Götten bacak ve pembe şeyin orantısal bağını, karekökünü ve bağlamını kurmaya çalışıyorsa demek. Biraz uzun sürer o. Yoksa kimse bu kadar sakin kalamaz yaniKonu fake mi aceba konu sahibi neden cok sakin ve kimseye cevap vermiyor
Yok kimse teşhis koymamış zaten ben dahil herkes 'olabilir' demiş ki olabir de.Pembe vulva ten rengiyle alakalı kismen.Sanıyorum toplumda yaygın olmadigi için akla kadın gelmiyor. Sonuçta böyle yetişkin kadınlar var ve çocuk özelliği diye insanlara pedofili demek doğru değil. Adamı da tanımıyoruz belki öyle.belki değil ama.sadece elimizdeki bilgilerle pedofil demek zor.
Bazı erkeklerde pembe vulva sevdası oluyormuş da. Öyle demişler yani yukardaPembe şey ne ya. İlk kez duydum.
Yok kimse teşhis koymamış zaten ben dahil herkes 'olabilir' demiş ki olabir de.
Bence de yoksa ben mi çirkefim çoktan telefonu kafasında kırmıştım.Götten bacak ve pembe şeyin orantısal bağını, karekökünü ve bağlamını kurmaya çalışıyorsa demek. Biraz uzun sürer o. Yoksa kimse bu kadar sakin kalamaz yani
Pembe *m veya pembe genital organ. Neyi ilk kez duydun. Erkeklerin böyle bir fantezisinin olmasjni mı pembe organı mı (ay gece gece konuştuğumuz açıkladığımız şeylere bak fonda katula katulaPembe şey ne ya. İlk kez duydum.
Sokakta gördüğümüz herhangi bir insana vermiyoruz bu ağır ihtimali, ekmek parası için çalışmaya gelen iş arkadaşının vajinasını görsellerde aratan bir sapık için veriyoruz.Bilemedim baya ağır bir ihtimal.
Konuyu kapattirmak istemezdi. Yeni evli. İki ucu b.klu degnek. Fake değil bence. Neyse konu sahibi bu işin peşini bırakma. Umarım sadece iş yerindeki kıza halleniyordur da o aramaları yapıyordur. Ben olsam şimdilik takibi sürdürurdüm.Konu fake mi aceba konu sahibi neden cok sakin ve kimseye cevap vermiyor
Böyle bir fanteziyi. Cümleyi anladim da. Şeyin ne olduğunu anladım da ilişki kuramadım. Pembesi nasıl oluyor, normali ne ahhaaa. Özel olarak bunu araması falan.Pembe *m veya pembe genital organ. Neyi ilk kez duydun. Erkeklerin böyle bir fantezisinin olmasjni mı pembe organı mı (ay gece gece konuştuğumuz açıkladığımız şeylere bak fonda katula katula)
Konuyu kapattirmak istemezdi. Yeni evli. İki ucu b.klu degnek. Fake değil bence. Neyse konu sahibi bu işin peşini bırakma. Umarım sadece iş yerindeki kıza halleniyordur da o aramaları yapıyordur. Ben olsam şimdilik takibi sürdürurdüm.
Yeni evli olmalarıda cok üzücü bence.Konuyu kapattirmak istemezdi. Yeni evli. İki ucu b.klu degnek. Fake değil bence. Neyse konu sahibi bu işin peşini bırakma. Umarım sadece iş yerindeki kıza halleniyordur da o aramaları yapıyordur. Ben olsam şimdilik takibi sürdürurdüm.
Sokakta gördüğümüz herhangi bir insana vermiyoruz bu ağır ihtimali, ekmek parası için çalışmaya gelen iş arkadaşının vajinasını görsellerde aratan bir sapık için veriyoruz.
Şu an bütün KK kendi şeyinin rengini ölçüyor olabilir yalnızPembe *m veya pembe genital organ. Neyi ilk kez duydun. Erkeklerin böyle bir fantezisinin olmasjni mı pembe organı mı (ay gece gece konuştuğumuz açıkladığımız şeylere bak fonda katula katula)
Konu sahibi üyeliğini iptal edip gitmiş bile, hiçbir şeye göre yol alacağını sanmıyorum ben devam edecek belli ki.İşin içinde çocuk olması durumu ağırlaştırır bana göre. Kadin arkadaşını hayal eden sapıklardan biridir umarım.ki çok var onlardan zaten konu sahibi ona göre yol alir
Wşdmwşxlwşx ay erkeklerin konu cinselliğe gelince maymun zekasından hallice olmaları komik gerçekten. Yaşlı erkeklerin google aramaları da ayrı öldürüyor gerçekten. Googlea pembe a* diye aratmak ne bari gizliden falan aratsaymış. Twitterda beğendilerinin göründüğünü bilmeyip p*rno beğenen yaşlı adamlardan biri de eşiniz gibi. Şakayı geçtim bence hiç normal bir durum değil ben olsam kaçarken arkama bakmazdımMerhaba hanımlar, yeni evliyim ve eşimin telefonuna bakarken Google geçmişinde kısa boylu kız araması ve pembe *m diye bir arama gördüm. Belki basitçe erkek kafasıyla yapılmış aramalar olarak düşünebilirsiniz ancak iş yerindeki kısa boylu kızdan bahsedip duruyor 2 gündür. Yanlış anlaşılmasın sadece kız çok kısa senin omzuna gelir. Götten bacak vs diyor. Sizde bu aramalardan ne anlamam gerekiyor.
muhtemelen erkekler hep böyle, her şeyi de abartmayın, adamın keyfi istemiş aratmış denmesini bekledi. konu çok karmaşıklaşınca da korktu bence.Konu sahibi üyeliğini iptal edip gitmiş bile, hiçbir şeye göre yol alacağını sanmıyorum ben devam edecek belli ki.
Yeni evliymiş keşke böyle bir şey yaşamasaydı ama evet belli ki rahatlatacak yorumlar aramış.muhtemelen erkekler hep böyle, her şeyi de abartmayın, adamın keyfi istemiş aratmış denmesini bekledi. konu çok karmaşıklaşınca da korktu bence.
Bi de bunun pembe memisli olan versiyonu var tw de cok dönmüstü erkekler ne çok şey istiyorWşdmwşxlwşx ay erkeklerin konu cinselliğe gelince maymun zekasından hallice olmaları komik gerçekten. Yaşlı erkeklerin google aramaları da ayrı öldürüyor gerçekten. Googlea pembe a* diye aratmak ne bari gizliden falan aratsaymış. Twitterda beğendilerinin göründüğünü bilmeyip p*rno beğenen yaşlı adamlardan biri de eşiniz gibi. Şakayı geçtim bence hiç normal bir durum değil ben olsam kaçarken arkama bakmazdım
Yeni evliymiş keşke böyle bir şey yaşamasaydı ama evet belli ki rahatlatacak yorumlar aramış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?