Garip Google geçmişi ne düşünmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu leş herifleri çok arıyor musunuz yahu?
Evlenmeden önce tanımıyor muydunuz?
Her halükarda kendini ele verir böyleleri evlenmeden önce, hiç vakit geçirmediniz mi?

Böyle adamları nerden buluyorsunuz.Kafasina birtane yumruk neden geçirmediniz ?

Size onu kotuluyorsa esinizin o kisiye bir ilgisi vardir. Siz suphelenmeyin diye boyle yaparlar.

yani sizi bilmem ama benim için boşanma sebebi bu ne sapık mı kocanız

Bir şey diyim mi… konudan bağımsız şu grubun bir tık üstü pedofili eğilimi sanki iğrenç sapıklar

Bir şey diyim mi… konudan bağımsız şu grubun bir tık üstü pedofili eğilimi sanki iğrenç sapıklar
Bu efebofili, 18 yaş altı 14 yaş üstü çocuklara duyulan istek. Ergenlere yani. Ha bu da iğrenç. Ama pedofili değil.

Bu efebofili, 18 yaş altı 14 yaş üstü çocuklara duyulan istek. Ergenlere yani. Ha bu da iğrenç. Ama pedofili değil.
Öyle bir kategoriden haberim yoktu. Benim de aklıma şurdan geldi; ünlü böyle iri yarı bi oyuncunun tüm eş/sevgili seçimleri kısa boylu (ama böyle 1,60 altı) kadınlardan oluşuyormuş dikkat çekici şekilde. Sonra o adam da pedofili suçlamasına maruz kaldı bir olaydan ötürü. Ha dedim sonrasında evet bağlantılı da yani

Efebofili bir sapkınlık mıdır tartışmalı aslında, ama 18 yaşından küçük kızlara sırf cinsel olgunluğu var diye yükselmek de rezil bir şey, ilkellik.

Okuduklarimi nasil unutabilirim
Ahhahaba gözümden yaş geldi duygularımı ifade etmişin.
Ya ben dün bunu yazacaktım linclerler diye yazmadım cidden 160 altı kızlar hep 180 ustu erkeklerle evli yada sevgili. Biz 170le hic uzun denk gelmedi . Erkekler kısa kız seviyor galiba

olumlu olumsuz bir insan başka bir insandan sıklıkla bahsediyorsa onun hakkında konuşmadan duramıyor demektir,sırf kötüledi diye aman bişey yokmuş demeyin ters psikoliji,insan etkilendiği insan hakkında sürekli konuşmak istiyor farkında olmadan

Efebofili bir sapkınlık mıdır tartışmalı aslında, ama 18 yaşından küçük kızlara sırf cinsel olgunluğu var diye yükselmek de rezil bir şey, ilkellik.
Malüm bir kesim var onlar için evlilik yaşı o grubu çıkartalım hadi (onlar da dahil de)… diğer aklı başında, kendi çocuğunu olsa o yaşta evlendirmeyecek adamlar… yani bunu mantıken reddedip, sırf o yaşların fiziksel özellikleri için arzu duyuyorlarsa.. sapıklıktır işte bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…