- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Nerden biliyorsunuz onun olduğunu? Bence siz her şeyi ona yoruyorsunuz.Ayrilali iki ay oluyor.Bitirdim ama iki hafta üst üste karşıma çıktı.Gizli numaradan sabahın 6-7 sinde cagri geldi.Onun olduğunu biliyorum.Napmali sizce? Ve can sıkıcı olan durumda sevgilisinin olmasi.
Bisey hissetmiyorum.Napmali bilmiyorum.
Oldugum yere de geldi o yuzden :) boyle duygusal biriydi yapacagini tahmin etmek zor olmuyorNerden biliyorsunuz onun olduğunu? Bence siz her şeyi ona yoruyorsunuz.
Garip bir durum da yok.
Aynı şehirde yaşayan 2 insan karşılaşabilir.
Sevgilisi varken beni aradı diyip de günahını almayın adamın.
Ayrılmışsınız, bitmiş gitmiş. Bir şey de hissetmiyorum diyorsunuz.
E sorun nedir tam olarak?
Bence siz , sizin için hala uğraştığını düşünmek istiyorsunuz, ama ortada öyle bir şey yok.
İlişki bitmiş. Yolunuz bakın.
Acaba napmalı hımmmm...Ayrilali iki ay oluyor.Bitirdim ama iki hafta üst üste karşıma çıktı.Gizli numaradan sabahın 6-7 sinde cagri geldi.Onun olduğunu biliyorum.Napmali sizce? Ve can sıkıcı olan durumda sevgilisinin olmasi.
Sasirdim sadeceBişey hissetmediğiniz adamı görünce tepki vermeniz anormal geldibir de gizli numaraya telefonunuzu kapatın
Telefonunuzu gizli aramalara kapatın ve adamı stalklamayı bırakınAyrilali iki ay oluyor.Bitirdim ama iki hafta üst üste karşıma çıktı.Gizli numaradan sabahın 6-7 sinde cagri geldi.Onun olduğunu biliyorum.Napmali sizce? Ve can sıkıcı olan durumda sevgilisinin olmasi.
Stalklama gibi bir durum yok :)Telefonunuzu gizli aramalara kapatın ve adamı stalklamayı bırakın
Haha güzel esprikonu sahıbı sanırım allah tekrar sızı karsılastırmıs ve o gızlı numaradan arayanda kesın kendısıydı cok pısman sız bırbırınızın kaderısınız dememızı beklıyor anladıgım kadarıyla
TamamStalklama gibi bir durum yok :)
Evet her zaman oyle yaptim ve baska bir yerden ulaşırsa engelleyecegim.Uzamadan konu kapansin istiyorum sadece.Endiselenecek bir durum yok diye düşünüyorumYok sayın engelleyin.
Bir şey yapmamalıAyrilali iki ay oluyor.Bitirdim ama iki hafta üst üste karşıma çıktı.Gizli numaradan sabahın 6-7 sinde cagri geldi.Onun olduğunu biliyorum.Napmali sizce? Ve can sıkıcı olan durumda sevgilisinin olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?