Garip hallerim

Gunes_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
372
298
23
Zor bir donem gecirdigim dogrudur. Bir gun uyaniyorum deli gibi mutluyum. Sakalar yaparim, eglenirim, gulerim, arkadaslarla toplanip zaman gecirmek isterim.. Bir gun de uyaniyorum ne gucum var ne enerjim. Kimseyle konusmam, telefonlara bakmam. Hatta sokaga cikip yurusem insanlarin bana tebessum etmelerini bile istemem. Sanki birsey olmus gibi tum gun kendimi eve kapatip uzanmaktan baska birsey yapmam.

Aramizda boyle olanlar var mi? Varsa tavsiyeleriniz var mi? Bugun yine kendimi eve kapatmis vaziyetteyim. Butun gucumu toplayip buraya yazma karari aldim.

Zor bir donem gecirdigim dogrudur. Bir gun uyaniyorum deli gibi mutluyum. Sakalar yaparim, eglenirim, gulerim, arkadaslarla toplanip zaman gecirmek isterim.. Bir gun de uyaniyorum ne gucum var ne enerjim. Kimseyle konusmam, telefonlara bakmam. Hatta sokaga cikip yurusem insanlarin bana tebessum etmelerini bile istemem. Sanki birsey olmus gibi tum gun kendimi eve kapatip uzanmaktan baska birsey yapmam.

Aramizda boyle olanlar var mi? Varsa tavsiyeleriniz var mi? Bugun yine kendimi eve kapatmis vaziyetteyim. Butun gucumu toplayip buraya yazma karari aldim.

http://www.ozetkitap.com/images2/HAYAT BILGESI.pdf madem evdesin şunu oku güzel bir kitap olmuş çok beğendim eminim sende beğeneceksin :KK30:

Bazen bende böyle durumlara girerim. Disarisi ile alakami keser kendi halde takilmalar. Hic kalkmamak sadece "dinlenmek" ister vucut.

Edindigin bir meslek veya aktivite var mi?

Bazen bende böyle durumlara girerim. Disarisi ile alakami keser kendi halde takilmalar. Hic kalkmamak sadece "dinlenmek" ister vucut.

Edindigin bir meslek veya aktivite var mi?

Muhendisim. Iki yildir haftada dort gun calisiyorum. Okumaya hala devam ediyorum. Bos vakitlerimde ya cizim yaparim yada kitap okurum

Kanınızı ölçtürün , ablam öyleydi vücudunda vitamin eksiklikleri falan çıktı

Boyle bir rahatsizliknvar duygu durum bozuklumi neydi tam hatırlamıyor um mutluyken bazen tam tersi asiri depresif olabiliniyormus bir ara bendede var sanmistim belkide hala var bilmiyorum..bir psikiyatriye gidin bence emin olun

Ben girmişti m onuda soyleyeyim bana kafami rahatlatacak tarzda bir ilac verdi ama kullanmadim duzenli cunku ikinci kullanmamda surekli neseliydim ya ben anlatamadim ya doktor anlamadi bilmiyorum

Boyle bir rahatsizliknvar duygu durum bozuklumi neydi tam hatırlamıyor um mutluyken bazen tam tersi asiri depresif olabiliniyormus bir ara bendede var sanmistim belkide hala var bilmiyorum..bir psikiyatriye gidin bence emin olun

Ben girmişti m onuda soyleyeyim bana kafami rahatlatacak tarzda bir ilac verdi ama kullanmadim duzenli cunku ikinci kullanmamda surekli neseliydim ya ben anlatamadim ya doktor anlamadi bilmiyorum

Suan kan sonuclarini bekliyorum ama boyle birsey oldugunu ilk kez duyuyorum. Guzel bir haber aldigimda sevinemiyorum. Uzulmem gerektiginde ise cok positif olabiliyorum :KK14:

söylediğin durum bi polar hastalığıma benziyor.
Bi polar iki kutup,iki duşum demek. Yani bi manik dönem bi pasif dönem. Manik dönemde kişi fazla Mutlu sevinnçli Şen şakrak aklıma eseni yapan...
Pasif durumda psikolojik olarak tam dipte mutsuz sessiz..
Bipolar hastalığı bildiğim kadarıyla dışarıya zarar vermeyen ama kişinin (Allah korusun) intihara kadar sürüklendiği bi geçiş yaşayabiliyor. Tavsiyem bi psikiyatri servisine görünmen

Yakin cevremde insanlar da alisti artik bu halime. Onceden hic boyle degildim

Ben de böyle değildim 27 yaşında geldi bu huylar bana. Bazen herkesten uzak olmak istiyorum. Bazense çok sosyal olmak. Sosyal olma isteği geldiğinde arkadaşlarımı arıyorum, onların beni aradıkları sefer ben yalnızlık dönemine girmiş oluyorum, ekiyorum milleti... Böyle geçiyor işte bir şekilde...

Back
X