lalişim, bize verebilecekleri sıkıntı olmaz...ne olabilir...sadece karşıdan bakarız öyle...
ütülüye göz kulak olmam gerekebilir o ayrı...aman tövbe yaaa....
kızma canım...modern değilim dediğim şey cinsiyetleri değil...bu kadar ortada yaşanması...
yani bir travestiyle bir adamın cinsel yaşantısını anlayabilecek kadar olamadım daha...yoksa tercihi de olmayabilir tabiki...Allah korusun...bahsettiğim bu değil benbim...
tamam herşeyi kabul ediyoruz komşunuz gay ve yanındaki de sevgilisi.. ee ne olcak bu durumda, siz midenizin bulandığını söyleyip bizden de sizi tasdiklemizi istiyorsunuz. tamam onu da yaptık gayler pis kaka kötü. eee ne değişti?? yasal bir yaptırımınızda yok eğer sizi rahatsız etmiyorlarsa.
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu gay , lezbiyen homo bilmem ne konularının çok da iyi niyetli açıldığını düşünmüyorum. konuların sonuna doğru millet birbirini yemeye başlıyor, en sonunda da konu kilitleniyor. tamamen forum reytingi , laf kalabalığı başka bir şey değil.
haklısınız...aldım reytingimi...hadi kapattırın konuyu tartışma çıkararak...
daha bir aylık üyenin müthiş yorumları...
bu çıkışınız tahmin ettiğiniz amaca yönelik olabilir ama...deneyin bakalım...
Ortada yaşanan bir durum yokki
Adam ben gayim yada travestiyim demiyor.
Balkonda kucak kucağa oturmuyolardır...
Boşver Bence.Hamile olduğun için Takılmışsındır.
Yoksa bukadar rahatsızlık duymamıştın daha önce bahsettiğinde.
Yada ben Hissetmedim.
tamam herşeyi kabul ediyoruz komşunuz gay ve yanındaki de sevgilisi.. ee ne olcak bu durumda, siz midenizin bulandığını söyleyip bizden de sizi tasdiklemizi istiyorsunuz. tamam onu da yaptık gayler pis kaka kötü. eee ne değişti?? yasal bir yaptırımınızda yok eğer sizi rahatsız etmiyorlarsa.
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu gay , lezbiyen homo bilmem ne konularının çok da iyi niyetli açıldığını düşünmüyorum. konuların sonuna doğru millet birbirini yemeye başlıyor, en sonunda da konu kilitleniyor. tamamen forum reytingi , laf kalabalığı başka bir şey değil.
Betiş adı ne demiştim bu teyzamcanım....
aslında bizler bunları-bu tarz çarpık ilişkileri olumlu göre göre bunların üremesine
daha fazla ortaklık etmiş oluyoruz...
şimdi demek istediğim örneğin o apartmanda yaşayan ailelerden birinin çocuğu bu ilişkinin normal sıradan birşey
olduğu kanısına varırsa eğer kendiside bu yola başvurabilir...
tbi ölsün gitsin asalım keselim demiyorum elbette ama bu tarz ilişkileri normal karşılarsak ilerde
aynısı bizim başımızada geleblir..yani bana dokunmuyor sesi soluğu çıkmıyor pekala dememeliyiz..bir de benim fikrimce bu tarz şeyler normal değil...yani bunu yapan insanların yüzde onu hastaysa veya dediğiniz gibi hormonal bir durumsa yüzde doksanıda artık bu işi
zevk,değişiklik arama uğruna yapıyor...
tam anlatabildim mi ne demek istediğimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?