk uyelik ilk konu derken bisey yazmam icin once moda saglik ve benzeri bi bolume bisey yazip sonra ikinci konudami bunu acmaliydim siteyi takip ediyodum zaten insanlarin birbirleriyle yargilamadan konusabildigini gormustum ama benim konum cok bi sapkin olsa gerek ki fake olabilecegim bile dusunulmus fake (sahte yada aldatmaya yonelik bi davranis ) bence zihniyetler ve bakis acilari fake ve erkek cunku kafamizdaki kadin bunlari konusamaz sorgulayamaz fakat saat 3 te fake olduguna inanilan bi insana kadinlar cevap yazabilir hemde saat 3 teee aaa bi kadinin bu saatte nette ne isi var bu saatde kafin nette olmaz kesin hepimiz fake iz

Ayrica gercekten saskinim subliminal mesaj diyen arkadas bile olmus halbuki tek fantezi dunyasi olan benim :) herkes pek masum cok temiz sadece anlattim bilinc altlarimiz bu kadar kolay yonlenmeye aciksa evet belkide mesaj yerine ulasmistir sizide kendime benzeticem boylelikle siz saf ve temiz masum kadinlar bana benzeyeceksiniz boylelikle ben ahlaksiz degil normal olucam :)

Bu kadar sasirdiginizi gorunce aslinda kimseyle paylasimda bulunmayarak dogru bisey yaptigimi anladim ilk uyelik ilk konu derken bisey yazmam icin once moda saglik ve benzeri bi bolume bisey yazip sonra ikinci konudami bunu acmaliydim siteyi takip ediyodum zaten insanlarin birbirleriyle yargilamadan konusabildigini gormustum ama benim konum cok bi sapkin olsa gerek ki fake olabilecegim bile dusunulmus fake (sahte yada aldatmaya yonelik bi davranis ) bence zihniyetler ve bakis acilari fake ve erkek cunku kafamizdaki kadin bunlari konusamaz sorgulayamaz fakat saat 3 te fake olduguna inanilan bi insana kadinlar cevap yazabilir hemde saat 3 teee aaa bi kadinin bu saatte nette ne isi var bu saatde kafin nette olmaz kesin hepimiz fake iz

Siz yanlış gelmissiniz. Burda yargılamak reflex gibidir çoğu kişi için :-)

Ayrica gercekten saskinim subliminal mesaj diyen arkadas bile olmus halbuki tek fantezi dunyasi olan benim :) herkes pek masum cok temiz sadece anlattim bilinc altlarimiz bu kadar kolay yonlenmeye aciksa evet belkide mesaj yerine ulasmistir sizide kendime benzeticem boylelikle siz saf ve temiz masum kadinlar bana benzeyeceksiniz boylelikle ben ahlaksiz degil normal olucam :)
Kim size ahlaksiz dedi ki
Ima bile edilmedi. Efendi yorumlar var hicbiriyle
ilglenmediniz. Neden?

Back
X