Gaziantep'te doktor tavsiyesi ????

kendimi ordaymış gibi hissettim yani antepte ahhhh çok özledim senağlama bende melek hanıma gitmiştim iyiydi şidi hamileyim ama kars ta kime gidicem bilmiyorumsenağlama

Elif Bağlam'a ilk muayene için gittiğimde gayet iyi bir dr imajı çizdi, devam etmeye karar verdik. dün acil gitmemiz lazımdı, gayet soğuk, mesafeli ve bu acil durumumda bile çok az açıklayıcı bilgi veren bir dr çıktı karşıma. şimdi Ünv. den İrfan hocaya gitmeyi düşünüyorum. ne dersiniz, ne yapayım şimdi.

kendi cevabımı kendim vereyim. çok doğru bir kararla Elif Bağlamdan bir gün sonra ünv. hastanesine gittim. primere fark atacak bir ilgi ile karşılaştım. elif hnm ın bilemediği anne karnında kaybettiğim bebeği farkettiler. bu dehşet verici. yani ben pek memnun değilim elif hnm dan. iki kere düşünün derim gitmeden önce.

merhaba bende izmirliyim ve gaziantepte yaşıyorum,, ilk kez süleymam altınatmaza gittim ve çok memnun kaldım açıkcası daha sonra hatem hastanesinde çalışan yılmaz gencoya gittim oda inanılmaz ilgili bi hayli hastası olan biri ve herkes çok memnun ama şuan hangisine gideyim diye çok karasızım hamilelik şüpem var acaba diyorum ama inanın ikiside harika doktorlar ben çok çok memnun kaldım..

Bu mesajı yazdığımda oğluma hamileymişim. Şimdi kızım 5 yaşında oğlum da 1.5 yaşında.. İki doğumumu da Zeki Bey yaptırdı... Zeki Bey Antep'in en iyi doğum doktoru... Bu konuda iddialıyım.. Doğum olalı 1.5 sene geçmiş hala çocuklarımla ilgili problemlerim olduğunda memnuniyetle ve sevecen bir sesle cevap veriyor bana. Güven veriyor bana biricik doktorum...

bak hamileymişsin bile :) ne mutlu

Hatem hastanesi Dr. Yılmaz Genco çok iyi bi doktor. herpinize tavsiye ederim kızlar. Ultrasonla bebeğe bakarken sizinle birlikte oda heyecanlanıyor seviniyor sanki. çok sevecen sağolsun :)

irfan bey alanında 1 numaralı ama hem çok paracı hemdee eli çok ağır.bende şaştım enreye gidicemmi

Merhabalar;

Bende araştırıyorum, şu an hamile değilim ama 2-3 ay sonrasına düşünüyoruz. Ben bayan doktor istiyorum öncelikle. Ablam buraya geldiğinde onu Primerde Fatma Kılınçoğluna götürdük bir kere. Bende bir keresinde Sankoda Esra Özkaplan'a gitmiştim. Ama emin olamadım açıkçası. Bu iki doktor nasıldır bilen varmı aranızda? Melek Hanımı çok duydum ama açıkçası bu kadar yoğun olması beni korkuttu. Ablamın arkadaşı da Elif Hanıma gidiyordu, onunda eşinin tayini çıkmış, yaza gidecekmiş sanırım. Zaten oda çok yoğunmuş. Böyle yani tavsiyelerinizi beklerim.

kızlar ben hakan yılankırkana gittim özel muayehanesine iyi bi doktor ilgili yani ama ondan sonra ara verdin yani gitmeme gerek kalmadı

benim bi arkadaş hatem hastanesi yılmaz gencoyu tavsiye ediyor

şimdi hamileyim güzel bi doktora ihtiyacım var

bende tavsiye bekliyorum

Şu sayfa güncel kalsa da gidip memnun kalanlar bize dr tavsiye etse çok sevinirim=)

kızlar medikalparktaki arif deniz hakkında tavsiyesi olan varmııı??

arkadaşlar primeri asla tavsiye etmem.hele de elif hanım ordaysa asla tavsiye etmem.geçen sene takibimi yapıyordu.pazar akşam satt 21.00 da sezeryan doğumuma gelmedi.sabah 8 .00 ı bekletti. sancılı halimde sabah sezeryanı beklemek zorunda kaldım.ayrıca çok ilgisiz sinirli agrasif.. bana da çok övmüşlerdi.melek hanım da geçenler de arkadaşımın bi tanıdığının sancıları tutmuş.vakit geç olduğu için gelemeyeceğini eşi bildirmiş sinirli bi şekilde meşgul gelemez falan demiş..

ilk doğumumu primerde Melek Ekici de yaptım hamileliğim de hiç sıkıntım olmadı doğuma da kendisi girdi ama çok yoğun.

bu ikinci hamileliğimde yine melek hanıma devam ettim ama düşük tehlikem vardı hiç ilgilenmedi bir progestan yazdı başından gönderdi. Kanamalarım durmayınca hatem hastanesinde Bülent bey var ona gittim sağolsun hemen hastaneye yatışımı yaptırdı ve kanamam kesildi. O günden Sonra Bülent Beye gidiyorum ilgili konuşkan hafızası ve bilgisi kuvvetli. Tavsiye ederim.

canım elif bağlamı ben kısaca anlatayım yeniden.

Ben Antep’te olduğum sıralar bana bu doktoru çok tavsiye ettiler. Elif hanım çok iyi, çok dindar, çok güler yüzlü bi doktor dediler ama maalesef söyledikleri gibi çıkmadı. Daha da acısı iç yüzünü doğumda gösterdi. Doğumumun sezeryanla olacağına karar vermiştik. Çünkü bebeğimde kordon dolaması vardı. Akşam 9 da sancım gelip hastaneye yetiştiğim halde kendisi hastaneye teşrif etmedi. Sebebi günlerden pazar oluşu ve doğumun akşam saatlerine denk gelmesi. Kendisi kordon dolanmış bebeğin doğumunun sakıncalı olmadığını da idda ediyor. Buna olan inancını sezeryana karar verdikten sonra normal doğum sancım geldiğinde de söyledi . Tabi bunu söylediğinde ben 8 saat sancı içinde onu beklemiştim. Nihayet sabaha karşı 5 te gelip yüzüme bağıra bağıra bunları haykırdı. Doğumda da ne kendisi ne hemşireleri hiçbiri ilgilenmedi. Konuşmadılar bile sorularıma cevap bile vermediler. Tabi bunların hepsi o Antepte iken yaşandı. Çok korkunç bi sezeryan geçirdim .Uyandığımda ağrıdan duramıyordum. Eve gidip bebeğimin 40.günü dolduğunda bebeğimi beyin kanamasından kaybettiğimi öğrendim. k vitamini yetersizliği dediler. K vitamini bebek doğduğunda yapılan ilaçmış. Eğer bebeğimi onun ve onun Antepteki hemşireleri yüzünden kaybettiysem asla onu affetmeyeceğim. Hakkımı helal etmiyorum kendisine. Ahirette de iki elim yakasında olacak. Allah onu ve hemşirelerini bildiği gibi yapsın. Dünyada cehennemi yaşadım. Onu Rabbime havale ediyorum.. Allahından bulsun.. Başka bişey demiyorum..

arkadaşlar öncelikle 1 yıldır doktor sıkıntısı yüzünden tedavi olamıyordum bende pcos var bebek istiyorum ama ilgili işini hakkıyla yapan bir doktor bulamamıştm çok doktor gezdim değiştirdim piskoljim bozuldu

menmun kalmadığım doktorlar

hakan güralp karşıyaka tammed işini bilmeyen bir doktor yumurtalık takibi yapmadan çatlatma iğnesi yazdı büyümeyen yumurtayı nasıl çatlatacaksa neyse ,

ahmet çupurbaş menmun kalmadım güven vermedi

kemal bayındır işini biliyor gibi duruyor fakat ağzından cımbızla laf alıyorsun çok ilgili sayılmaz ilgisiz baştan atıyor

daha birçok isim var

neyse ben menmun kaldığım doktoru yazayım size inş sizlerde menmun kalırsınız ismi ibrahim halil özdurak sanko hastanesinde tesadüfen internetten araştırdım gittim çok menmun kaldım allah razı olsun kafamı rahattalttı

bugün tanıştım süper ilgili bir doktor yumurtalık takibi yapıyor şuan gelecek aylarda onda devam edeceğim tedavime inş bu ay hamile kalırımda tedavi için değil bebiş için giderim

slm.kizlar.bende antepte yasiyorum.maalesef burda ne akli basinda bir doktor nede hastane var.hastane olarak gittigimiz yerler tip merkezi gibi.ayrica cok kalabalik.guya randevu alip gidiyosun ama bi dunya sira bekliyosun.cogu hastanede tansiyon kilo ve nst takibi yapilmiyor.dogum sonrasi kanama takibi ve tansiyona bakilmadigi icin kaybedilen anneler taniyorum maalesef.bunlar onemli kizlar.kime giderseniz gidin israrci olun takipleriniz icin.Kotunun iyisini secmek gerek galiba simdilik iyisi amerikan hastanesi gibi.faruk beye gidiyorum.cok ilgili simdilk.ins bi aksilik cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…