- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Rapunzelea
Yaa aynen bende takılıyorum, bilmeyene öğretmeye çalışıyorum ne yapiyim. Huyum kurusunYok benim işim evet ben takılıyorum sizin gibilere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aynen bende takılıyorum, bilmeyene öğretmeye çalışıyorum ne yapiyim. Huyum kurusunYok benim işim evet ben takılıyorum sizin gibilere![]()
Hayır var biz görmüyoruz![]()
Hayır kişiler ayarı yok demiyolar, herkes ayarı yok diyolar ve siz sabahtan beri onlarla iddialaşıyosunuzBazı arkadaşlar kişiler ayarının olmadığını söylüyor, ben onlara anlatıyorum olayı başkaları çok başka yerlere çekti konuyu o yüzden saçma bir hal aldı evet.
Siz de olmasanız noluruz ya sizin gibiler olmasa eğlenemeyiz iyi oluyorYaa aynen bende takılıyorum, bilmeyene öğretmeye çalışıyorum ne yapiyim. Huyum kurusun![]()
Merhaba. Bahsettiginiz durumun aynısı benim de başıma geldi 2 yıl kadar evvel. Paylastigim hikayeye tanimadigim bir numara bakmıştı. Belki yanlış yorumluyorum ama şöyle düşündüm. Evet bir güvenlik açığı var ve acaba listemde ekli olan birisi elindeki telefona baska birinin whatsappnı mı yükledi de saniyelik bir hata ile bakan o kişinin numarasını görmüş oldum. Umarım ne demek istediğimi ifade edebilmisimdir.Kızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.
Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor
O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Sizin gibiler?Siz de olmasanız noluruz ya sizin gibiler olmasa eğlenemeyiz iyi oluyor![]()
Hadi ya ben öteki taraftaki arkadaşlarla iddiaşıyorum o zamanHayır kişiler ayarı yok demiyolar, herkes ayarı yok diyolar ve siz sabahtan beri onlarla iddialaşıyosunuz
İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diyeSizin gibiler?
Keşke bir de üslubunuzu düzeltebilseniz.
Ayrıca eğlenen tarafı karıştırmışsınız, eğlenen taraf biz oluyoruz![]()
Ah ah, siz demekle üslubun düzeldiğini mi zannediyorsunuz? Bende çok üzülüyorum sizin gibilere. Ama ne yapacağız işte, hayat..İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diyesiz kendiniz eğleniyor bilin napalım
üslubum gayet normal bakın; siz diyorum
![]()
Ya evet hayat işte herkes başka kafadaBende çok üzülüyorum sizin gibilere. Ama ne yapacağız işte, hayat..![]()
Ay ne kadar sabırlısınız tebrik ederimskjdkdljdjSizde benim alıntıma cevap verip durmayın, bana cevap hakkı doğmasın.![]()
Ahaha teşekkür ederim, doğruluğundan emin olduğum bir konuda asla pes etmem kajdjahdhAy ne kadar sabırlısınız tebrik ederimskjdkdljdj
Şakaci seniKişilerim işaretlenmezse herkes görebiliyor okey.
Hayır sizin rehberinizde kayıtlı olması ve aynı zamanda karşı tarafta da bizim kayıtlı olmamız gerekiyor. Onun harici olmuyor. Diğer arkadaslaron da dediği gibi.Herkese acık diye bir sey var.
Herkese acıksa ve sen birinde kayıtlıysan o sende kayıtlı olmasa bile goruyor
OkHayır sizin rehberinizde kayıtlı olması ve aynı zamanda karşı tarafta da bizim kayıtlı olmamız gerekiyor. Onun harici olmuyor. Diğer arkadaslaron da dediği gibi.
Evet öyle zaten, yukarıda uzun uzun kanıtladılar hatta denediler, yetmedi whatsapp'ın sayfasına baktılar ama bunlara rağmen hala durumda herkese açık seçeneği var diye iddialaşanlar var maalesefBen bildiklerimi yazacagım bende olan özellikleri yani. Hakkımda ve durum kısmı ayrı ayrı şeyler. Hakkımdaki kısmında herkese açabilirsiniz seçenekleri ayarlayabilirsiniz fakat durum hikaye gizliliğinde herkese açık kısmı ne yazık ki yok. Durum ve hakkımdaki kısmında ayarlarda değişkenlik olsa bile iki taraf birbirinde ekli olmadıgı sürece ne yazık ki görünmüyor.
Evet okudum bütün sayfayı denedim de hatta annemden :) ama maalesef söylenilenler gibi bir durum göremedim. Tabii telefondan telefona değişiyorsa bir şey diyemeyeceğim demek isterdim ama ne yazık ki bunun telefonla alakası yok.Evet öyle zaten, yukarıda uzun uzun kanıtladılar hatta denediler, yetmedi whatsapp'ın sayfasına baktılar ama bunlara rağmen hala durumda herkese açık seçeneği var diye iddialaşanlar var maalesef![]()
Evet bence de telefonla falan alakası yok zaten whatsapp ayrı bi uygulama yani güncellemesi falan telefondan bağımsızEvet okudum bütün sayfayı denedim de hatta annemden :) ama maalesef söylenilenler gibi bir durum göremedim. Tabii telefondan telefona değişiyorsa bir şey diyemeyeceğim demek isterdim ama ne yazık ki bunun telefonla alakası yok.