- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.463
- 798
Cunku gonlum sendeBelki özel bir isimdir. Fantazi türüdür. Niye pembe?
Bi fiyongu eksikti onun da bxbxbxbGeçen buraya dadanıp şeyinin fotosunu atan sapık ergen de pembe penisim var yazıp duruyordubi pembe furyası almış gidiyor hep barbie'den sonra oldu.
Kocasina demediginizi birakmamisiniz küstü gitti kadin. Yok pedofoli yok bilmemne. Çükübik kocasindan tiksindi kadin sizin yuzunuzden bxhxhTamam, moderatörler konuyu silebilir mi lütfen
Yeni evliymiş bir de ayy üzüldüm.Kocasina demediginizi birakmamisiniz küstü gitti kadin. Yok pedofoli yok bilmemne. Çükübik kocasindan tiksindi kadin sizin yuzunuzden bxhxh
Geçen buraya dadanıp şeyinin fotosunu atan sapık ergen de pembe penisim var yazıp duruyordubi pembe furyası almış gidiyor hep barbie'den sonra oldu.
Ahahahh birkaç kişi kör olduk o gün
Kocasina demediginizi birakmamisiniz küstü gitti kadin. Yok pedofoli yok bilmemne. Çükübik kocasindan tiksindi kadin sizin yuzunuzden bxhxh
Bu leş herifleri çok arıyor musunuz yahu?Merhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
Böyle adamları nerden buluyorsunuz.Kafasina birtane yumruk neden geçirmediniz ?Merhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
Bir şey diyim mi… konudan bağımsız şu grubun bir tık üstü pedofili eğilimi sankiNormal bir durum değil masum gelmedi bana erkeklerde kısa boylu kız ve pembe şey fantezisi var instada falan çok esprisini yapıyorlar(iğrenç şerefsizler). Kıza karşı bir çekim var gibi tepki vermeden birkaç gün daha takip edin.
Bu efebofili, 18 yaş altı 14 yaş üstü çocuklara duyulan istek. Ergenlere yani. Ha bu da iğrenç. Ama pedofili değil.Bir şey diyim mi… konudan bağımsız şu grubun bir tık üstü pedofili eğilimi sankiiğrenç sapıklar
Öyle bir kategoriden haberim yoktu. Benim de aklıma şurdan geldi; ünlü böyle iri yarı bi oyuncunun tüm eş/sevgili seçimleri kısa boylu (ama böyle 1,60 altı) kadınlardan oluşuyormuş dikkat çekici şekilde. Sonra o adam da pedofili suçlamasına maruz kaldı bir olaydan ötürü. Ha dedim sonrasında evet bağlantılı da yaniBu efebofili, 18 yaş altı 14 yaş üstü çocuklara duyulan istek. Ergenlere yani. Ha bu da iğrenç. Ama pedofili değil.
Efebofili bir sapkınlık mıdır tartışmalı aslında, ama 18 yaşından küçük kızlara sırf cinsel olgunluğu var diye yükselmek de rezil bir şey, ilkellik.Öyle bir kategoriden haberim yoktu. Benim de aklıma şurdan geldi; ünlü böyle iri yarı bi oyuncunun tüm eş/sevgili seçimleri kısa boylu (ama böyle 1,60 altı) kadınlardan oluşuyormuş dikkat çekici şekilde. Sonra o adam da pedofili suçlamasına maruz kaldı bir olaydan ötürü. Ha dedim sonrasında evet bağlantılı da yani
Ahhahaba gözümden yaş geldi duygularımı ifade etmişin.Okuduklarimi nasil unutabilirim
Ya ben dün bunu yazacaktım linclerler diye yazmadım cidden 160 altı kızlar hep 180 ustu erkeklerle evli yada sevgili. Biz 170le hic uzun denk gelmedi . Erkekler kısa kız seviyor galibaNormal bir durum değil masum gelmedi bana erkeklerde kısa boylu kız ve pembe şey fantezisi var instada falan çok esprisini yapıyorlar(iğrenç şerefsizler). Kıza karşı bir çekim var gibi tepki vermeden birkaç gün daha takip edin.
olumlu olumsuz bir insan başka bir insandan sıklıkla bahsediyorsa onun hakkında konuşmadan duramıyor demektir,sırf kötüledi diye aman bişey yokmuş demeyin ters psikoliji,insan etkilendiği insan hakkında sürekli konuşmak istiyor farkında olmadanMerhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
Malüm bir kesim var onlar için evlilik yaşı o grubu çıkartalım hadi (onlar da dahil de)… diğer aklı başında, kendi çocuğunu olsa o yaşta evlendirmeyecek adamlar… yani bunu mantıken reddedip, sırf o yaşların fiziksel özellikleri için arzu duyuyorlarsa.. sapıklıktır işte benceEfebofili bir sapkınlık mıdır tartışmalı aslında, ama 18 yaşından küçük kızlara sırf cinsel olgunluğu var diye yükselmek de rezil bir şey, ilkellik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?