Gaziantep'te doktor tavsiyesi ????

slm.kizlar.bende antepte yasiyorum.maalesef burda ne akli basinda bir doktor nede hastane var.hastane olarak gittigimiz yerler tip merkezi gibi.ayrica cok kalabalik.guya randevu alip gidiyosun ama bi dunya sira bekliyosun.cogu hastanede tansiyon kilo ve nst takibi yapilmiyor.dogum sonrasi kanama takibi ve tansiyona bakilmadigi icin kaybedilen anneler taniyorum maalesef.bunlar onemli kizlar.kime giderseniz gidin israrci olun takipleriniz icin.Kotunun iyisini secmek gerek galiba simdilik iyisi amerikan hastanesi gibi.faruk beye gidiyorum.cok ilgili simdilk.ins bi aksilik cikmaz.

slm canım en güncel msj seninki olmuş ondan sana yazayım dedim ben de ağustos sonu eylül başı doğum yapacağım bu sefer antepte kw demde doğumu düşünüyorum bir oğlum daha var annem 3 ümüze yetemez garibim... sadece doğum için antepe geleceğim başka yerde yaşıyoruz çünkü. bugün internettn ve bu forumda başka topikten okuduğum kadarıyla selda bahçe ye gittim hayat hastanesine.. hayat ı içindeki zeytin ebeden dolayı tavsiye ettiler 50li yaşlarda ve tecrübeliymiş. bir de ben normal yaptım 2.de öyle olsun istiyorum. dr dan çok memnun kaldım.. hastane korkunç evet bu bir gerçek. malatyadaki hastaneler buradakilerin yanında hilton kalıyo.. başka da gitmedim. erkek dr a gitmeyi düşünmüyorum çünkü rahim ters ve drların hiçbiri üstten görüntü alamıyor sürekli vajinal takip yapılıyor bana.. selda hanım ya da hayat hastanesini duydun mu? normal doğum için nereleri önerirsin? burada oturuyorsan az buçuk bilgin vardır diye düşündüm.. umarım yrdcı olursun bana...
bu arada benim gb dr arayan arkadaşlar için de bilgi olsun. selda hanım canım,cicim, güzelim diye konuşuyo. kız mı oğlan mı gbsinden birşey sordum bana hemen Allahın gücüne gider daha şimdiden birşey deme, tıp bu kdr ilerledi belli vakte kdr Allahtan başka kimse bilemiyor halen dedi. açık ama gayet inançlı eğer bu noktayı da merak eden olursa. ekstra biz hemşeri çıktık kendimi daha yakın hissettim normal olarak yolumuza devam edeceğiz şimdilik. ama en yakın 2-3 ay sonra buraya muayeneye gelebilirim. başka dr önerisi özellikle hastane önerisi olan varsa ii olur ..

Cnm antepteki doktor ebe ayrimi var gibi.normal dogumlari genelde ebeler yapiriyo.ama hastaneler genel ankamiyla kotu.dedigin doktoru hic duymadim.senin icin hayirlisi olsun

Tatlım merhaba sanırım Malatyada yaşıyorsun , bende Malatyalıyım ama Gaziantepte yaşıyorum, bende sana Malatyada önerebileceğin bir kadın doğumcu var mı diye soracaktım? bir yakınım sormuştu bende bilmediğim için bir şey diyememiştim... Bir de burada özel hatem hastanesinde Nazire Öztürk diye bir doktor var ona gitmiştim vajinismus için çok ilgili davranmıştı tek tek dinledi sorularımı ve cevap verdi, doğum için nasıldır bilmiyorum ama gidip konuşunca daha iyi karar verebilirsin sanırım. kalabalık yine aynı ama maalesef ama sabah saatlerinde daha sakin oluyor demişti bana randevuyu veren kişi.

Canım malatya da su an en meşhur kadın dogumcu bayan olarak selma hanım en son kışla gözde 'deydi. Benim ilk dogumum giren derya hanımın da malatyaya gözde sitmapinarina döndüğü söyleniyor ben gitmedim. Ben müjde de özlem hanıma gidiyordum çünkü selma hanimda randevu yok 2.5 saat beklemeden giremedim hiç. Özlem hanım da çok tatliydi ama hastaneden ayrılıyordu nerede bilmiyorum. Ebru hanım var akrabamiz üstelik o da?araştırmaya gitti. Malatya bu konularda sürekli sirkülasyon yaşıyor ondan soğudum biraz da. Şimdi selda hanıma gidiyorum ben burada cok memnunum

kesinlikle sana katılıyorum. doğumuma az bir zaman kaldı ama hala bir sürü soru işaretleriyle geziyorum. antepte özel hastanelerde hepsi sezaryenci olmuş. devlet desen çok pis. kime güveneceğini bilmiyorsun. hepsi bir farklı. normal doğum yapan doktor nerdeyse yok,hepsi hemen doğurtayım da iş bitsin diye düşünüyor. cnm çok sıkkın anlayacağın. en iisi evde ebeyle doğurmak eskisi gibi :)

sana hayat hastanesindeki zeytn ebeyi önerebilirim. şükür 10 gün önce doğum yaptım hastane koşulları bence kötü ama ebe iyi dedikleri için gittim doğuma dr u bile çağırmadı walla. gerek olacak bi durum da olmadı şükür sabah geldi gördü dr.. ama ebeyken o bile kaç kere sezaryen teklif etti bana sancını çok hissediyorsun diyerek ben direttim. bu devirde herkes sezaryeni daha kolay görüyor.. tekrar ediyorum hastane koşulları kötü ilk başta klimasız odaya aldılar ısrar edince boş da olunca başka odaya aldılar. klimanın kumandasını da üşütürsün diye vermediler o da ayrı hesap :)) tecrübem bu ama bi daha antepte doğurur muyum hiç sanmıyorum..

Konuyu güncel tutalım bari :)))

Siz de galiba zamanında benim gibiymişsiniz kafamda milyon tane soru var ne yapacağımı bilmiyorum. En son hangi doktorda karar kılmıştınız ve nasıldı? Merak ediyorum da :))

günaydın canım.doğum fiyatları hakkında bilgin varmı .
Günaydın

Malesef canım internete falan yazmamis hiçbir hastane bir arkadaşım geçen yıl hatem de sezeryan 650 ye yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama şimdiye değişir heralde fiyatlar baya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…