- 17 Ocak 2017
- 136
- 290
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım seviyorum o yuzdenHala bu ilişkinin içindesin.. kendine sor ,neden bunu cekiyorsun
Demek ki siz de 's.çan yaranır' ekolünün yılmaz bir neferisiniz.Sanırım seviyorum o yuzden
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
Dogru soyluyosunzIliski icerisinde misin sence? Veya böyle birseyin içinde olmak istiyor musun hakikaten? Ülkede ve dünyada erkek kıtlığı yok, bunun farkindasin dimi canım kardeşim? Adamin tek derdi seks, onu da başka yoldan rahatlıkla halledebilir. Bunun için senin vaktini çalmasına gerek yok. Sende caldirtma rica ediyorum.
Konuşuyotsunuz ama düşündüğünüz gibi bir ilişkide değilsiniz. Siz gerçekten yanlış anlamışsınız bence. Soru işereti olarak kalabilecek bir durum yok. Sevgili değilsiniz ama sizi istediği konularda kullanıyor. Cinsellik için kullanamk istiyor, stres topu olarak da- afedersiniz- küfrediyor. Yapacağınız şey bir daha aradığında küfredip kapatmak.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
evet peşinden koşuyorsunuz bana görede , adam şunu demek istiyor.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
Aklında özür mü var güzel kardeşim, şu yazdıklarının farkında mısın...Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
Unutunca gel diyeceksiniz bak nasıl gelecek kendine. Biz kadınlar kendimizi şifacı sanıyoruz kötu gunde yaninda olunca iyi günde kıymet bilir sanıyoruz. Ne biz şifacıyiz ne de onlar kiymet bilecek.Böyle bir yakın bir uzak hem zamaniniza hem akıl sağlığıniza zarar. Çünkü siz bu resti çekmezseniz o kendini iyi hissedince bir daha hiç dönmeyecek. Nerede mi biliyorum? Zamanında başına geldi oradan biliyorum.Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()