• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi Sevdiğim♡

Ona acıdığınız için bu kadar üstüne düştüğünüzü düşünüyor olabilir,
Gerçi normalde de erkekler bu kadar üstüne düşülmeyi pek kaldıramıyor, sevginizi hissettirmeye devam ederek biraz kendinizi çekseniz mi acaba?

Canım ıyı hos syluyorsunda o artık gazı olmadan oncekı halı gıbı degıl... artık durumlar cok degıstı cok hassasdır, alıngandır en ufak gerı cekılmeyo ben sakat kaldım benı ıstemıyr dıye dusunebıkır yada daha hastaneden bıle cıkmadım bu kadarcık nazımı cekmıyr benı sevmıyr acıyor dıye dusunebılır bence... su an herzamankınden daha cok anlayısa sevgıye ve ılgıye ıhtıyacı var bence

Yaptıklarınız doğru da olabilir yanlışta, daha sağlıklı bilgi almak için bir psikoloğa danışmak daha doğru olur diye düşünüyorum

Konunu hatırlıyorum sanırım ilk zamanlar sizi yanında istememisti bi süre. Siz çorba gönderiyordunuz...
Canım öncelikle allah yardım etsin ve allah razı olsun onu yarı yolda bırakmayp destek olduğun için.. Psk zorda şuan bi an soğuk davranması belki kendinden soğutma çabası belki seni denemesidir ama eğer gerçekten seviyorsan bakma görmezden gel onun davranıslarını.. zamanla sevginizin sağlamlığı onu bu davranstan alıkoyar

Adamın ayakları gitmiş, siz okuduğunuz kitabın fotoğrafını çekip gönderiyorsunuz. Cevap yazdığına şükredin! Bırakın acısıyla yüzleşsin. Bunu ertelemek, ileri de daha büyük acılara gebe.

Ona acıdığınız için bu kadar üstüne düştüğünüzü düşünüyor olabilir,
Gerçi normalde de erkekler bu kadar üstüne düşülmeyi pek kaldıramıyor, sevginizi hissettirmeye devam ederek biraz kendinizi çekseniz mi acaba?
Aynen arkadasin dedigi gibi susunuyorum ona acidiginizi falan dusunebilir canim

Allah ikinizin de yardımcısı oldun çok zor zamanlar. Ama bak ne güzel protezler de gelince eskisi gibi ayağa da kalkacak İnşallah. Onu yalnız bırakma belki bitek Naz'ı sana geçiyodur. Yanında ve güçlü ol
Seviyorsan git konuş bence

Adamın ayakları gitmiş, siz okuduğunuz kitabın fotoğrafını çekip gönderiyorsunuz. Cevap yazdığına şükredin! Bırakın acısıyla yüzleşsin. Bunu ertelemek, ileri de daha büyük acılara gebe.

Ufacık başımız ağrıyor da kafamızı duvarlara vurasımız geliyor adam yanmış, ayaklarını kaybetmiş ama hanımefendi senin benim sağlıklı ilişkilerimizde yaptıklarımızı yapma peşinde.

Niyet çok iyi olabilir, çok da güzel bir şey fedakarlık ama bencilliğe lüzüm yok bence. Konu sahibi şu an bencillik yapıyor.

Ufacık başımız ağrıyor da kafamızı duvarlara vurasımız geliyor adam yanmış, ayaklarını kaybetmiş ama hanımefendi senin benim sağlıklı ilişkilerimizde yaptıklarımızı yapma peşinde.

Niyet çok iyi olabilir, çok da güzel bir şey fedakarlık ama bencilliğe lüzüm yok bence. Konu sahibi şu an bencillik yapıyor.

Ya siz bencillik ne bilmiyorsunuz sanırım.Kadını takdir ediyorum tek yaptığı adama nasıl davranacağnı sormak,ince düşünmek

işte polislere laf eden arkadaşların okuması gereken bir konu!
aslında onlar birçok şeyi göze alarak giriyorlar bu mesleğe, biz de onların hayatına. o yüzden baya dirayetlidir sanıyorum sevgiliniz.
siz aynı şekilde devam edin. o ne derse desin. kendini eksik görüp size yük hissediyor olabilir. kesinlikle protezler gelince herşey daha güzel olacaktır. onu pohpohlamayın ama her zamankinden daha çok sevin ;) mutluluklar.

Bakın defalarca açıkladım, bencil düşünüyor olabilirim evet.. Benim tek amacım 'herşey yolunda, hepsi bitecek' düşüncesini ona empoze edebilmek.
Yaşadığı acıyı ben hergün gözümle görüyorum, bakışlarındaki boşluğu bazen öfkeyi tutarsız davranışlarını ve fiziksel acısının yoğunluğunu..

Ben bana neden soğuk ya da uzak diye sormadım ki zaten, ben çok ilgili davranıyorum, ama o bu şekilde davranıyor bazen.. 'ONUN İYİLİĞİ İÇİN' ona nefes alacak, biraz belki kendiyle baş başa bırakacak süre tanımalımıyım diye sordum.. Endişem benden soğuması değil, bizim bağımız kuvvetli, bugün beni itse ben ona göstermeden hissettirmeden yine yanında olurum, kaldı ki beni uzaklaştırmayı o da beceremez.

İki insan bazen birbirine ilaç olur ya, aramızdaki durum bu.
Ben ordayken neşeli, çocuk gibi espriler yapan bi adam..

Dediğim gibi evet her kadın gibi şımartılmayı, ilgiyi, güzel sözleri bende çok severim.. Duysam fena mı olur tabiki çok isterim.. Ben kendim için değil, onun için düşünüyorum. Çünkü ben ona herşey normal gibi davranıyorum, bu yüzden şarkılar şiirler gönderip cevap bekliyorum. Ben ona üzülmüyorum acımıyorum, o da üzülmesin kendisine!

Belki yanlış davranıyorum, bencillik gibi algılanıyor olabilir ama benimde hergün karşılaştığım bi durum değil.

Sevdiğim adamı ben sapasağlam gönderdim, yanıklar içerisinde ayaklarını kaybetmiş bir şekilde geldi.
Sergileyebildiğim en iyi duruş bu, yapabiliceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim gücüm buna yetmezdi, ben ondan güç alarak yapabiliyorum bunları..

Yanlış yapıyorsam, bencilce ise.. Üzgünüm, elimden gelen bu benim..

Back
X