valla dedikoducu bir kadin komsudansa gay bir arkadasi yeglerim oyle sir sakliyorlarki omzunda agladigin tek kisi oluyor seni kimse aramazken
konu; komşum eşcinsel, ben kendımı garıp hıssedıyorum, yanlış mı duşunuyorum?
cevaplar, evet, hayır, bi de şöyle düşün şeklinde olmalıyken, yıne yıne yıne dın konuşuluyor. biz gaylerı konuşmuyoruz,arkadaşın kendınle duştugu çelişkiyi yanıtlıyoruz. konu nasıl karmançorman olmuş yıne. konu sahıbı gayların dınını, günahını, ayıplarını konuşalım dıye yazmamış, kendınle duştugu vicdan çelişkısını yazmış. ben net olarak bu göruyorum buradan bakınca..yanılıyormuyum acaba
kabul edemiyorum diyenler de karşılaştıklarında saygı duymak zorunda aynen deniz güneşin dediği gibi...
hoşlansa da hoşlanmasa da aynen ben gibi...
hoşlanmadım bu durumdan...ama adama mülkünden çık diyemem di mi...benim dışımda apartamnın çoğu nefret ediyor, dışlıyor...eee...ne yapabiliyorlar yani...
evet din konusu konuşmuyoruz ama sadece konu sahibinin çelişkisini de konuşmuyoruz.
ara sayfalarda konu genişledi.
ailemizden birinizin bu duurmda olması dahil konuşuldu.
konu sahibinin de isteğiyle.
yani konunun dağılmış olması sorun değil şu an için.
sadece dine kayması sorun oluyor.
yok artık daha nelerrbence herkesin bir gayi tanimasi lazim onun dunyasini hayallerini arkadasligini tatmasi lazim en basta duygusal insanlar ve kimseye zararlari yok
yok artık daha nelerr
sanki çocuklarını okutan zar zor geçinen fedakar cefakar ,çaycı ayşe teyzeden bahseder gibi söylemişsin
ayn manyaksın sen muhahahahahaha :roflol::roflol::roflol:yok artık daha nelerr
sanki çocuklarını okutan zar zor geçinen fedakar cefakar ,çaycı ayşe teyzeden bahseder gibi söylemişsin
hepsinin fuhus yaptiginimi saniyorsunuz benim gay dostlarimin hepsi makyoz ve kuafor yasakkelime ve muhtesem makyaj yapiyorlar .. gaylerin sadece fuhus yaptigini soylemek dogru degil katilmiyorum size ... fuhus bile yapsa o onun ozel hayatidir onu ben yargilayamamlmaz:
hepsinin fuhus yaptiginimi saniyorsunuz benim gay dostlarimin hepsi makyoz ve kuafor yasakkelime ve muhtesem makyaj yapiyorlar .. gaylerin sadece fuhus yaptigini soylemek dogru degil katilmiyorum size ... fuhus bile yapsa o onun ozel hayatidir onu ben yargilayamamlmaz:
konu uzadıkça uzadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?