Ben eski sevgilimi artık sevmiyorum, ama ona karşı garip bir duygu hissediyorum. Nasıl derseniz, şöyle açıklamaya çalışayım bu duyguyu: Hani iş ortamında veya okul ortamında rakiplerimiz vardır. Onlarla türlü konularda yarışırız. Onlar bizi geçtiğinde içimizde bir kıskançlık, hırs duygusu oluşur ya, tıpkı onun gibi hissediyorum eski sevgilime karşı. Onu sık sık stalklıyorum, nerede başarılı olduğu bir şey görürsem içimi böyle duygular kaplıyor. Mesela o, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde ve en iyi bölümlerden birinde okuyor. Benim okuduğum üniversite ve bölüm de gayet iyi ama onunki kadar değil. Aklıma bu geldikçe, içimi kıskançlık ve hırs duyguları kaplıyor. Mesela stalklarken benzer başarılarını gördükçe yine aynı duygulara kapılıyorum. Bir de mesela onun arkadaşlarıyla çekildiği ve mutlu gözüktüğü fotoğraflarını, gittiği güzel tatilleri görünce de aynı duyguları hissediyorum. İşin garibi, onu stalklayıp bunları hissetmekten de rahatsız olmuyorum, bu duyguları hissederken içime bir haz duygusu yayılıyor, hırs yapıp onu geçebilecekmişim gibi hissediyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir. Sizce bu duyguyu neden hissediyorum, aranızda benim gibi hisseden var mı?