Gaziantep'te doktor tavsiyesi ????

zaten adam akıllı kaç hastahane varki gaziantep te 1- sanko var 2- ncr var 3- medical park var buralarda ortalama doğum fiyatları aynıdır.

ben 2 çocuğumu dr sezgin sönmeze yaptırdım normal doğum du, çok memnun kaldım, doğum anında hep yanımdaydı hem psikolojik destek veriyr hemde doğumu gerçekleştiriyordu bilgi ve tecrübesiyle mükemmel doktor

SEZGİN SÖNMEZ 'in özel yeri var değilmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

SEZGİN SÖNMEZ 'in özel yeri var değilmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
özel kliniği var, medikal park hastanesi karşısında ancak son doğumumu medikal park hastanesinde gerçekleştirdi

hiç fark yok bence muayenesi bence uygundu, doğumuda çok pahalı değil,bence özel hastanelerde daha çok veriyoruz

hiç fark yok bence muayenesi bence uygundu, doğumuda çok pahalı değil,bence özel hastanelerde daha çok veriyoruz
ÖZEL hastanelerde muayene ücreti 50 tl ,sezeryan ücreti 1250-1500 arası sanırım. sezgin beyin ne kadar biliyormusunuz.

muayenede benden 200 aldı,ama kontrolü ücretsiz

Canım sen bulabildin mi istediğin gibi bir doktor?
yok canım gitmedim doktora gidersem öncelikli olarak ncr abdulhamit soysal, sanko ibrahim halil özdurak aklıma bunlar geliyor hatem hasta. begenmiyorum hiç gitmem medicalde arif deniz emin değilim. sen ne yaptın

yok canım gitmedim doktora gidersem öncelikli olarak ncr abdulhamit soysal, sanko ibrahim halil özdurak aklıma bunlar geliyor hatem hasta. begenmiyorum hiç gitmem medicalde arif deniz emin değilim. sen ne yaptın

Ben de hatemdeki diğer kadın doktora gidiyorum canım nazan özdemir. Çok beğendim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Daha önceden de Şehitkamil devlet hastanesindeymiş. Çok hastası varmış tanıdığım tavsiye ettiler. Hatem bence eski ve iyi hastanelerden sen neden beğenmiyorsun?

EVT O DOKTORA ARKADAŞIM GİTTİ NORMAL DOĞUM YAPTIRDI ÇOKTA MEMNUNDU AMA HATEM TEMİZ DEĞİL ENFEKSİYON KAPIYOR ÇOCUKLAR KAÇ KİŞİ DOĞUM YAPTIYSA HEP AYNI OLDU.birde çocukların sütlerini karıştırıp veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…