merhaba arkadaşlar ben batmanda oturuyorum önceleri yakın olduğu için diyarbakırda bir merkezde tedavi olmayı düşünüyordum fakat bir dr bana gata da yaptırmayı bir düşün dedi doğrusu kafam biraz karıştı. sizlerden bilgi almak istiyorum ben bu yaz ikinci mikroenjeksiyonumu deneyeceğim. gata da hangi dr. a gittiniz tüp bebek raporunu ne kadar sürede çıkardınız şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşım bu siteye yeni üye oldum.yok. ben 27 martta aşılama oldum.kanal filmi öyle söylenildiği gibi dehşetli bi şey değil enazından ağrı eşiğin yüksekse, filme gitmeden önce 2 tane buscopan ağrı kesici içmiştim o beni rahatlattı fazla bir şey hissetmedim. film sonrası biraz ağrım oldu bir kaç günde ince ince kanamam oldu.aşılama da çok rahat sorunsuz ama sonrasını zaten okumuşsundur siteden
canım benim rahim filmim çekilmedi nasıl bilmiyorum aşılamada ise yumurta oluşması için iğne kullanıyorsun iğneler bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu iğne vurulduktan sonra(örneğin akşam iğneyi 22:00 da vurulduysan ertesi sabah yine 10:00 gibi dr a gidiyorsun) dr saatini söylüyor zaten eşinden sperm alınıyor ve en canlı ve kaliteli olanları sana veriliyor kısa sürede olup bitiyor normal kadın doğum muayenesi gibi endişelenme insan kastıkça işi rast gitmiyor o nedenle her ne yapılırsa yapılsın rahat ol inşallah gönlüne göre olur
evet canım keşke ama olmuyor ne yapalım ben de sözleşmeli çalıştığım için rapor vb çok kullanamıyorum bu nedenle yaz tatilini bekliyorum keşke yeterli zaman ayırabilsek sana katılıyorum.:teselli: bu durum herkese de söylenmiyor. canım bu arada ben esat orhon ile iletişime geçtim gatadan inşallah senin aşılaman tutarda başka yöntemlere gerek kalmaz .ben bi ara ankaraya görüşmeye gideceğim seni gelişmelerden haberdar ederim tabi işleri ayarlayabilirsem
namık bey gatada tüp bebek uyguluyormu sız onda mı tedavı oldunuz sonucunuz pozıtıfmıgata da namık kemal hoca var muhteşem bir doktor. tavsiye ederim.
ilgilendiğin için çok sağol tale ablan adına çok sevindim öğrenince söylersin görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?