Bende kaynanamı çok seviyorum burdan ona öpücüklerimi yolluyorum :) iyi ki varsın anne :) iyiki şu tatlı oğlunu doğurmuşsunnn
unutmayın KK bi günde bizde kaynana olabilirsiniz :)
Bir anne neden oğlunun aşık olduğu kadına kafasını takar ki? Ya da karışır ki? Anlamış değilim... Herkes haddini bilse ve çenesine hakim olsa gül gibi geçinilir. Ama yok nerde.... Çoğunun gözünde gelin=rakip. Ee sonuçlarına katlanmak lazım o zaman
Ben de kvsini sevenler takimindanim :) aramizda kultur farki olmasina ragmen anlasabiliyoruz kötülügünü görmedim kadinin Allah icin.
Hatta bazen dusununce benim daha cok hatalarim olmus o hep alttan almis olgunluk göstermis kadincagiz, simdi aklima gelince pisman oluyorum bazi seylere
Bir anne neden oğlunun aşık olduğu kadına kafasını takar ki? Ya da karışır ki? Anlamış değilim... Herkes haddini bilse ve çenesine hakim olsa gül gibi geçinilir. Ama yok nerde.... Çoğunun gözünde gelin=rakip. Ee sonuçlarına katlanmak lazım o zaman
vala kül kedisi gibi beni ezdiler saygı gösterdm kocamın anası babasıdır dedim taki insan içinde bana küfredene kadar dengesiz gereksiz insanlar resmen kıskanç yaratıklar allah kimsenin basına böle cahiller vermesinler bende bi ana kuuzusuyum benimde bi canım var kızlarına öte get demezler bana etmedikleri kalmadıı yazıklar olsun hakkımı helal etmiorum benim helallimi almadanda cennet yüzü göstermeisn rabbm kaynanada çocuklarımı elimden alıp oglunuda alıp benide ana evine göndermiş benim namusum yazıda yatıodu ya hazır çocukları verecem oglununda borcunu harcını kapatttım tertemiz eline bırakacaktım varmı öle bi yagmaaa