Gaynana

EWT BENİM KAYNANADA BENİ OGLUNA BOŞATACAKMIŞ İKİ ÇOCUMUDA ALIP BENİ ANAMIN EVİNE SALACAKMIŞ VARMI BÖLE Bİ YAGMA KIZLARRR

Benimki de iyi kayınvalideymiş iyi bir anneymiş ama damadı, kızıyla biz hiçbirimiz anlamıyormuşuz bir türlüüüüüü

KesinlikleHele de söz konusu kaynanaysa bdvdeki konuların yarısından fazlası kaynana zaten
Aslinda kaynanalar da internetle bu kadar siki fiki olsa konularin diger yarisi da "gelin" olurdu. Gelecegi gormek zor degil bundan 20 - 30 yil sonra kadinlar kulubundeki konu basliklari "gelinim bana bunu yapti." minvalinde olacak. :) Toplumumuzun kanayan bir yarasi iste.

Haklısın aslında bu da farklı bir bakış açısı

KesinlikleHele de söz konusu kaynanaysa bdvdeki konuların yarısından fazlası kaynana zaten

haha çok eğlendim yahu

Bende cok eglendım.. Cok güzel katılıyorum Kaynanalarda gelinlerinden dertli.. Ben sımdı bekarım kayın valıde adayıyla cok güzel anlaşıyoruz.. Ana kız gıbı.. Hatta yenı evlenen gelini ile ilgili dertlerinde %100 haklı olduğunu dusundugum halde karışmamak ıcın sessız kalırım ama ıcımden geline ben bile soylenırken buluyorum kendimi..butun kayın valıdeler kotu degıl dıye düşünüyorum sayesınde..

Allah muhabbetinizi artirrsin, kaynana adayiyken cok iyiler.. Benimki hala cok iyidir annecim canim cicimcim boyle konusur ama gel gelelim laflari inceden inceden sokar, herseyi kendi istedigi gibi olsun ister. Hafiften gicik kapmaya baslamadim degil :)

Kaynanalıgın sanından o sanırım.. Sizde usulüyle alttan alttan cevabınızı verın

Kaynanalıgın sanından o sanırım.. Sizde usulüyle alttan alttan cevabınızı verın

Bas edilicek bi insan degil, cahilligine veriyom geciyom o neyin ne oldugunu biliyor. bide kaynanalarin kendilerine gore saglik konusunda yada baska konularda kendilerine has teorileri var mesela benimki ilk evlendigimde ' hap kullanma kisir olursun' derdi :) kaynanaligin birinci kurali hic karismam desen bile karismak :)

ayyy sorma yaa hiçbirşeye karışmazlar karışmadıklarını sanarlar ama herşeye karışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…