Garip Bir Olay ?

Hayır var biz görmüyoruz:KK70:
Bazı arkadaşlar kişiler ayarının olmadığını söylüyor, ben onlara anlatıyorum olayı başkaları çok başka yerlere çekti konuyu o yüzden saçma bir hal aldı evet.
Hayır kişiler ayarı yok demiyolar, herkes ayarı yok diyolar ve siz sabahtan beri onlarla iddialaşıyosunuz

Kızlar geçen gün whatsapta durum yaptım. Kimler bakmış diye bir bakayım dedim. Bi de ne göreyim yabancı bir numara görmüş. Çok şaşırdım numarayı kaydettim profili göründü. Profilde polis kıyafetli biri vardı gözlük takmıştı o yüzden yüzünü pek göremedim. Kim diye sosyal medyadan bakarım diye numarayı sorgulattım onu da kapatmış.

Polislerin böyle bir yetkisi var mı ? Durumlara bakmak gibi ,bu nasıl oluyor 😳

O kişi gerçekten polis midir sizce ?
Merhaba. Bahsettiginiz durumun aynısı benim de başıma geldi 2 yıl kadar evvel. Paylastigim hikayeye tanimadigim bir numara bakmıştı. Belki yanlış yorumluyorum ama şöyle düşündüm. Evet bir güvenlik açığı var ve acaba listemde ekli olan birisi elindeki telefona baska birinin whatsappnı mı yükledi de saniyelik bir hata ile bakan o kişinin numarasını görmüş oldum. Umarım ne demek istediğimi ifade edebilmisimdir.

Siz de olmasanız noluruz ya sizin gibiler olmasa eğlenemeyiz iyi oluyor😄😄
Sizin gibiler?
Keşke bir de üslubunuzu düzeltebilseniz. :D
Ayrıca eğlenen tarafı karıştırmışsınız, eğlenen taraf biz oluyoruz :D

Sizin gibiler?
Keşke bir de üslubunuzu düzeltebilseniz. :KK70:
Ayrıca eğlenen tarafı karıştırmışsınız, eğlenen taraf biz oluyoruz :KK70:
İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diye😄 siz kendiniz eğleniyor bilin napalım😄😄 üslubum gayet normal bakın; siz diyorum😄

İşte diyorum ya siz çok biliyorsunuz diye😄 siz kendiniz eğleniyor bilin napalım😄😄 üslubum gayet normal bakın; siz diyorum😄
Ah ah, siz demekle üslubun düzeldiğini mi zannediyorsunuz? Bende çok üzülüyorum sizin gibilere. Ama ne yapacağız işte, hayat.. :KK70:

Herkese acık diye bir sey var.
Herkese acıksa ve sen birinde kayıtlıysan o sende kayıtlı olmasa bile goruyor
Hayır sizin rehberinizde kayıtlı olması ve aynı zamanda karşı tarafta da bizim kayıtlı olmamız gerekiyor. Onun harici olmuyor. Diğer arkadaslaron da dediği gibi.

Ben bildiklerimi yazacagım bende olan özellikleri yani. Hakkımda ve durum kısmı ayrı ayrı şeyler. Hakkımdaki kısmında herkese açabilirsiniz seçenekleri ayarlayabilirsiniz fakat durum hikaye gizliliğinde herkese açık kısmı ne yazık ki yok. Durum ve hakkımdaki kısmında ayarlarda değişkenlik olsa bile iki taraf birbirinde ekli olmadıgı sürece ne yazık ki görünmüyor.

Ben bildiklerimi yazacagım bende olan özellikleri yani. Hakkımda ve durum kısmı ayrı ayrı şeyler. Hakkımdaki kısmında herkese açabilirsiniz seçenekleri ayarlayabilirsiniz fakat durum hikaye gizliliğinde herkese açık kısmı ne yazık ki yok. Durum ve hakkımdaki kısmında ayarlarda değişkenlik olsa bile iki taraf birbirinde ekli olmadıgı sürece ne yazık ki görünmüyor.
Evet öyle zaten, yukarıda uzun uzun kanıtladılar hatta denediler, yetmedi whatsapp'ın sayfasına baktılar ama bunlara rağmen hala durumda herkese açık seçeneği var diye iddialaşanlar var maalesef 🤦‍♀️

Evet öyle zaten, yukarıda uzun uzun kanıtladılar hatta denediler, yetmedi whatsapp'ın sayfasına baktılar ama bunlara rağmen hala durumda herkese açık seçeneği var diye iddialaşanlar var maalesef 🤦‍♀️
Evet okudum bütün sayfayı denedim de hatta annemden :) ama maalesef söylenilenler gibi bir durum göremedim. Tabii telefondan telefona değişiyorsa bir şey diyemeyeceğim demek isterdim ama ne yazık ki bunun telefonla alakası yok.

Evet okudum bütün sayfayı denedim de hatta annemden :) ama maalesef söylenilenler gibi bir durum göremedim. Tabii telefondan telefona değişiyorsa bir şey diyemeyeceğim demek isterdim ama ne yazık ki bunun telefonla alakası yok.
Evet bence de telefonla falan alakası yok zaten whatsapp ayrı bi uygulama yani güncellemesi falan telefondan bağımsız 😌

Back
X