Garip Bir Durum

Müdürler size puan vermiyor mu hocam sanki öyle bir sistem vardı?? Çirkefleşmeden önlem alsaydınız ayağını kesmiş olurdunuz.

Evli bir adam watsap durumunda nasıl bu kadar rahat durum paylaşıyor aşklı meşkli yani eşi hiç mi rastalmıyor. Ahlaksız herif şu evli erkeklerin ne pis bir nefsi var ben anlamadım başkasının namusuna nasıl göz dikebiliyorlar ya

Hocam akşamdan beri düşünüyorum. Ben böyle bir durumu eşime muhakkak söylerdim ki hem sonradan başkasından başka şekilde duyar iş sarpa sarar, hem de nasıl bir yol izlenileceğine dair görüş alışverişinde bulunurdum . Ve bence bilmeye de hakkı var.
Müdürün için de diyorumki merhametten maraz doğar. Sizi her yalnız bulduğunda abuk subuk konuşabilir , millete yalnış şekilde yansıtabilir. Bu öyle idare ederim görmezden gelirim cinsinden bir olay değil .
Ben olsam duruma şahit eşim ve iki arkadaşımla gider milli eğitim müdürüne gider gizlice durumu bildirirdim. gerekeni onlar yaparlar.
Benim şahsi kanaatim budur.

Kızlar kızım bu hafta yaz okuluna başladı. Bir baktım müdürün kızı da benim kızımla aynı sınıfta. Görünce şok oldum tesadüf diyip çok ses etmedim. Allahtan eşimde gelmişti bir de yanımıza gelip eşimle selamlaştı hal hatır sorup gitti utanmaz.
Sonra watsaptta engelli olduğu için bana normal mesajla oğlumun durumunu sormuş. (Oğlum seminer dönemi bisikletten düşmüştü) Ben de watsaptan engelli oldunuz için burdan yazmışsınız pes yazdım. Burdan da engelliyorum. Bir adım daha atarsanız sizin düşünmediğiniz ailenizi ben hiç düşünmem mebe sizi tacizden şikayet ederim yazdım.
Ayyyyy güya normalleştirmeye çalışıyor.

Evli olduğunu konunun başında yazsaydınız erken sövmeye başlardım... Bence yerli bir tepki göstermişsiniz. Eşinize söylemeyin derim henüz. Erkeklerin nasıl tepki vereceği çok kestirilemiyor. Biraz daha ileri giderse beklemeyin ama. Hem eşinize hem ilgili mecrilere bildirin.

Kızlar kızım bu hafta yaz okuluna başladı. Bir baktım müdürün kızı da benim kızımla aynı sınıfta. Görünce şok oldum tesadüf diyip çok ses etmedim. Allahtan eşimde gelmişti bir de yanımıza gelip eşimle selamlaştı hal hatır sorup gitti utanmaz.
Sonra watsaptta engelli olduğu için bana normal mesajla oğlumun durumunu sormuş. (Oğlum seminer dönemi bisikletten düşmüştü) Ben de watsaptan engelli oldunuz için burdan yazmışsınız pes yazdım. Burdan da engelliyorum. Bir adım daha atarsanız sizin düşünmediğiniz ailenizi ben hiç düşünmem mebe sizi tacizden şikayet ederim yazdım.
Ayyyyy güya normalleştirmeye çalışıyor.
Yuh artık pess utanmaz herif ya. Eşinizin haberi yok dimi :( ben olsam söylerdim sanırım ne biliyim bilmesi gerek diye düşünürdüm ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ki. Ne sanıyo bunlar kendini ya fısfıs ismail gibi sapık manyak

Evli olduğunu konunun başında yazsaydınız erken sövmeye başlardım... Bence yerli bir tepki göstermişsiniz. Eşinize söylemeyin derim henüz. Erkeklerin nasıl tepki vereceği çok kestirilemiyor. Biraz daha ileri giderse beklemeyin ama. Hem eşinize hem ilgili mecrilere bildirin.
Eşime söylemeyi hiç düşünmedim. Sağlıklı tepkiler veremeyebilir.
Eşimi gördüğünde çocuğumun durumunu sorabilirdi. Personel gurubundan yazabilirdi. Ama yok illa özelden muhattap olacak.

Hem evli hem de evli bir kadına asıliyor. Şok üstüne şok yaşadım yani. Adam sizi takıntı haline getirmiş. Eşinize söyleyin mutlaka. İftira da atar böyle tipler . Ekran resinlerini de almişsınız hic birini silmeyin saklayın. Ne pislik insan müsvetteleri var yaa

Hem evli hem de evli bir kadına asıliyor. Şok üstüne şok yaşadım yani. Adam sizi takıntı haline getirmiş. Eşinize söyleyin mutlaka. İftira da atar böyle tipler . Ekran resinlerini de almişsınız hic birini silmeyin saklayın. Ne pislik insan müsvetteleri var yaa
Herşeyi beklerim ben bu haysiyetsizden. Aklım almıyor hiç böyle bir adam değildi. Odasından çıkmazdı. Bir memurumuz vardı eşinden boşanmış. Lakayt bir adam bizimle şakalaşırken uyarır duyar kasardı. Burası bir kurum dikkat edin davranışlarınıza diye

Back
X