Garip Hisler

Atarlanmak mı?
Ben gayet sakin yazdım,hala sakinim..Üstelik sürekli benimle ilgili görüş belirttiğiniz halde;
"Espri anlayışın yok,hayata karamsar bakıyorsunuz,gariplikler yaşıyorsunuz(bu ne demekse,anlamadım bile:KK48:) ben sizinle ilgili ithamda bulunmuş muyum,sayın kendi kendine atarlanan hanım..
Bir de kim haklı kim haksız diye beğeni mi yarıştıracaz yahu..Öyleyse benim güya"atarlı" yorumuma da bakın bari..
Yalnız şu yorumlarınızdan sonra bana anlatmış olduğunuz; hiç konuşmaya gerek yok sizinle,ben nerdeyim siz nerde..:KK51:
Huhuuuu konuşmaya gerek yok diosun ama destan yazmışsın :) nyse sen bilirsin dersen kavga çıkmazmış :) herkesi idare etme yöntemim bu cümledir.sende dene :) saygılar benden efendim..

Huhuuuu konuşmaya gerek yok diosun ama destan yazmışsın :) nyse sen bilirsin dersen kavga çıkmazmış :) herkesi idare etme yöntemim bu cümledir.sende dene :) saygılar benden efendim..
Destan mı,ahah ha..
Fikrime uymayan şeylere eyvallah diyemem bu da benim yöntemim..Benden de saygılar..

Olaylar sonucu PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) geciriyorsunuz.
Uc gun suren benzeri sikintilar yasadim, bu cok normal.
Milletce soka girdik.

Yazacagim da bir seyler korkuyorlar iyice tirsacaklar. Doktora gorun diyim psikiyatriye.
Gozlerin kapaliyken izlendigini hissediyor musun ?
Gözlerim kapalıyken evet izlendiğimi hissediyorum. Hatta karşımda bişey görürüm diye açmakta tesirgin oluyorum.
İlk olarak,
Gece herkes uyuduktan sonra korkmaya başlıyorum sadece. Ablamla aynı odayı paylaşmama rağmen. Ama öyle çok fazla korku yaşamıyorum. Tedirgin oluyorum sadece. Doktora gittiğimi söylemiştim ama sanırım çok açıklayıcı yazamamışım bir hastalıpım yok. Migrenimde yok kısaca. O tarz ağrı çekiyorum demek istemiştim. Ben inancı olup çok fazla ibadete yönelmeyen biriyim. Yani demek istediğim duaları, sureleri, namaz kılmayı bilen biriyim. Ama yapan biri değilim. Ama geceleri böyle şeyler hissetmeye bşladığımda okumaya çalıştığım surelerin yarısından sonrası aklımdan gidiyor ya da saçma sapan bi kekelemeyle sürekli başa alıyorum. Ayrıca dışardaki benle evde ki ben farklı. Eve girmek istemiyorum. Sinir hastası gibi oluyorum evde. Zaman zaman kendimi tanıyamıyorum. Evet eşimle problemlerim var fakat bu durumum ikilemde bir durum gibi. Tam olarak çözümleyemiyorum :)

bende hala salak gibi okuyorum. ne geliyosa meraktan geliyo ya başımıza.
hayır korktuğum halde konuyu ne diye takip ediyosam. offf bana

Olaylar sonucu PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) geciriyorsunuz.
Uc gun suren benzeri sikintilar yasadim, bu cok normal.
Milletce soka girdik.
Ben 3 gündür böyle değilim. Oldukça zamandır böyleyim aslında. İlk başlangıcı şöyle olmuştu. Gece arkadaşlarımla evde toplanıp sohbet ediyorduk. Omzumdan aşağıya doğru, dışardan böcek gezmesi gibi bişey indi içerden aynı anda sıcaklık indi. Sonrasında karşımda oturan arkadaşıma bakmakta zorlanmaya başladım. Ama üstünde durmadım hiç. O zamanlar korku vardı ama geçmişti şimdi biraz daha garibim. Bilemedim.

Bakin nevbahar nevbahar cok dogru soyluyor. Bir kan testi yaptirip Tiroid'i yoklatin, cunku bu hormonun eksik/fazlaligi vucudunuz v e ruhunuzun canina okuyor. Tiroid hafiza kaybina ve halusinasyona (hayal gorme) sebep olur.
Genelde genetik sebeple olusuyor ama kontrol altina alinaiyor sentetik hormonla.
Ama bence dedigim gibi, memleketimizin basina gelenler hepimizi komaya soktu, inanmazsiniz beni dunyanin obur ucundan arayan soranlar, kirk yildir gormedigim insanlar telefonumu sogutmadi ve hepsi cok uzgunler. Onlarin vatani bile degil, onlar o kadar uzgunse biz herhalde normal bir ruh halinde olamayiz.
PTSD herkese olan bir sey. Sebebi o kadar aci olabilir ki unutmus olabilirsiniz.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Posttravmatik_stres_bozukluğu

Ben 3 gündür böyle değilim. Oldukça zamandır böyleyim aslında. İlk başlangıcı şöyle olmuştu. Gece arkadaşlarımla evde toplanıp sohbet ediyorduk. Omzumdan aşağıya doğru, dışardan böcek gezmesi gibi bişey indi içerden aynı anda sıcaklık indi. Sonrasında karşımda oturan arkadaşıma bakmakta zorlanmaya başladım. Ama üstünde durmadım hiç. O zamanlar korku vardı ama geçmişti şimdi biraz daha garibim. Bilemedim.
Eeger ki fizyolojik bask abir sey yoksa sizin taniniz su :
https://en.wikipedia.org/wiki/Delusional_parasitosis

Gözlerim kapalıyken evet izlendiğimi hissediyorum. Hatta karşımda bişey görürüm diye açmakta tesirgin oluyorum.
İlk olarak,
Gece herkes uyuduktan sonra korkmaya başlıyorum sadece. Ablamla aynı odayı paylaşmama rağmen. Ama öyle çok fazla korku yaşamıyorum. Tedirgin oluyorum sadece. Doktora gittiğimi söylemiştim ama sanırım çok açıklayıcı yazamamışım bir hastalıpım yok. Migrenimde yok kısaca. O tarz ağrı çekiyorum demek istemiştim. Ben inancı olup çok fazla ibadete yönelmeyen biriyim. Yani demek istediğim duaları, sureleri, namaz kılmayı bilen biriyim. Ama yapan biri değilim. Ama geceleri böyle şeyler hissetmeye bşladığımda okumaya çalıştığım surelerin yarısından sonrası aklımdan gidiyor ya da saçma sapan bi kekelemeyle sürekli başa alıyorum. Ayrıca dışardaki benle evde ki ben farklı. Eve girmek istemiyorum. Sinir hastası gibi oluyorum evde. Zaman zaman kendimi tanıyamıyorum. Evet eşimle problemlerim var fakat bu durumum ikilemde bir durum gibi. Tam olarak çözümleyemiyorum :)
Sizin destek almaniz lazim, derhal kan testi yaptirin ve doktorunuz sizi yonlendirsin. Namaz dua okuma ufleme devri gecen binyilda kaldi, lutfen sagliginizi ciddiy ealin ve harekette bulunun.

Halüsinasyonlar çeşitli sebeplere bağlanabilir ama boşluk anlarınız beni endişelendirdi.Mutlaka doktora görünün derim.

Konu sahibi okudum konunuzu. Ablamla ayni odayı paylaşıyorum demissiniz evde insanlar uyumadan siz once uyusaniz. Birde kafanizi surekli bu konuya takmasaniz keşke yoksa bile bu.sekilde enerji gönderiyirsunuz. Birde felak nas ayetel kursi kesinlikle okumalisiniz. İnsallah kisa surede toplanirsiniz

Canım sen ne kadar enteresan konular açıyosun? :kahve:
Burdakilerle dalga mı geçiyorsun?
KİB ne bu sitede biliyor musun kendine iyi bak byee:mapus:

Bu konu nasıl kapanmamış ya Mune Mune .Bence psikolog ve nöroloğa gitmelisin.Konuyu okurken bi ürpermeyen varmıdır acaba.

Canım sen ne kadar enteresan konular açıyosun? :kahve:
Burdakilerle dalga mı geçiyorsun?
KİB ne bu sitede biliyor musun kendine iyi bak byee:mapus:
Komik misin sen?
Kadınlar kulübü platformunda bir kadın olarak bir derdim var başlığı altında derdimi yazamıcak mıyım? Saçma mısın? Konuyu açar okursun beğenmiyorsan geri çıkarsın. Benimle de bu şekilde konuşamazsın sen dalga geçiyorsun herhalde. Tanımıyorsun etmiyorsun kimin ne yaşadığını bilmiyorsun. Bu ne terbiyesizliktir.

Ya hu bir konu acilinca direkt mune kazen margarikotini etiketleyip konuyu kapattirmaya calismak neden anlamiyorum.kapatilacak konuysa siz demesenizde kapatilir.herkes admin olmus burda
Bu konu üzerine böyle güzel tespitin için teşekkür ederim.

Bence o cikolata kilit felan tamamen senin dalginlik halinde olmandan dolayidir.
Cunku cok acik kendinde degilsin tum bu olanlardan dolayi.

Back
X