gayos Burun Estetiği Ameliyatı

şimdi ben hemen bi soru sorim bu 5.5. aylık burun 2.5 aylık burnun arasında fark varmı :) ? benm 2.5 ay olduda hala yanlarda ve kaş aram kalın gibi oralarda incelme olurmu daha ??

Selo ameliyat olalı nekadar oldu bilmiyorum ama beklerse mutlaka gececektir.Burun goze cok yakın bir organ kas arasi sismesi dogaldır muhtemelen.Doktorunuza sormadınızmı?
Belki masaj falan vererek ödemi azaltabilir.Ben burun ameliyatı olmadım ama cevremden duydugum kadarıyla sisme oluyormus bir sure mutlaka.

tek kelimeyle müthiş olmuş yüzüne çok yakışmış çok doğal olmuş darısı başıma inş burnum şu an 1 aylık bende 5.5 aylık zamanlarını görsem hemen keşke=(

şimdi ben hemen bi soru sorim bu 5.5. aylık burun 2.5 aylık burnun arasında fark varmı :) ? benm 2.5 ay olduda hala yanlarda ve kaş aram kalın gibi oralarda incelme olurmu daha ??

cok var cnmm benımde o zmn bayagı sıstıı ben 11 ocakta yaptırdımm hala deısmeye devam edıo burnumm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…