- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum cesaret edemedim herhalde biraz da. Arkadaşlarda dur biraz çirkinleşirse şikayet et dediler. Aman ne bileyim ya işime geldi sıkıntısız halletmekAdamı şikayet ederdim. O düşünmüyorsa rezil olmayı ben hiç onu düşünmem neden kendim tayin isteyim kendi hayatimi zorlastirayim
Kadınlar böyle durumlarda kendini suçlama eğilimine giriyor. Bende de aynısı oldu.Evliymiş bide utanmaz ...aslinda tam zamaninda uzaklaştıniz
bu son olay da gereksiz olmus ama neticede normal bir konuşma olmus kendinize çok yuklenmeyin... adamin ansız firsatlarina daha temkinli olursunuz zaten artık
Belli ki çok samimisiniz arkadaslarla. Ne güzel ama yine de bence ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi .yine de sizin olumsuz yanıt verdiğinize birilerinin şahit olması iyi olmuş . İnşallah en kisa zamanda biriniz o okuldan gider . Zor bir durumAslında aklıma geldi ama kıyamadım karısına yazık. O hadi neyse de iki çocuğu rezil olmasın babaları kendi içimizde halledelim dedik arkadaşlarla
Olmasin canım,niyetin temiz seninKadınlar böyle durumlarda kendini suçlama eğilimine giriyor. Bende de aynısı oldu.
Zaten topu topu sekiz öğretmeniz. Dört kişi ile çok iyiyim. Diğerleri ile anlaşırım ama herşeyi mi anlatacak kadar değil. Butik okul gibi şirin bir okul. Hayırlısı olur inşallah.Belli ki çok samimisiniz arkadaslarla. Ne güzel ama yine de bence ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi .yine de sizin olumsuz yanıt verdiğinize birilerinin şahit olması iyi olmuş . İnşallah en kisa zamanda biriniz o okuldan gider . Zor bir durum
Bu sene dördüncü yılı bittiMüdürler en fazla 8 yıl aynı okulda kalabiliyor. Sizin müdür kaç yıldır aynı okulda acaba? Gitmesi yakın mı?
Hayır sizi çok iyi anlıyorum zaman içinde insanlar farklı konumlara geçer ve sizin ona anlattığınız yerden sizi vurur. Bu da olabilir tabi hayat sonuçta. Ama arkadaşıma sormasaydım durumları sadece benim gördüğümü hiç bilmiycektim mesela.Anladım ama hocam bazen siz kadar sizi düşünen insanlar ya ağzından bir şey kaçırır . Ya şeytan durter başkasına aleyhinizde yorum yapar. herkes böyle olacak diye bir şey yok ama valla ben şahit oldum böyle bi şeye . Bekar genç bir erkek ve ondan çok büyük evli çocuklu bir bayan hakkında dedikodu çıkardı cirkefin biri . İl müdürlüğüne resmi yolla değil ama tanıdıkları vasıtasıyla bu dedikoduyu ulaştırmis. Çocuğun görevlendirmesine son vermişlerdi. Yani tek suçu kadının hepimize abla gibi anne gibi davranmasıydi. Dedikodu yayan bizim arkadaş grubumuzun sanimiyetini kıskanırdi. Neyse işte . Bu olayı kadına duyurmamak için elimizden geleni yaptık . Yikilirdi kadın yoksa . Bunnru üzerine erkek arkadasimizin ev arkadaşı , kardeşim dediği adam şunları söylemiş. " ama onlar da fazla samimiydi. Tabi dedikodu çıkar ." ...ya dünyada gördüğüm en saygılı en seviyeli iki kişiydiler halbuki . İnşallah siz öyle şeyler yasamazsiniz. İçinizi karartmak istemedim aslında. Sadece neden böyle bir şey söyledim açıklamak istedim
Yoook dedim ya en azindan bir kişinin şahit olması sizin suçunuzun olmadığına, iyi bir şey. Neyse . Zor bir durum valla . Başka bir konu olsa eşine der insan. Bak böyle böyle bir durum var . Yarın öbür gün kulağına gelirse başkasından duymuş olma. Olayın aslı böyle böyle diye. Garantiye almış olurdunuz Eşinizin güvenini. ama böyle bir şey de denmez ki eşe . İnşallah zararsız kurtulursunuzHayır sizi çok iyi anlıyorum zaman içinde insanlar farklı konumlara geçer ve sizin ona anlattığınız yerden sizi vurur. Bu da olabilir tabi hayat sonuçta. Ama arkadaşıma sormasaydım durumları sadece benim gördüğümü hiç bilmiycektim mesela.
Tayin istedi mi acaba başka okula? Bizim de okul müdürümüzün bu sene 4. yılı bitiyor. Tercih yapmış ama yine bizim okulu yazmış. Sizinki belki başka okula gider de kurtulursunuz. 4 yılı dolunca tayin istemeleri gerek diye biliyorum.Bu sene dördüncü yılı bitti
Bu kadınlara musallat olanlar bu yüzden oluyor işte. Zaten normal olmayan bir ilgi size karşı ve sessiz durmaniz belki ona bi yandan yüz veriyorsunuz gibi geliyordur. Bu kollayan arkadaşlar tek bir yanlis anlasilmada arkanızda mi duracak yoksa bana bir şey olmasin diye kenara mi cekilecek insanlar bence bir düşünün.Bilmiyorum cesaret edemedim herhalde biraz da. Arkadaşlarda dur biraz çirkinleşirse şikayet et dediler. Aman ne bileyim ya işime geldi sıkıntısız halletmek