Elif Bağlam'a ilk muayene için gittiğimde gayet iyi bir dr imajı çizdi, devam etmeye karar verdik. dün acil gitmemiz lazımdı, gayet soğuk, mesafeli ve bu acil durumumda bile çok az açıklayıcı bilgi veren bir dr çıktı karşıma. şimdi Ünv. den İrfan hocaya gitmeyi düşünüyorum. ne dersiniz, ne yapayım şimdi.
Antep'deki bir numaralı doktor benim doktorum ZEKı AYDINOK... Şimdi 3 yaşında olan kızımın doğumunu da o yaptırdı ve ikinci hamileliğim şu an ve yine O'na gidiyorum... Hayat dolu, neşeli, pozitif, hep iyi şeyler söyleyen, tecrübeli, ton ton, şeker mi şeker, bilgili mi bilgili bir doktor... Bir kaç doktordan sonra buldum Zeki Bey'i... ıyi ki de tanışmışım onunla... Özel muayenesi bile fiyat olarak çok uygun... Doktorlar Sitesi 2. kat'da muayenehanesi. Bu arada yanılmıyorsam 24 Aralık Devlet Hastanesi'nde Kadın doğum bölümü başkanı...
Hasta-doktor uyumu anahtar-kilit uyumu gibidir... Sizin iyi dediğinize başkası kötü der... O da ayrı mesele ama benim için Zeki Aydınok Antep'in bir numaralı kadın doğumcusu... :
merhaba bende izmirliyim ve gaziantepte yaşıyorum,, ilk kez süleymam altınatmaza gittim ve çok memnun kaldım açıkcası daha sonra hatem hastanesinde çalışan yılmaz gencoya gittim oda inanılmaz ilgili bi hayli hastası olan biri ve herkes çok memnun ama şuan hangisine gideyim diye çok karasızım hamilelik şüpem var acaba diyorum ama inanın ikiside harika doktorlar ben çok çok memnun kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?