merhaba arkadaşım.Ben primer hospital da elif bağlam adında bir doktora gidiyorum.bi arkadaşım tavsiye etmişti.bir kez gittim.gelcek ay tekrar gitcem.şimdilik çok ilgili ve konuşkan görünüyor.her türlü açıklamayı sen sormadan yapıyor.(bu benim için önemli) başka doktor bilmiyorum.aynı hastanede melek hanımın da iyi olduğunu söylüyorlar ama ben hiç gitmedim.
ben süleyman altınatmaz a gidiyorum,çok memnunum..özel muayenehanesi var doğumu hatemde yapıyor...2 li 3 lü testlerimi hep hatemde yaptırdım beş kuruş ödemedim,dr hastaneyle anlaşmalı olduğu için..tavsiye ederim biraz fazla para veriyorsunuz ama adam gibi bakılıyorsunuz, abartmıyorum yarım saat ultrasonla bakıyor,çok ilgili..
ben gittim süleyman altinatmaza pek memnun kalmadim dogrusu..cok ilgisiz bi doktr cok kirici konusuyor.
haklısın arkadaşım benimde ilk doğumumu yaptırmıştı ama ikinci bebek için tedaviye gittiğimde eski ilgisi kalmamıştı ve tavırları çok sertti bişey sormaya korkuyorsun çekiniyorsun insanı aydınlatmıyor yani acele acele iş yapıyor e para veriyosun ama karşılığını alamıyorsun şimdi kısmetse hamilelik belirtilerim var iyi bir dr arıyorum hatem şahin korkmaz veya primer elif bağlam yada ibrahim büyükbeşe tercihim olacak araştırmalarımın sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?