Gay alt kat komşumuz...

canim gayet acik zar zor gecinen biri degil diyor hepsimi zengin sence ? nyse ya ben cikiyorum bu ntopicten

Konuyu sonuna kadar okumadım ama mandm galiba mecburen fuhuşu seçmek zorunda kalmalarından bahsediyor...

yani zorunda kalmayan meslekleri olan ki öyle olmalı zaten kesimden ...

düşünsenize çoğu iyi okullardan mezun ama başka seçenekleri kalmıyor yada kimliklerini saklamak zorunda kalıyorlar...

Dogru söylüyorsun yesillim....aslinda Madm arkadasinda demek istedigi belki buydu....yani belki arkadas dost olsaniz böyle düsünmesiniz onlari daha iyi anlarsiniz manasinda....

Tabikide herkesin onlarla dost olmasina arkadas olmasina hic gerek yok...istemeyen olmasin....ama anlamaya calissin....ve rahat biraksin sadece...inanin onlarinda istedigi aslinda budur...

Sagdan soldan her zaman laf gelecek....sadece escinselik konusunda degil her konuda bizim toplumumuzun cogunlugu böyle iki yüzlü degilmi??

Hayat kadinligini asayalan namus bekciligi yapan adamlar....genel ev genel ev gezip eslerini aldatmiyormu?

canim gayet acik zar zor gecinen biri degil diyor hepsimi zengin sence ? nyse ya ben cikiyorum bu ntopicten

ya cvp yazmicaktım sana ama inan dayanamadım
o cümleden fuhuşu çıkarmana pes diyorum başka da bişi demiyorumm
yok artık yaa,
o cümlemdeki anlam,
gay lerden öyle bi bahsetmişsin ki (ayrıca ööleleri de olabilir ama benden uzak olsun,arkadaşım olmasın )
aklıma acınası ,takdire şayan birisi geldi,ayşe teyzeciği öylesine söyledim yani,

aradaşlar polemik yarattıysam affola,
konuyu da geyiğe çevirdiysem yine affola

konu dinden cıkmış.......... fuhuşa gelmiş..........
bir yerden bir yere konuyu getırmekte üstümüze yok........
konu neydi ne olmuş.......

benim üniversitede bi gay arkadasım vardı açık açık belliydi hareketlerinden
ama çok iyi yufka yürekli temiz bi insandı
sınıfta arkadan konuşan giyim kuşam dedikosu yapan fesat kokoş kızlarlardan 100 kat iyiydi
sınıfça onu öyle kabul etmiştik çok yardımsever neseli bi insandı
ilişkilerinden hiç haberdar olmadık özel hayatıyla ilgili toplumca dışlanacak bişeyler yapıyorsada hiç bilmedik
ben açık secik bi şekilde uygunsuz tavırlar yapmadıkları sürece kimseyi rahatsız etmedikleri sürece severim onları belki mustafanın iyiliğinden dolayı anlayışlı olmak geliyor içimden
en azından alt katında aile görünümünde pavyoncular oturmuyor
eve giren çıkan belli değil

ben bu homaları ve lezoları gerçekten anlayamıyorum bir insan kendi cinsine nasıl ilgi duyabilir ki...CADIARZU

CANIM YAA HERKESİN ÖZEL HAYATI KENDİNE SANA BİR ZARARI YOKSA SANA NE DİMİ.ONLARDA BİR GARİP İNSANCIK.OLDUĞU GİBİ KABUL ET GİTSİN,ONUN SEÇİMİ OYLE TAKMA KAFANI.HEM ONLAR ÇOK RENKLİ KİŞİLİKLER İBİRAZDA BU YÖNÜNDEN BAK.lülülülülülü

dogru cüzamlı gibi tecrit etmeliyiz garibanları hatta amanin çok tehlikeliler demir parmaklık altında filan tutmalıyız

eger bu bir sapıklıksa ;aynı sapıklıktır her ikisi ne gibi bir fark gördünüz ?

duygu asenanın paramparça adlı kitabından bir kuble benı ençok etkileyen : gurbette olan erkek çocuk evı arıyo telde annesiyle konuşurken diyor ki glum bu bayram da mı gelmeyeceksin çocugu da hayır anne tatili sevgilimle geçirecegim annesi de diyor ki oglum onu da al gel artık baskılardan gizlemekten sır olmaktan bıkan çocuk :anne sevgilim erkek diyor olsun oglum onu da al gel ve o kişi şuan çok büyük bir şirketin ceosu yanı ne intiharı düşünüyo ne kötü yola düşüyor cehaletle evladını reddetse olacaklara bakın Allah başı verip de göstermesin burada ahkam kesmeyelim lütfen atomu çözmek daha zormuş önyargıları yıkmaktan

en nefret ediyor gözükenler en çok içlerinde bu duygusu olup bastırıp ben ortaya çıkartamadım bak nasıl da rahat yaşıyor diyenlerdir ha yapıyo ha yapılıyo meali aktif/pasif aynı şey:gay yani bunlarla sen ben (kadınlar degıl) yine erkekler kalıyo bunlardan biri ya yakınlarınızdan biriyse aman Allah'ım durun artıkın onlar da sapık kim etini satmak bile degil üç beş kuruşa kiralamak ister onları normal yerlerden dışlayarak fuhuşa sürükleyen yine bizleriz

çok doğru alıntılarda bulunmuşsun...

Bence gaylik sapıklık değildir... Sapık dediğin istemeden bir kadının hatta çoluk çocuğun ırzına geçendir...

ay ben istemem benden uzak olsunlar , bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek başımıza geldiğinde öyle bir afallarız ki..

bu bir hastalık değil... sadece dilerim ailemden hiç kimse cinsel tercihini bu yönde kullanmaz lezbiyenlik yada gaylik yönünden zira çok çok zor bir sınav ...

ayrıca bir arkadaş demiş ya şahsen lezbiyen olmalarını tercih ederim diye..

kadın olduğumuz için öyle düşünüyoruz oysa arada hiç bir fark yok ...

Son düzenleme:

soruna cevap veriyorum :

o komşun kendi kendine kendi doğrusunu yaşadığını sanıyorsa özgür olduğunu düşünerek

sende kendi doğrunu yaşıyorsun kendi düşüncelerinin doğrusunda

buda mideni bulandırıyorsa sana göre doğru olana ters düştüğü için gayet normal

yani sen yanlışta değilsin

fazla kendini üzme canım torunum senin üzüntünden etkilenir

daha dünyaya gelmeden dünyanın acı gerçekleri zarar vermesin bebişimizeopuyorumnanaktan

canım ya
sen takılmışsın bir Duygu asena nın paramparça kitabına dünden beri aynı şeyi söyleyip duruyorsun...
Kitap reklamımı yapıyorsun,yoksa etkisinden mi kurtulamadın anlamadım gitti...
yok gizli gayler,yok evli olup ta aslında pasif aktif gay olanlar..
Konu bumu Allah aşkına ya...

işte konu bu
"hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?" ...

Başka birisinin dünkü yorumuda şöyleydi,
yok sizin evladınızın yiğeninizin başına gelse ne olurdu...şakkıdı
Buda eski zamanlarda nenelerimiz,annelerimiz çocuklar uyumayınca korkuturlardı..
"çabuk uyu bak,öcü geliyor" aynı ona benziyor...
Bir başkasının yorumu , Türk erkeklerinin % 60 gay...:1shok:
Hadi ya nerden biliyorsun.CADIARZU
Tövbe yarabbim yok böyle bir şey ya...:Saruboceq:
Burda hiç kimse gayleri lezleri asalım keselim demiyorki..
Normal bulmuyoruz diyoruz,üstüne basa basa diyorum normal bulmuyoruz diyoruz...
:1closedeyes:[/B]

kesinlikle katılıyorum..bu normal bir ilişki değil
bunu normal görmekte pek normallik alameti değil kanımca
evet hasta olanlar hormonlarla ilgili özel durumu olanlar olabilir...
bu kişiler yüzde onsa yüzde doksanlık kısmı bu işi para,zevk,değişiklik arama
uğruna yapanlar var...

Toplum içinde herkes kendi normlarına göre yaşar.. Size normal gelmeyen onlara normal gelir, onlara normal gelmeyense size normal gelir.. Kimse aynı yaratılmamıştır.. Bizim tek yapmamız gereken kişisel normlara saygı göstermektir.

elbette herkes kendine göre yaşar,benim ak dediğime sen kara dersin
siyasi görüşler,dinler,hayata bakış açımız,sosyal statümüz vs...vs...bunları herkes kendi belirler..
ve bu konuyla ilgili herkesin birbirine saygı duyması gerekir..çünkü bunlar kişisel tercihtir
elbette değişkenlik gösterir...ama gaylik,lezbiyenlik gibi ahlak dışı hiçbiryerde geçmeyen kavramları
tutup bunları yok duygusal,yok çok iyi diyerek kabullendirmeye çalışırsak eğer bu sapkınca iş belli zaman snra çok sıradan alelade bir hale gelebilir..o insanlar elbette duygusal olur aradıkları hiçbir şeyi bulamamışlar ki böyle birşeye yönelmişler..psikolojik anlamda rahatsızlar zaten..normal bir tutum davranış değil bu durum...asalım keselim ölsünler demiyoruz..ama yarın birgün bizim çocugumuz ya da ailemizden biri böyle bir yol seçerse tek suçu hormonlarda bulmamak gerekir ozaman...normal karşılandıkça bu duruma hoşgörüyle yaklaştıkça bu durumdaki insanların sayısı artmaya devam edecektir..

Bakın işte size göre normal olmayabilir ancak bana göre normal.. Onlara göre de normal.. Dolayısıyla rahatsız olunacak bir durum yok "bence"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…