• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi Sevdiğim♡

Adam kolunuzu yaktığında bir tepki vermediniz alıp odasına götürdünüz. Durumundan dolayı öyle davrandığınızı iyi niyet gösterdiğinizi düşünüyordur. Her ikiniz içinde zor bir durum hele de sizin için çok zor nasıl davranacağınızı kestiremiyorsunuz bence sizde bir yardım alın

Hayır önce sesimi yükseltip bi bağırdım sonra sinirle götürdüm odasına bi süre konuşmadım sonra indirdim yelkenleri ama defalarca özür diledi ben konuşana kadar. O kadar tepkisiz değilim ona karşı, yine tribimide atıyorum tartışıyorumda.

Babam bi kaza gecirdi kisa sure yuruyemedi. O surecte torunlarindan bile rahatsiz oldu. Insanin agrisi sizisi varken normal olan seyleri bile kafasi kaldiramayabilir. Hele ki bacaklarini kaybetmis biri icin dusunursek. Belki de deli midir nedir benim derdime bak o soz yolluyor bana diyordur :)

Bi kere daha yazmistim bunu size. Cok guclu durayim, hicbir sey olmamis gibidavranayim diye ugrasmayin. Biraz hislerinizi hissettirin. Yani yanik yerni tuttugunuzda bir hekim sogukkanliligiyla oturunca gececek demek yerine kiyamam canima vs gibi gercek hislerinizi soyleyin bence.

Ilk konunuzu okudugumda yazmadim ama icimden cok zor ya yapamaz demistim. Ama yanilmisim. Cok guclu bi kadinsin. Mutluluklar dilerim...

Hayır önce sesimi yükseltip bi bağırdım sonra sinirle götürdüm odasına bi süre konuşmadım sonra indirdim yelkenleri ama defalarca özür diledi ben konuşana kadar. O kadar tepkisiz değilim ona karşı, yine tribimide atıyorum tartışıyorumda.
Bizler de birgün çok iyiyiz birgün aklımıza eskiler geliyor kötüyüz. Birgün umutludur iyi olacağım ben güçlüyüm sevenlerim var diyordur birgün aklına geliyordur arkadaşları görev başında arayıp soruyorlar nasıl oldun vs vs. Benim eşim de aynı meslekten aynı dönemlerde gitmişler belki Allah korusun benim eşim de olabilirdi çok çok zor birşey. Arada patavatsız çıkar birşey söyler canı sıkılır her soğukluğunu kendine bağlama.
Zamanla o da anlayacak Allah'ın bir hediyesisin ona bir başkası olsa birgün durmaz kocan değil resmî birşeyiniz yok. Sabret herşey gönlünüzce olacak

Bu tamamen karsinizdaki kisinin karakteriyle alakali.
Bence sen buradaki yorumlara bakma!
Ornegin bir gun esimin morali bozuktu, nişanliyken, arkadasima danistim, ustune gitme dedi, ben de gitmedim, ama sonra nişanlimi gercekten taniyinca anladim ki ona tam destek olmam lazimmis. Kendi haline birakmak yerine ustune duşmeme ihtiyaci varmiş.
Sen de nişanlini tanimaya calis, zor bir zaman geçiriyorsunuz. Kendimi onun yerine koyuyorum da, kaygilarinin arasinda senin onu artik begenmeyecegin terk edebilecegin korkusu da vardir. Ayrica ilgin ona aciyor gibi de olmamali. İşin zor Allah guzel gunler nasip etsin size.

Önceki konumu hatırlıyorsunuzdur, erkek arkadaşım gazi oldu ayaklarını kaybetti tedavi görüyordu. Ufak sıkıntılarımız vardı onun psikolojisi ile ilgili..
Daha önceki konularıma bakabilirsiniz.

Herneyse, tıbben herşey çok güzel şu an, protezler için beklemedeyiz, hastanenin psikoloğu haricinde özellikle böyle sorunlar ile ilgilenen bir psikolog bulduk, haftada 2 gün yanımıza gelip görüşüyorlar..
Kırmızı reçeteli narkotik sayılabilicek ilaçlar kullanıyor zaten.

Kısa sürede epey toparladık yani.. Şükürler olsun ki bugünü görebildik.. O da yavaş yavaş rutine dönüyor..

Ben çalışıyorum, iş çıkışı önce yanına gidip oradan eve geçiyorum, haftaiçi 1 gün orada kalıyorum haftasonu zaten hep oradayım.. Sandalyesi ile rahatca gezdiği için ben varken pek odada durmuyoruz bahçesi çok büyük çok güzel hep dışardayız..

Beraberken memnun olduğunun farkındayım, aslında gözle görünür bir problemde yoktu..

Fakat ufak ufak bana soğuk,uzak davranmaya başladığını hissediyorum. Sürekli birşeyler götürüyorum ona oyalanması için, gelirsin, acele etme, daha burdayım zaten gibi geçiştiren şeyler söylüyor.. Geceleri şarkı gönderiyorum mesela, ya da kitaplardan beğendiğim kısımları ya sadece gülücük ya da güzel diyerek kestirip atıyor.
Her zaman değil, bazen çok uzak, bazen en yakınımda..

Düşündüklerim belki bencillik, adam ne durumda sen ne düşünüyorsun diyebilirsiniz, ama onu kötü bir durumda olarak değerlendirmediğim için böyle düşünüyorum, herşey normal seyrinde gibi hareket ediyorum ben çünkü..
Oldukça fazla üstüne düşüyorum, her sorunu sıkıntısı ile en yakından ilgileniyorum, onu bu şekilde boğmuş olabilirmiyim?

Ya da bana uzak durduğu zaman nefes alabilmesi için bende uzak kalmalımıyım? Yoksa ne olursa olsun ben sevgimi cesaretimi ortaya koymalımıyım? Bu şekilde devam etmelimiyim?

Tek endişem onu boğabilicek, bunaltabilecek olmam.. Şu an psikolojisini, hareketlerini malesef doğru düzgün yorumlayabilmem imkansız..

Yine sizden yardım bekliyorum ben..

mükemmel bi insansın...Allah sana güç kuvvet versin canım

Tokatlamadı, çakmakla kolumu yakmıştı. Çok kötü bir davranış ama o zaman sakinleştirici dahi almıyordu.

Çevremizde zaten fazla kişi yok, kahramanlık yapıcağım birileri yok.

Ayrıca kimse için kendimi böyle bir ateşe atmam, aklım başımda çok şükür.
Ben aşığım bu adama, ve hayatımda olmadığını düşünmek dahi istemiyorum, ve kısmet olursa hayatımın kalanınıda onun dizinin dibinde geçirmek istiyorum.

ayy ağlıcam :( görmeden sevdim seni ya..ömrün hep onunla geçsin inşallah ...maşallah yaa

Önceki konumu hatırlıyorsunuzdur, erkek arkadaşım gazi oldu ayaklarını kaybetti tedavi görüyordu. Ufak sıkıntılarımız vardı onun psikolojisi ile ilgili..

Herneyse, tıbben herşey çok güzel şu an, protezler için beklemedeyiz, hastanenin psikoloğu haricinde özellikle böyle sorunlar ile ilgilenen bir psikolog bulduk, haftada 2 gün yanımıza gelip görüşüyorlar..

Kısa sürede epey toparladık yani.. Şükürler olsun ki bugünü görebildik.. O da yavaş yavaş rutine dönüyor..

Ben çalışıyorum, iş çıkışı önce yanına gidip oradan eve geçiyorum, haftaiçi 1 gün orada kalıyorum haftasonu zaten hep oradayım.. Sandalyesi ile rahatca gezdiği için ben varken pek odada durmuyoruz bahçesi çok büyük çok güzel hep dışardayız..

Beraberken memnun olduğunun farkındayım, aslında gözle görünür bir problemde yoktu..

Fakat ufak ufak bana soğuk,uzak davranmaya başladığını hissediyorum. Sürekli birşeyler götürüyorum ona oyalanması için, gelirsin, acele etme, daha burdayım zaten gibi geçiştiren şeyler söylüyor.. Geceleri şarkı gönderiyorum mesela, ya da kitaplardan beğendiğim kısımları ya sadece gülücük ya da güzel diyerek kestirip atıyor.

Düşündüklerim belki bencillik, adam ne durumda sen ne düşünüyorsun diyebilirsiniz, ama onu kötü bir durumda olarak değerlendirmediğim için böyle düşünüyorum, herşey normal seyrinde gibi hareket ediyorum ben çünkü..
Oldukça fazla üstüne düşüyorum, her sorunu sıkıntısı ile en yakından ilgileniyorum, onu bu şekilde boğmuş olabilirmiyim?

Ya da bana uzak durduğu zaman nefes alabilmesi için bende uzak kalmalımıyım? Yoksa ne olursa olsun ben sevgimi cesaretimi ortaya koymalımıyım? Bu şekilde devam etmelimiyim?

Tek endişem onu boğabilicek, bunaltabilecek olmam.. Şu an psikolojisini, hareketlerini malesef doğru düzgün yorumlayabilmem imkansız..

Nekadar iyisiniz.Allahım size de sevgilinize de yardımcı olsun,sabırlar versin.

Herseyin duzeldigini gormek sevindirdi beni. En zoru anlattginizi dusunuyorum. Cok az bi sorun kaldi. Allahim bundan snra en guzelleri yasatsin size insallah. Ama su raddede tavsiye vermek istemiyorum kzucum Apinklady Apinklady .
Bence en guzeli sende bi tek basina psikologla konus. Tamda o sevdginin psikologundan kendin icin randevu al. Elbette o biliyordur sevdiginin icindeki firtinalari ve nasil yaklasilmasi gerektigini.
Tabi belkide her seanstan snra size tavsiyeler veriyordur boyle yapin soyle yapin diye. Ama az detay veriyosa kendin icinde zaman ayirt. Randevu yap. " benim ne yapmam lazim sevdigi olrak" diye sor.

herşey normal seyrinde gibi hareket ediyorum ben çünkü..

Hiç bir şey eskisi gibi değil. Ve açıkçası olmayacak da. Yeni yep yeni hazırlığı olmayan bir durumdasınız. Hem durumu hemde yeni birbirinizi kabullenin. Herşey daha güzel olacaktır.

Bence sizi hala çok sevdiği için bile kendisini yük olmuş bile hissedebilir.

Bu arada ben olsam biraz şımarıkça olacak ama karşısına geçip ' hoopp hemşerim ben seni seviyom, öyle de böyle de. Bana artisttik yapma ömrümüzün sonuna kadar beraberiz O KADAR!!!! ' derim

Bence bunaltma yok.Sizi takdir ettim öncelikle bunu bilin.İyi bir insansınız.Adam da bence ya ilerde benle mutlu olamazsa diye düşünüp üzülüyor sizi bu yüzden uzaklaştırmak istiyor

canim eski zamanlarda nasilsan simdide oyke Yap yani simdi hersey değişmiş gibi davranma ilgini cok arttirma yada cok azaltma her zaman ona karsi pozitif guler yuzlu ol bu siralar onun icin cooookzor bir durum Allah yardim etsin çökmüş olabilir ama seni cok seviyordur hatta gözünde yaninda olduğun icin daha degerlisindir sen artik psikolojiside oyle cok kolay duzelmez benim erkek arkadasimda psikolog yani yillarca bile sürebilir çünkü travmalardan bazen konuşuyoruzda oyle kolay gecmiyormus sen destegini eksik etme yanında ol her zaman bugunlerde gecer elbet.. insallah cok mutlu olun

Babam bi kaza gecirdi kisa sure yuruyemedi. O surecte torunlarindan bile rahatsiz oldu. Insanin agrisi sizisi varken normal olan seyleri bile kafasi kaldiramayabilir. Hele ki bacaklarini kaybetmis biri icin dusunursek. Belki de deli midir nedir benim derdime bak o soz yolluyor bana diyordur :)

Bi kere daha yazmistim bunu size. Cok guclu durayim, hicbir sey olmamis gibidavranayim diye ugrasmayin. Biraz hislerinizi hissettirin. Yani yanik yerni tuttugunuzda bir hekim sogukkanliligiyla oturunca gececek demek yerine kiyamam canima vs gibi gercek hislerinizi soyleyin bence.

Ilk konunuzu okudugumda yazmadim ama icimden cok zor ya yapamaz demistim. Ama yanilmisim. Cok guclu bi kadinsin. Mutluluklar dilerim...

Deli cesaretim küçüklüğümden beri vardı :D ama aşkta gözümü karartıp elimi her yükün altına sokmama yardımcı oldu.. sırf onu düşündüğümden değil, bende görmeden konuşmadan duramıyorum bağımlılık gibi bir çeşit artık :)

Hiç bir şey eskisi gibi değil. Ve açıkçası olmayacak da. Yeni yep yeni hazırlığı olmayan bir durumdasınız. Hem durumu hemde yeni birbirinizi kabullenin. Herşey daha güzel olacaktır.

Bence sizi hala çok sevdiği için bile kendisini yük olmuş bile hissedebilir.

Bu arada ben olsam biraz şımarıkça olacak ama karşısına geçip ' hoopp hemşerim ben seni seviyom, öyle de böyle de. Bana artisttik yapma ömrümüzün sonuna kadar beraberiz O KADAR!!!! ' derim

Gönlümden geçen tam olarak bu :)

size de zor ona da zor

o da acıdığınızı fazla ilgi gösterdiğniizi düşünüyor olabilir vs vs

Çok üzüldüm canım.inan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şu an.allah yardımcınız olsun:KK42::KK42:

En doğrusu hiçbir şey yokmuş, bu talihsiz durum hiç yaşanmamış gibi davranabilmek. Siz de aslında doğru davranıyorsunuz ama onun bunu atlatması düşündüğümüzden daha fazla zaman alabilir allah yardımcısı olsun.

Bence şimdi sanki buraya sevgilim benden uzaklaştı diye konu açan ama böyle ekstra bir durumu olmayan bir kadın olarak düşünün kendinizi, o kadına o aramıyorsa sen de arama o nasıl davranıyorsa öyle davran umursama derdik değil mi? Siz de aynen böyle yapacaksınız yani onun yakınlığı kadar yakınlık kurun ama tek bir farkla. Umursayın. Boşlamayın ama rahat bırakın. Normal bir ilişkideki gibi ama bir yandan da gözünüz kulağınız aklınız hep onunla olsun. Zamanla her şey düzelir. Umarım anlatabilmişimdir.

Ayrıca regl olduğumda bile sancı çekerken erkek arkadaşım bir şey gönderdiğinde minik bir öküz gibi "BÖNÖM CÖNÖM ACİYÜR SÖN GÜLÜYÜSÜÜÜAĞĞN!1" şeklinde böğüren biriyim, buna da halim yoksa gülücükle falan geçiştiririm :)

Canı sıkkın sonuçta adamın, e tamam şimdi bana ne bundan deyip gülücükle geçiştiriyordur sizinle ilgisi yoktur :) Tekrar çok mutlu olmanızı dilerim.

Bence sana soğuk davranması senin onA acıdığını düşünebilir. Seviyorsan gerçekten yaptıklarının aynısını yap gecer bu günler. Sana teşekkür eder ilerde bence

Ya sanirim bu durumundan ötürü sizi kendinden uzaklaştrmak istiyo olabilir.
Sizde bence ekstra bi ilgiden cok normalde nasildiysaniz öyle devam etmeye çalısin ekstra ilginizi yanliş yormlayacaktir bence.ve sizinle ilerisini düsundügunde bu durumundan ötürü sizi istemeye bilir.seviyosaniz bırakmayin pskolojisi düzelsin daha saglikli düsünebilirsiniz ikinizde.çok zor Allah yardimciniz olsun biliyrm önceki konunuzuda:((

Canım bence hiiiic bırakma sana gre hersey nrmal seyrınde ama onun bacakları yok ve oyle dogsaydı bu durum bı nebze daha nrmal olabılırdı onun ıcın ama kısa bır sure oncesıne kadar yuruyen kosan bır adamken tekerleklı sandalyeye baglanmak hıc de nrmal degıl ve klay atlatılabılınen bısey degıldır heralde... yuruyup ksabıldıgı aklına geldıkce sana sguk yapması cok dgal cunku senın adına da uzulup senden uzak duruyrdur kendını eksık hıssedıyrdur belkı anlamamız mumkun degıl onu sev , sevgıye bog olur mu... hıc sıtem etme sabret nrmale dnmeye daha cooook var canım cooook var :(

Back
X