Garip Bir Olay ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.

Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor 😳

O kişi gerçekten polis midir sizce ?

Durumun herkese acıktır.. bırınden de zamanında telf nonu almıstır senin, tanımıyorsan sayet. Bakmıstır.
Gızlı duruma bakamaz.
Whatsapta herkese açık diye bi şey yok sadece kayıtlı olanlar görüyor işin ilgincide bu zaten . Whatsapa bakın öyle bir seçenek yok yani

Ne yalan söyleyim ben arardım numarayı kimsin diye. Olmayacak iş olmuş. O halde kurcalamk şart😅

Whatsapta herkese açık diye bi şey yok sadece kayıtlı olanlar görüyor işin ilgincide bu zaten . Whatsapa bakın öyle bir seçenek yok yani
Herkese acık diye bir sey var.
Herkese acıksa ve sen birinde kayıtlıysan o sende kayıtlı olmasa bile goruyor

Whatsappta herkese açık olma durumumu mu var🙈 ne cahilim:halay: ama şimdi baktım durum ayarlarında kişilerim var en genş olarak. Herkese görünmesi pek mümkün değil gibi
Cahillik degıl ayol, gızlılıkten bak gorursun zaten. Benim gızlılıkten herseyım arkadaslarıma acık, son gorulmem kapalı herkese

Cahillik degıl ayol, gızlılıkten bak gorursun zaten. Benim gızlılıkten herseyım arkadaslarıma acık, son gorulmem kapalı herkese
Girdim baktım da durum için kişilerim var yani daha geniş seçenek yok. O yüzden bilemedim hiç🙄 bi sonuca varamadım. Kafamda deli sorular😂

Sen durumunu ozel ayarla kuzum (sadece su kisilerle dedigi kisma)rehberinden tek tek sec baskasi goremez o zaman

Girdim baktım da durum için kişilerim var yani daha geniş seçenek yok. O yüzden bilemedim hiç🙄 bi sonuca varamadım. Kafamda deli sorular😂
Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Ucu var, kısılerım var sadece derken?
Herkes dersen herkes gorur sende kayıtlı olmayan da anladın mı?
Kısılerım dersen sende ekli olanlar gorur.
Hıc kimse de bir tek sen gorursun

Sizin dediğiniz profil ve hakkında herkese açık oluyor durumda öyle bi şey yok gidin bi kontrol edin🙄 ben baktım çünkü harbi yok.

Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Durumda herkes yok🙄

Herkes
Kısılerım
Hıc kimse
Hakkımda kısmından bahsediyorsunuz siz. Durum kısmında o seçenekler yokki

Back
X