Garson Kız Yüzünden 6 Aylık İlişki Bitti: Haklı mıyım?

o kadar guzel bir yorum yazmissiniz ki, duygularimi bir kenara birakip disaridan bir gozle baktim, cok tesekkur ederim
 
Adam gay, ladyboy falan ne saçma olaylar. ladyboylari anlata anlata bitiremiyor, tabii ki birlikte olmuş, olmadıysa da içinde kalmış. Böyle bir adamla yola çıkılır mı? Yani insanları tanıyamayıp yanlış seçimler yapılmasını anlayabilirim de bunu anlayamam. Escortlar falan bir de, bana çok ürkütücü geldi. Umarım hastalık falan kapmamışsınızdır, gidip test yaptırın. Ben kafa yapısı olarak sizi de sağlıklı bulmadım.
 
yasadiklarimi anlatiyorum, denizci oldugu icin, ulkeden ulkeye gezmis diye tolere ettim, sanirim basiretim baglandi
Her limanda bir sevgili ile her limanda eskortlar çok farklı şey yalnız. Giden sadece 5-6 ay olsun sağlığınızdan olmayın da. Umarım beraber olmamışsınızdır bununla. Olduysanız hemen test yaptırın.
 
Yani ben gecmis iliskileri takmayan biriyim ama sevgilim de Ruslarla olan maceralarini anlatmasin bir zahmet o kadar da değil.
Geçmiş ilişkiler sağlıklı ise ben de takilmam, tabii bana anlatmasın. Ancak sağlıksız ilişkileri var bu da adamın sağlıklı bir birey olmadığını gösterir, bunu bilerek devam etmek çok zor..
 
Tabii ki oyle. Bir de maharet gibi yok eskortlar temiz, onlar korunuyor, yok ladyboylar şöyle böyle diye ballandira ballandira anlatmis. Cok matah seyler yapmis gibi. Ama tabii karsisindaki oturup bunlari dinleyip kabullenince adam da anlattikca anlatmis.
Eskortlar temiz yeaa dediginde o adami engellerdim ben.
 
ilgi çekmeye ihtiyacım yok hazirandan beri diye konuya girdiği için söyledim
Siz bu seviyesizlikle bir de çocuk mu yetiştiriyorsunuz? Önce asgari toplum kurallarını öğrenin . SAYGI GİBİ ! buranın anonim bir platform olması size ve hiçkimseye böyle seviyesiz saygısız davranma hakkı vermez .
 
Adam pisliğin teki, konu sahibi kurtulmuş, umarım bir hata yapıp geri dönmez, hayatının hatası olur çünkü..
 
Garsona gelene kadar bir tane normal şey anlatmadığınız için garson konusu hafif kaldı.

Ben mi abarttım diye sormuşsunuz. Evet siz abartmışsın ız bu adama şans vererek, içinizdeki duygusal boşluk sadece biri tarafından sevilerek dolacak zannederek, kendinizi böyle bir sapığa layık görerek. Neyse olur öyle arada, herkesin zayıf dönemleri oluyor. Kendinizi suçlamak yerine bu olaydan ders çıkarın. Sırf biri sizi çok istiyor diye ona şans vermeyin, kendi kriterleriniz olsun.

Ayrıca bu adam mutlaka geri dönmek isteyecek sizi elde edişinden de yüzsüz biri olduğu belli, gerekirse evinize gelecek, açmazsaniz kapınızda yatacak. Bunları sakın sizi sevdiği için yapıyor zannetmeyin. Genelde böyle bulaşık tipler hep kendi çıkarının peşinde olurlar.

Ulaşabileceği her yerden engelleyin kurtulduğunuza şükredin.
 
kızlar benim daha önemli bir derdim var
hazirandan beri bebeğimin bezini bıraktırmak istiyorum

Bence daha büyük sıkıntıların var da neyse..

Konu sahibi çok doğru karar vermişsin. Garsona bakma muhabbetine ne açıklama yaptı? Gerçi ne yaparsa yapsın terbiyesiz
 
Öğğğğ adam iğrenç bir tip. Bin tane gönlüm olsa birini vermem. Rezil. Kalkıp böyle utanmadan yaptığı şeyleri anlatan birinden ne hayır gelecek.
Escorta giden erkek paçozun önde gidenidir. Utanması gerekirken bir de anlatır rezil.
Şunla beraber görünmeye utanır insan.
 
Kıza bakıyorsun demediniz mu?
Ay ne takiyorsunuz Allah aşkına hastalık vs bulaştırır bu insanlardan size
 
Kadınlar ne hissediyorsa doğrudur.git barış bu söz kanıtlansin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…