• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep’ te çöpe atılan bebek

Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
Belki ki insallah onu çok sevecek bir aile evlat olarak alır 😔 hayatı boyunca hep sevilir...

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu ifade eden Neonotoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı da, “Bebeğimizin durumu düne göre daha iyi. Vücudunda ve kafasında, geçirdiği travmalara bağlı bazı sıkıntılar var, onları halletmeye çalışıyoruz. Yüzünün derisi yüzülmüş, bir yere sürtünme gibi duruyor. Ama tedavisi yapılıyor ve iyiye gidiyor” diye konuştu.

ANNESİ BULUNDU İFADESİ ALINDI

Öte yandan polis ekipleri bebeğin annesini tespit ederek, yakaladı. Kimliği açıklanmayan annenin, ifadesinde, bebeği evlilik dışı ilişkiden dünyaya getirdiğini ve ailesinden korktuğu için çöp kutusuna bıraktığını söylediği öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan anne, kadın sığınma evinde koruma altına alındı.

Doğruluğunu bilemem ama böyle yazıyor internette
[/sakı
DURUMU İYİYE GİDİYOR

Bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu ifade eden Neonotoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı da, “Bebeğimizin durumu düne göre daha iyi. Vücudunda ve kafasında, geçirdiği travmalara bağlı bazı sıkıntılar var, onları halletmeye çalışıyoruz. Yüzünün derisi yüzülmüş, bir yere sürtünme gibi duruyor. Ama tedavisi yapılıyor ve iyiye gidiyor” diye konuştu.

ANNESİ BULUNDU İFADESİ ALINDI

Öte yandan polis ekipleri bebeğin annesini tespit ederek, yakaladı. Kimliği açıklanmayan annenin, ifadesinde, bebeği evlilik dışı ilişkiden dünyaya getirdiğini ve ailesinden korktuğu için çöp kutusuna bıraktığını söylediği öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan anne, kadın sığınma evinde koruma altına alındı.

Doğruluğunu bilemem ama böyle yazıyor internette
annenin durumuyla zerre kadar ilgilenmiyorum, eğer doğruysa evlilik dışı ilişkiyse de bu bebeği çöpe atması günahını ve suçunu hafifletmez gözümde. Camiye bıraksaydı, herhangi bi evim önüne bıraksaydı. Bi de sığınma evine mi almışlar. Peki bebeğin günahı neydi? Bebeği bu kadından korusunlar.

annenin durumuyla zerre kadar ilgilenmiyorum, eğer doğruysa evlilik dışı ilişkiyse de bu bebeği çöpe atması günahını ve suçunu hafifletmez gözümde. Camiye bıraksaydı, herhangi bi evim önüne bıraksaydı. Bi de sığınma evine mi almışlar. Peki bebeğin günahı neydi? Bebeği bu kadından korusunlar.
Tabi canım o haltı yerken düşünmüyorlar ki düşünseler dünya bu halde olmaz zaten yok evlenirler iki cocuk yapıp baska adama kacarlar sonra ondanda olur cocuk bırakıp baska adama . Allah bildigi gibi yapsın zaten çaresizdim filan yalan dolan sıgınma evine çocukla kabul ederlerdi başta atmadan oraya gidebilirdi tabi ben sadece gelişmeden haberdar olmak icin baktım burada paylaştım

Back
X