Gay alt kat komşumuz...

lalişim, bize verebilecekleri sıkıntı olmaz...ne olabilir...sadece karşıdan bakarız öyle...
ütülüye göz kulak olmam gerekebilir o ayrı...aman tövbe yaaa....

Yok be canım...
Sanmıyorum Ütülüye yan gözle bakacaklarını..kaydirigubbakcemile3
Hele ki sessiz sakin tiplerse bence sağlam ilişkileir vardır,öyle ihanet falan etmezler birbirilerine..
Anladığım kadarı ile kendilerine bir dünya kurmuş bu insanlar..:1rolleyes:
Bırak bence,takma kafana..
Zaten takıntı yapacak bişiy bulmazsan şaşarımbuyrunnnnnnnnn

bugüne kadar sorsalar, kendi tercihleir rahatsız olmam derdim ama, iş çocuğumun yaşadığı her gün sokağa çıktığı gördüğü insan olursaa valla çocuğumun görmesini istemezdim sanırım, çocuklar gördüklerini taklit ederler çünkü, bir an gözümün önüne geldideee

düşünsenize çocuklar aralarında oynarlarken anne baba bu arkadaşların muhabbetini yapıyor ne bileyim aralarındada kötü kelimeler kullanıyorlar diyelim, çocuğunda ilgisini çekip çocukta taklidini yapıyor aralarında oyun oynuyorlar biri erkek oluyor biri işte travesti rolünde falann , iyi bir örnek olmazdı kanımcaa

tamam herşeyi kabul ediyoruz komşunuz gay ve yanındaki de sevgilisi.. ee ne olcak bu durumda, siz midenizin bulandığını söyleyip bizden de sizi tasdiklemizi istiyorsunuz. tamam onu da yaptık gayler pis kaka kötü. eee ne değişti?? yasal bir yaptırımınızda yok eğer sizi rahatsız etmiyorlarsa.

arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu gay , lezbiyen homo bilmem ne konularının çok da iyi niyetli açıldığını düşünmüyorum. konuların sonuna doğru millet birbirini yemeye başlıyor, en sonunda da konu kilitleniyor. tamamen forum reytingi , laf kalabalığı başka bir şey değil.

Ortada yaşanan bir durum yokki
Adam ben gayim yada travestiyim demiyor.
Balkonda kucak kucağa oturmuyolardır...
Boşver Bence.Hamile olduğun için Takılmışsındır.
Yoksa bukadar rahatsızlık duymamıştın daha önce bahsettiğinde.
Yada ben Hissetmedim.

haklısınız...aldım reytingimi...hadi kapattırın konuyu tartışma çıkararak...
daha bir aylık üyenin müthiş yorumları...
bu çıkışınız tahmin ettiğiniz amaca yönelik olabilir ama...deneyin bakalım...

valla güzelim dikkat çekiyor adam şapkayı yüzüne kapatıyor demişsinya
bence adam haklı yani, çünkü üzerinde o kadar çevrili göz varken oda tepki veriyor, bukadar basit

bak şimdi aklıma geldi benim bi arkadaşımın işyerinden arkadaşı vardı, oda gay idi
ama o kadar eğlenceli, o kadar net, o kadar içtendirki normal diyebildiğimiz birtakım insanlar öyle olamaz yeri gelir

1 aylık olan üyeliğim, ama zekam 1 aylık değil arkadaşım

Son düzenleme:

duymadım dedim ya zaten canım...bana ne dedim...
ama iki gündğr battı işte...zaten konu da buydu...yanlış mıyım...abarttım mı...çünkü görmeye alışkın olduğum bişey değil...görmezden gelmek durumundayım zaten...

bence bu olayın normal bakılabilecek bir hali yok...
bu çarpık bir ilişki ve olmaması gerekn birşey..
bu halinden memnunsa o kişi zaten sorunları var demektir...

o zaman ben sizi zekanıza daha uygun konulara davet edeyim...harcanmayın burda...amacınıza hzmet edemeyeceğim için üzgünüm...

Bir liste hazırlasanız...
Tüm üyelere dağıtsanız..
ıyi niyetli ve reyting kaygısı olmayan konular diye..
Hani bizler de neyi tartışacağımızı bilelim di mi?:lepi:

Son düzenleme:
evlerinin içinde ne yaşarlarsa yaşasınlar,
bu herkesin özeli..
ama toplum tarafından görülebilecekleri yerlerde gayliklerini belli edecek hareketler oluyorsa,
işte orda sakınca vardır.

ev aramaya başlayan komşunuzun yerinde olsam ve ben de aynını yapardım.
evladımın el tutuşma vs gibi bir şeye bile asla ve asla şahit olmasını istemem...

şahsen böyle bir duyumum olsa,
benim de onları her gördüğümde içim kalkardı malesef :bbo:
bence anormal değil tepkin..

Bana denk gelmez hiç böyle komşular..
Hiç rahatsız olmam, 4 duvar arasında ne yaşadıkları onları ilgilendirir...Ne gözetlerim, ne dedikodusunu yaparım, ben kendi evimle ilgilenirim :1ninca:

Bence zararsızdır ama zararsız diye de, samimi olmaya gelmez diye düşünüyorum....
sadece selam o kadar...

aslında bizler bunları-bu tarz çarpık ilişkileri olumlu göre göre bunların üremesine
daha fazla ortaklık etmiş oluyoruz...
şimdi demek istediğim örneğin o apartmanda yaşayan ailelerden birinin çocuğu bu ilişkinin normal sıradan birşey
olduğu kanısına varırsa eğer kendiside bu yola başvurabilir...
tbi ölsün gitsin asalım keselim demiyorum elbette ama bu tarz ilişkileri normal karşılarsak ilerde
aynısı bizim başımızada geleblir..yani bana dokunmuyor sesi soluğu çıkmıyor pekala dememeliyiz..bir de benim fikrimce bu tarz şeyler normal değil...yani bunu yapan insanların yüzde onu hastaysa veya dediğiniz gibi hormonal bir durumsa yüzde doksanıda artık bu işi
zevk,değişiklik arama uğruna yapıyor...
tam anlatabildim mi ne demek istediğimi?

Ama sen çocuğuna ona göre öğreteceksin, çocuğuna öğretmek senin görevin.Şimdi tvlerde olur olmaz şeyler görüyorlar, değişik değişik tipleri görüyorlar.Burda mesele aileye düşüyor, yanlış olduğunu anlatacaksın ama dışlamaman gerektiğini de..Bilinçli bir aile de yetişen çocuk her gördüğü şeye özenmez diye düşünüyorum ben.

ben bu durumu gayet normal karşılıyorum, onun seçimi belki de zorunluluğu senin de dediğin gibi...
insanların cinsel kimliklerine ya da neyi yaşamalarına gerektiğine biz karar veremeyiz ya da buna karışmak gibi bir hakkımıız olduğunu sanmıyorum. hoşlanmıyosan konuşmazsın, selam vermezsin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…