Garip bir duygu

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Ben eski sevgilimi artık sevmiyorum, ama ona karşı garip bir duygu hissediyorum. Nasıl derseniz, şöyle açıklamaya çalışayım bu duyguyu: Hani iş ortamında veya okul ortamında rakiplerimiz vardır. Onlarla türlü konularda yarışırız. Onlar bizi geçtiğinde içimizde bir kıskançlık, hırs duygusu oluşur ya, tıpkı onun gibi hissediyorum eski sevgilime karşı. Onu sık sık stalklıyorum, nerede başarılı olduğu bir şey görürsem içimi böyle duygular kaplıyor. Mesela o, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde ve en iyi bölümlerden birinde okuyor. Benim okuduğum üniversite ve bölüm de gayet iyi ama onunki kadar değil. Aklıma bu geldikçe, içimi kıskançlık ve hırs duyguları kaplıyor. Mesela stalklarken benzer başarılarını gördükçe yine aynı duygulara kapılıyorum. Bir de mesela onun arkadaşlarıyla çekildiği ve mutlu gözüktüğü fotoğraflarını, gittiği güzel tatilleri görünce de aynı duyguları hissediyorum. İşin garibi, onu stalklayıp bunları hissetmekten de rahatsız olmuyorum, bu duyguları hissederken içime bir haz duygusu yayılıyor, hırs yapıp onu geçebilecekmişim gibi hissediyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir. Sizce bu duyguyu neden hissediyorum, aranızda benim gibi hisseden var mı?

Normalde eski sevgilinin asla umurunda olmaması lazım. Bu olayı bırak bence en kısa sürede, yoksa takıntı yaparsın onu.

Kendine yarışacak başka birisini bul

Stalklamayin her anlamda tamamen yokmus gibi hic olmamis gibi..
Bu dusunceler size zarar verir kendinize odaklanin :KK54:

Ben eski sevgilimi artık sevmiyorum, ama ona karşı garip bir duygu hissediyorum. Nasıl derseniz, şöyle açıklamaya çalışayım bu duyguyu: Hani iş ortamında veya okul ortamında rakiplerimiz vardır. Onlarla türlü konularda yarışırız. Onlar bizi geçtiğinde içimizde bir kıskançlık, hırs duygusu oluşur ya, tıpkı onun gibi hissediyorum eski sevgilime karşı. Onu sık sık stalklıyorum, nerede başarılı olduğu bir şey görürsem içimi böyle duygular kaplıyor. Mesela o, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde ve en iyi bölümlerden birinde okuyor. Benim okuduğum üniversite ve bölüm de gayet iyi ama onunki kadar değil. Aklıma bu geldikçe, içimi kıskançlık ve hırs duyguları kaplıyor. Mesela stalklarken benzer başarılarını gördükçe yine aynı duygulara kapılıyorum. Bir de mesela onun arkadaşlarıyla çekildiği ve mutlu gözüktüğü fotoğraflarını, gittiği güzel tatilleri görünce de aynı duyguları hissediyorum. İşin garibi, onu stalklayıp bunları hissetmekten de rahatsız olmuyorum, bu duyguları hissederken içime bir haz duygusu yayılıyor, hırs yapıp onu geçebilecekmişim gibi hissediyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir. Sizce bu duyguyu neden hissediyorum, aranızda benim gibi hisseden var mı?
Kıskançlıktan ziyade mahrumiyet duygusu gibi geldi bana. Neleri kaçırdım bu adamın başarılı hayatında bende olabilirdim düşüncesi olabilir. İnsan eski sevgilisini neden kıskansın ki sevmiyosa umrunda bile olmaz

Sizi acıtarak ayfildiysaniz onun hırsı bu.aslinda diyorsunuz dur etragindaki kizlar da öyle egitimlidir .tatile girmişse acaba kız arkadaşıyla mi gitti.misal kayak yapıyorlar cok eglenmistir benimle olduğundan daha mutludur gibi gibi

Eski sevgili stalklamaktan birşey olmaz. Ayrıca sevginin sahtesi olur ama kıskançlığın olmaz. Bende ex sevgilim benden mutlu olsa kıskanırdım ama allahtan dünyanın en loser insanı kendisi, stalklayıp "ohh şükür Allahım ne salaklar var" diyip sayfayı huzurla kapatıyorum.

Normal geçer. Bence onunla olmak isteyip mecburi ayrıldığınız için takıntı olmuş. Stalklamak takıntınızı tatmin ettiği için haz alıyorsunuz. Akışına bırakın.

Eski sevgili stalklamaktan birşey olmaz. Ayrıca sevginin sahtesi olur ama kıskançlığın olmaz. Bende ex sevgilim benden mutlu olsa kıskanırdım ama allahtan dünyanın en loser insanı kendisi, stalklayıp "ohh şükür Allahım ne salaklar var" diyip sayfayı huzurla kapatıyorum.
Ne mutlu sana o zaman

Boşluktan bunlar. Başkasına aşık olduktan sonra aklınıza bile gelmeyecek. Ama takip etmemeye çalışın. Naparsa yapsın o sizin profile bakıyor mu? Herhalde hayır, hayatını yaşıyor. Bu konuda da geçin onu, siz hiç izlemeyin

Ayrıldığın için bir tarafın pişmanlık duyuyor galiba.
Mantık ayrılığı yapmışsın ama içine sinmemiş gibi geldi bana.

denizliligenc1995 denizliligenc1995 Ya bir şeyi çok merak ediyorum. Her mesaja beğenmedimi basıyorsunuz. Amacınız ne gerçekten? Üyeler merhaba bile yazsa siz beğenmedimi basıyorsunuz.

Back
X