Gay alt kat komşumuz...

kabul edemiyorum diyenler de karşılaştıklarında saygı duymak zorunda aynen deniz güneşin dediği gibi...
hoşlansa da hoşlanmasa da aynen ben gibi...
hoşlanmadım bu durumdan...ama adama mülkünden çık diyemem di mi...benim dışımda apartamnın çoğu nefret ediyor, dışlıyor...eee...ne yapabiliyorlar yani...

konu; komşum eşcinsel, ben kendımı garıp hıssedıyorum, yanlış mı duşunuyorum?

cevaplar, evet, hayır, bi de şöyle düşün şeklinde olmalıyken, yıne yıne yıne dın konuşuluyor. biz gaylerı konuşmuyoruz,arkadaşın kendınle duştugu çelişkiyi yanıtlıyoruz. konu nasıl karmançorman olmuş yıne. konu sahıbı gayların dınını, günahını, ayıplarını konuşalım dıye yazmamış, kendınle duştugu vicdan çelişkısını yazmış. ben net olarak bu göruyorum buradan bakınca..yanılıyormuyum acaba

valla dedikoducu bir kadin komsudansa gay bir arkadasi yeglerim oyle sir sakliyorlarki omzunda agladigin tek kisi oluyor seni kimse aramazken

bence de kımseye zararları yok işte. kendımıze ters duşen hıçbirşeye saygımız yok. bu dunyada cehennmi yaşatıyoruz dışlayarak.

evet din konusu konuşmuyoruz ama sadece konu sahibinin çelişkisini de konuşmuyoruz.
ara sayfalarda konu genişledi.
ailemizden birinizin bu duurmda olması dahil konuşuldu.
konu sahibinin de isteğiyle.
yani konunun dağılmış olması sorun değil şu an için.
sadece dine kayması sorun oluyor.

Son düzenleme:
canım bettycim benım tabiki yanlıssın.kimi ılgilendirirki :roflol: boşver güzelce yaşasın gay gay :)))

Yani umarım anlaşılmışımdır..:lepi:

Burda ''saygı duymam''diyenler, gerçek hayatta karşılaşınca böyle bir durumda, farkında olsalar da olmasalar da, aslında saygı duyuyorlar..a.s

Sadece burda herkes ,biraz heyecanlarına göre konuşmalar yapıyor doğal olarak..

Yani ben mesela; merdivende görünce suratına tüküremem , geçer giderim yanından(onaylamadığım halde), ee sen de tüküremezsin bence, yani yapamazsın değil, yapmazsın...

Eee bu durumda aslında hepimiz saygı duymuş oluyoruz hareketlerimizle, hee kalben tabii ki onaylamıyoruz sonuçta sapkınlık..

Yani fikren saygı duymak farklı (gaylik normaldir demek farklı ki kimse demiyor zaten), hareketlerle saygı duymak farklı..

Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz..:lepi:

hımmm tamam araları okumalıyım o zaman sagol canım cevap ıçın. ama konu benım konum olsaydı dagılmasına kızardım. yazdıgım cevaplar bu nedenle bıraz sınırlıydı, konu sahıbı ıstedıyse saygı duyarım. sevgıler

bence herkesin bir gayi tanimasi lazim onun dunyasini hayallerini arkadasligini tatmasi lazim en basta duygusal insanlar ve kimseye zararlari yok
yok artık daha nelerr
sanki çocuklarını okutan zar zor geçinen fedakar cefakar ,çaycı ayşe teyzeden bahseder gibi söylemişsin

bu konu ööle bi yere gidiyoki
sanki sonunda kahretsin benim kocam nie gay değil dövünecekmişiz gibi geliyooo:))
baksanıza ne kadar duygusal ve düşünceli oluyorlar

benim kocam da çok duygusal düşünceli ve yardım sever
yoksa yoksa....
aman allahımmmm
inanmıyorummm

aa yok o kadar da değil
hoş görü de bir yere kadar
acaba aynı hoş görüyü fuhuş yapan lezbiyen bir kadına gösterir miydiniz ?
ayrıca sizin gay dostlarınızın iyi olması, tüm gaylerin melek olduğu anlamına gelmez :umursamaz:

gaylarin fuhuş yaptığını kim söyledi. kaçırmışım benCADIARZU..

Konu boyut değiştirmesin...
gaylar ve fuhuş konusu değil konumuz...
O konuya girersek,vallahi çıkamayız işin içinden...
ona göre arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…