gayos Burun Estetiği Ameliyatı

harika olmuşşş bak byle başarılı olanları görünce cesaret gelio estetik öncesi hali benim burnuma benziyo acaba olunca seninki gibi olurmu olursa ne güzel olurr :)))))

Güle güle kullan , doğal olmuş çok :) ben kolay kolay estetikli şeyleri beğenmem ama estetikli oldupu zor anlaşılır bir burun olmuş :) maşallah

Gayoş canım çok yakışmış yüzüne daha ufak göstermiş hem seni artı doğalda duruyor bence çok hoş iii günlerde sağlıkla kullan canım

cok güzel olmuş güle güle kullan canım

sonrakı fotolarda insanların gözünün içi gülüyo ya bayılıyorum kararsızlarda dogru doktora yaptırsın bence :)

çok yakışmış ve doğal olmuş çok beğendim güle güle kullan

zaten çok güzelsiniz her halinizle. Allah nazardan saklasın!
Burdan sizin eski haliniz gibi abartı bi görüntü ve sağlık sorunu olmayan arkadaşlara seslenicem; doğal kalın ne olursunuz, oynatmayın burnunuzla... Sizi siz yapan orjinal görüntünüzdür, bunu unutmayın!

cok güzel olmus gercekten,hangi doktor ve ücretini yazarsan henüz yaptirmamis olanlarada bi fikir vermis olursun,tessekkürler simdiden

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…