• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi Sevdiğim♡

Biraz kendi haline bıraksanız sürekli üstüne düştüğünüz için sıkılıyor olabilir.

Artık extra üstüne düşmeniz gerekmez bence.rutin hayatınıza dönebilirsiniz yani olaydan önce nasıl hareket ediosanız öyle yapın.mesela kızacağınız şeye kızın ,trip atacağınız şeye atın , aşk mesajı yazmak istediğinizde yazın ,vs....ki oda artık herşeyin normal olduğu kanısına varsın ve boğulmasın..

Ortopedik sorunları olan bir gencin mektubu vardı çok duygulanmistim..

Onlarca ameliyat yuruyememek değil de annemin bana özel bi cocukmusum gibi davranması beni çok yormustu diyordu özetle..

Normal bile davransaniz o belki durumuna bağlıyor İlginizi. .
Sizin disinizda çevresi ile de onu düşündüren belki kİran zorlayan şeyler yaşıyor..
Uzun zamana ihtiyacı var.. sabır diliyorum size ailesine ve en çok ona..

normal davranın artık bence ekstra üstüne düşüyosunuz, bunalıyor demek ki.

Evet sizi hatırladım,sigaraydı sanırım eli yanan bayansınız ..
Fakat şuan aşırı ilgi gösterdiniz ve hep yanındaydınız,şimdi biraz uzaklaşırsanız bana göre onda ters tepebilir
Sanki hım bak bir zamandan sonra oda benden bıktı ,yoruldu gibi şeyler düşünebilir
Tekrar diyorum Rabbim yardımcınız olsun ve siz seviyorsanız yılmamanızı temenni ederim.

Yılmam söz konusu değil, endişem kendim için değil.. Ben asla yorulmadım, ki yaptıklarım zaten fazla şeyler değil bana göre.. Endişem onu boğmak sadece, büyük bir travma neticede, ne kadar anlıyorum onu desemde tam anlayabilmem mümkün değil..

Ne kadar zaman oldu?
Birkaç ampute hastam oldu, ve 6 ay kadar önce bir arkadaşımın kardeşi 1 bacağını trafik kazasında kaybetti.
normal bir algiya, davranışa geri dönmeleri en en en az 1 yıl.
Bu süreçte bir çok neşeli olur,bir içine kapanır, bir bağırır çağırır, bir normale döner sonra bir bakarsın aşırı mutsuz olur vs. Her türlü duygu durum değişikliği normal.
O yüzden kötü durumda olmadığını düşünmeniz öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Yakını olarak siz de çok zor bir süreçten geciyorsunuz.
Bence kilit nokta normal davranmak. Çok üstüne de düşmeyin yalnız da bırakmayın.
Sağlığı tamken nasılsa şimdide öyle olsun.
O zaman kavga ediyorsanız şimdi de edin.
Sizin üstünüze düşen bu geri kalanı zaten yardım alıyor onlar halleder

Çok çok kısa bir zaman oldu, ağustosun son haftasından beri ampüte.

Bence sız kahramanlık yapmaya calısıyorsunuz ele güne karşı

Yoksa sizi o haldeyken tokatlayam kişinin ben asla yanında olmazdım

bazen stresli ve yorgu olduğumuz zaman kendimize dönük oluruz. Onda da o var bu aralar bence. arkadaşın dediği gibi çok üstüne düşmeyin. Günde bir iki kısa mesaj atın o da espiri ve eğlenceli şeyler olsun.

Kullandığı ilaçların yan etkisi olabilir mi bu durumu? Ağır ilaclar sonuçta hepsi duygudurumunu alt üst edebilir kolaylıkla ki zaten cok sağlam değil duyguları. Psikoloğa da sorabilirsiniz ilaçlarıyla beraber.

Artık extra üstüne düşmeniz gerekmez bence.rutin hayatınıza dönebilirsiniz yani olaydan önce nasıl hareket ediosanız öyle yapın.mesela kızacağınız şeye kızın ,trip atacağınız şeye atın , aşk mesajı yazmak istediğinizde yazın ,vs....ki oda artık herşeyin normal olduğu kanısına varsın ve boğulmasın..

Böyleyim zaten, yine normal günlük şeylerden bahsediyoruz. Mesela araba almak istiyoruz oturuyoruz vergi vs hesaplıyoruz hep rutin.. Tripte atıyorum, ufak ufak atışıyoruzda. Ama her zaman mıç mıç bir ilişkimiz vardı, zaten uzaktaydı hasrettik bu fazla ilgimin sebebi birazda bu.. Yani yaralanıp gelmese, normal bir izinde dahi olsa hergün görüşücektik muhtemelen..
Yaptığım tek extra şey fazla bacağını sarkıtınca kan topluyor, yatması gerekiyor. Yatıncada sıkılıyor, bende kitap dergi götürüyorum bittikçe.. Yiyecek,içecek.. Bulantısı oluyor ilaçlardan bunun için çaylar götürüyorum. Bunun haricinde çokta özel farklı birşey yok aslında..

Bence sız kahramanlık yapmaya calısıyorsunuz ele güne karşı

Yoksa sizi o haldeyken tokatlayam kişinin ben asla yanında olmazdım

Tokatlamadı, çakmakla kolumu yakmıştı. Çok kötü bir davranış ama o zaman sakinleştirici dahi almıyordu.

Çevremizde zaten fazla kişi yok, kahramanlık yapıcağım birileri yok.

Ayrıca kimse için kendimi böyle bir ateşe atmam, aklım başımda çok şükür.
Ben aşığım bu adama, ve hayatımda olmadığını düşünmek dahi istemiyorum, ve kısmet olursa hayatımın kalanınıda onun dizinin dibinde geçirmek istiyorum.

Onun kendi içinde neler yaşadığını en yakınında olsanız dahi bilemezsiniz ki. Kolay değil ayaklarını kaybetmiş. Hayata tamamen kusebilirdi de.

Bence biraz kendi haline bırakın. Hani çok sıkıntılı zamanlarda kimseyle konuşmak istemeyiz kimseyi görmek istemeyiz ya.. O bunu daha yoğun hissediyordur zaman zaman.

Bunaltmayin bence. Yaralarını kendi kendine sarmasina fırsat verin.

Çok çok kısa bir zaman oldu, ağustosun son haftasından beri ampüte.

Tokatlamadı, çakmakla kolumu yakmıştı. Çok kötü bir davranış ama o zaman sakinleştirici dahi almıyordu.

Çevremizde zaten fazla kişi yok, kahramanlık yapıcağım birileri yok.

Ayrıca kimse için kendimi böyle bir ateşe atmam, aklım başımda çok şükür.
Ben aşığım bu adama, ve hayatımda olmadığını düşünmek dahi istemiyorum, ve kısmet olursa hayatımın kalanınıda onun dizinin dibinde geçirmek istiyorum.

Henüz çok yeniymis. Daha yolun başındasınız. Çok daha zor günler geçireceksiniz.
Sanırım hala hastanede, bunun cikması ve normal hayatla yuzlesmesi var. Ve yaygın bir durum olmadığı için size akıl verebilecek pek kimse olmaz. Dernek falan araştırın. Sizinle aynı şeyleri yaşayan insanlarla tanisin.
Psikologla siz de görüşün.
Umarım normale donersiniz

Bu ilişkide çok yorulacaksın.
Psikolojisi düzelene kadar çook uzun zaman geçebilir.
Kendini çekme ama otu çöpü de yollama adama bu kafadayken.
Ben o halde olsam,hiçbir şey yokmuş gibi çiçek böcek yollayan adama kafa atmak isterdim.
Doğal davranmak istiyorsun,haklısın ama durumlar doğal değil.

Henüz çok yeniymis. Daha yolun başındasınız. Çok daha zor günler geçireceksiniz.
Sanırım hala hastanede, bunun cikması ve normal hayatla yuzlesmesi var. Ve yaygın bir durum olmadığı için size akıl verebilecek pek kimse olmaz. Dernek falan araştırın. Sizinle aynı şeyleri yaşayan insanlarla tanisin.
Psikologla siz de görüşün.
Umarım normale donersiniz

Evet yaralar biraz daha iyileştikten sonra protez takılacak sonra fizik tedavi oldukça uzun bir süreç yani..
Hastanede oldu 2-3 kişi biraz sohbet edebildiğim.. Birisi almış psikolojik destek, en kısa zamanda bende düşünüyorum.

Bu ilişkide çok yorulacaksın.
Psikolojisi düzelene kadar çook uzun zaman geçebilir.
Kendini çekme ama otu çöpü de yollama adama bu kafadayken.
Ben o halde olsam,hiçbir şey yokmuş gibi çiçek böcek yollayan adama kafa atmak isterdim.
Doğal davranmak istiyorsun,haklısın ama durumlar doğal değil.

Yok öyle çiçek böcek değil. Zaten hastane yemeği yemiyor pek sevmiyor. Bende bazen evden götürüyorum, bazen dışardan fast food alıp götürüyorum, bulantısına iyi gelen şeyler var onları götürüyorum. Birde kitap sever, bittikçe güzel kitaplar bulup götürüyorum. Yoksa öyle moral olsun diye hediyeler vs değil, günlük hayatında kullandığı ihtiyaç olan şeyler.

Ortopedik sorunları olan bir gencin mektubu vardı çok duygulanmistim..

Onlarca ameliyat yuruyememek değil de annemin bana özel bi cocukmusum gibi davranması beni çok yormustu diyordu özetle..

Normal bile davransaniz o belki durumuna bağlıyor İlginizi. .
Sizin disinizda çevresi ile de onu düşündüren belki kİran zorlayan şeyler yaşıyor..
Uzun zamana ihtiyacı var.. sabır diliyorum size ailesine ve en çok ona..

Ailesinin sorumsuzluğu dikkatimi çekmiyor değil.. Belki dediğiniz gibi o da farkında ve içerliyor.
Bu mektubu bulmaya çalışacağım, sizde bulabilirseniz gönderirmisiniz?

Sizi yakıp yakmama konusnu bilmiyorum da adam ölümden dönmüş ayaklarını kaybetmiş hatırladığım kadarıyla yüzü yanmıştı ne bekliyorsunuz ki ? Cidden beklentiniz lise aşkı gibi canım cicim takılmak mı ? Şimdi cevap yazıp tepki vereceksiniz muhtemelen ama bu yazdıklarınızdan sadece o çıkıyor. Adamın gülücük attığına şükredin bence.

Sizi yakıp yakmama konusnu bilmiyorum da adam ölümden dönmüş ayaklarını kaybetmiş hatırladığım kadarıyla yüzü yanmıştı ne bekliyorsunuz ki ? Cidden beklentiniz lise aşkı gibi canım cicim takılmak mı ? Şimdi cevap yazıp tepki vereceksiniz muhtemelen ama bu yazdıklarınızdan sadece o çıkıyor. Adamın gülücük attığına şükredin bence.

Hayır tepki vermeyeceğim. Zaten ben yazarken bencillik olabilir bu düşüncelerim dedim, farkındayım çünkü.

Sorun ben değilim, yaşadıklarını anlamam imkansız, ama bir travma yaşadığının ve bunların hepsinin normal sayılabilecek olduğunu biliyorum.

Benim üzüldüğüm bana davranışı değil, acaba ben ilgimle çok mu boğdum o yüzden mi uzak davranışlar sergiliyor ya da biraz kendi halinde mi kalmalı acaba sürekli ilk fırsatta dibinde bitiyorum çünkü tutmalımıyım kendimi diye düşünüyorum..

Yoksa dengesiz davranacak, bazen olağanüstü neşeli bazen deli gibi sinirli uzak soğuk yakın olacak.. Hepsini tattım ve tadacaklarıma hazırım, tek düşündüğüm onun için hangisi daha iyi olur..

Adam kolunuzu yaktığında bir tepki vermediniz alıp odasına götürdünüz. Durumundan dolayı öyle davrandığınızı iyi niyet gösterdiğinizi düşünüyordur. Her ikiniz içinde zor bir durum hele de sizin için çok zor nasıl davranacağınızı kestiremiyorsunuz bence sizde bir yardım alın

Back
X