gaziantepte ramazan

Yok anlatirsin aciklarsin da kufretmek neden? Biri yazmis hangi cehennemden kactin ,kadin isterse domatese tapar geri kalan herseyi inkar eder. Senin yaptigin gibi aciklayici konusmuyor kimse herkesin agzi bozuk burda

o konuda haklısın..
şikayette çok gereksiz oldu bana göre.. araplardan bahsediyordu orada hz.muhammedden değil..

o konuda haklısın..
şikayette çok gereksiz oldu bana göre.. araplardan bahsediyordu orada hz.muhammedden değil..
Sen acikliyorsun guzelce anlatiyorsun
Millet gelip hakarete ugruyoruz deyip hakaret ediyor. Hic bir kutsalligin, tanrinin ve peygamberin bizim savunmamiza ihtiyaci yok. Bizim sadece bilgilenmeye ihtiyacimiz var.

Fevri bir milletiz. Buna konu sahibinden de örnekle arada bizlerden de fevri olanlar çıktı.

Hassas konulara dokundurmak istemiyoruz. Onları koruma iç güdümüz var. Bir annenin evladına saldırsanız aynı tepkiyi alırsınız. Ama?.
Ama işte hoşgörülü yaklaşabilmek bir mesele. Bunu ben de beceremiyorum.

Peygamber Efendimiz bile onu taşlayanlara lanet etmemişti, bir şey dememişti değil mi? Bu erdeme ulaşsak bu konu 3 sayfa olurdu. Tadında biterdi.

Eleştirim kişisel ve kitlesel. Keşke bu kadar fevri insanlar olmasak. Sakin olabilsek. Açlık rehavetindendir diyeceğim ama bu da bahane değil, olmamalı asla.

Neyse. Sakinleştim yazdım şimdi gidiyprum.

o konuda haklısın..
araplardan bahsederken Hz. Muhammed i neden soyledi o halde? lütfen ya bilakis atifta bulundu..
bende basta konu sahibini savundum.. o tum sorularinin cevaplarini almasina ragmen konudan konuya atlayarak insanlari kışkırtmaya devam etti kaba tabirle zevk aldi bundan.

+ 1000000000000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…